Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zoko ja ti dajem podrsku-dve cere nak su mi zive i zdrave moje princeze
Jaco blago tebi i Smeh divno je sto se druzite i sto ste tako dobre prijateljice, vi ste bre stvarno tim snova !
Ma svi se mi ovde lepo družimo... nego, mala varoš, pa lako stignemo jedna do druge ;)

pa sad bih mogla da je zekisem ja malo:zper:...nego mi i smeh fali, a ne smem onda ih je dve, jace su:zcepanje:..videla si kako su me sredile ono vece...javno :D
Smeh je, nećete verovati, do malo pre bila na telefonu... Daca je noćna smena, a nema Internet na poslu... pa moramo da se ispomažemo :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Inačew... odoh da spavam jaaaaaaako brzo, jer treba da idem i na posao...
Teta Iro... ne reci da još nisi ustala?

Ustala sam jos u 4 i vec se posteno nasekirala. Krenem ja oko pola 5 po moju goscju iz Egipta da je vozim na aerodrom kad nedaj vrazi kola nece da upale. Mucila se jedno pola sata pa probudila Iliju da me pogura. On dete odmah dotrcao ali nije pomoglo. Izgleda da je nesto od mraza puklo u menjacu. Kada sam videla da sam u cajknotu pozvala taksi i odvezla devojku. Covek bio tako ljubazan pa se ponudio da me za 300 dinara vrati posle kuci. Naravno da sam prihvatila i tako se zavrsi moja jutarnja avantura.
Evo sada pijem kaficu i gledam sta ima novo od nocas pa da idem da vidim sta cu da uradim sa kolima.

Dobro jutro!

Ja opet bila u zaostatku - kad su muski kod kuce, skoro da ne uspijem da dodjem do kompjutera :)

Vera, i moj jedinac se zove Vladimir :) I ne bih voljela da ostane jedinac - ja sam sama, i sto sam starija, sve mi vise to smeta. Nazalost, u prethodnom periodu nije dolazilo u obzir ni da pomislimo na drugo dijete, a kako stoje stvari, od toga nece biti nista jos neko vrijeme :(
Kada sam bila trudna sa Vladom, tacno sam znala da nosim djecaka i moram da priznam da mi tada nije bilo vazno da li ce biti djecak ili djevojcica, a sada, ako se ikada odlucimo na drugo dijete, jako bih voljela da bude djevojcica.

Dobar dan drage cure.

Čituckam vas od jutros,ali nikako da zapravo sednem.Za subotu sam,po Savinoj želji,pravila "plazma" tortu.Inače je pravim retko,pa sam se zapanjila :eek: ovako,kada sam je napravila.Bila mi smešno mala!A pravila sam od 900g keksa.I pošto kod njega na rođendanu nikada nema puno dece,znala sam da će biti dosta,ali pošto će nam doći moji roditelji na ručak u nedelju,pravila sam puslu.I toliko je bila dobra,da je ostalo manje od četvrtine!Pa kako nema smisla ako danas neko dođe da mu čestita rođendan,nemamo tortu,od jutros sam pravila rolate sa bananama!

Tako da mi je tamo na Ukrašavanju skroz simpatična ona tortica koju je pravila msneki,za porodicu.To ne znam kako bi samo muž i ja podelili,jer svako možemo da pojedemo toliko torte,+ Dušan koji je manijak što se tiče slatkog...Jedino Sava ne bi možda ni probao,ali mi...

I onda se čudim što sam super teška kategorija.:roll:

Pricajte sta hocete ali ja zaista ne volim sneg. Cak no na slici. Jedva cekam da grane sunce i sve procveta. Tuga me hvata kada gledam ogolele grane.
I jos nesto. Ja zavrsila sve po gradu. Posteno se smrzla i resila da vidim sta da radim sa autom da li da zovem majstora ili da ga slepam a klad on iz cuga upalio. Eto samo da me nasekira i izvuce mi pare. Ali ako neka sve zlo ode sa tim. Vazni je da ste mi vi zive , zdrave i dobro raspolozene.

Nisam ni mislila da neces ustati na vreme:zper:lepo ste vas dve sinoc provele pa i u TEMPO stgle .:hahaha::hahaha:

Jesmo. :)
Nama ne treba mnogo da se lepo provedemo: "šetnja" kroz Metro i tempo ... i vekna vrućeg 'leba. Šta ćeš više? :zcepanje:
I nije to... nego sam sa dacom "odradila" pola njene noćne. :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
(sleduje mi i pola zarade... al' ću se oparim - taman za po' vekne 'leba :zcepanje::zcepanje::zcepanje:)

Zadovoljna Domacice neka smo zivi i zdravi pa makar i ovako debeli (aka nije kontradiktorno).Ja sam svasta pokusavala ali dzaba kada mi je apetit za 10.Nisam ja nesto previse debela ali nervira me i ovo, Taman skinem 2, 3 kg. ma ne prodje ni dva meseca eyo ih opet.Znam da tu ima i genetike i stresa (od tih sam da najvise jedem kada sam nervozna) i svasta jos......U mom slucaju pomaze samo PROBUSENA KASIKA................:dash::dash::dash:

Ne dodjem na forum dva-tri dana i svasta nesto propustim:think:
Evo stigla sam od doktora, saka mi je dobro, nema otoka, malo je modra i kaze da je ne zamaram jedno nedelju dana.
Kad smo kod kilaze, moram da vam ispricam jednu anegdotu. Imam drugaricu, koja obozava da klopa i uopste ne brine o kilazi, ma totalno je opustena po tom pitanju i na jednoj proslavi deli konobar tortu i njoj se padne tacna sa nekim minijaturnim parcetom torte i sta ce ona pozove konobara i kaze mu, ali bas ovako " a bre, majstore, vidis kolika sam ja zena i ti mislis da sam ovolika zato sto jedem ovolicke parcice, idi i lepo i iseci mi parce kako treba". Mi se i dan danas kad se vidimo smejemo ovome.
Sve dok kilaza ne smeta zdravlju, nije opasno. Nismo svi isti, nemamo isti organizam , ne vole svi jesti istu kolicinu. I jos da dodam ja sam majsko dete, bik u horoskopu, gurman do srzi, tako da se trudim da cesto zatvorim nekim rajfeslusem usta, al' gladne oci:zper:

Poslednja izmena:
Kada je Jovan trebao da slavi prvi rodjendan ja sam bila mama od nepunih 41 godinu i 70 kg.( 15 kg. viska).Do tada nisam ni obracala paznju na to imala sam sto opravdanja ...te beba .... te moram dobro da jedem zbog bebe ....itd.....A onda sam u glavi sve zamislila i kakav ce biti rodjendan i sta cu detetu obuci i kako cu se ja doterati.....onako da budem ,,fensi,, mama .........I otisli u kupovinu a ja.........ne mogu nista da obucem.....ono sto sam zamislila , nego mi prodavacice nude neke kostime za ,, tetke,,.To je za mene bilo jako strasno i nikada necu zaboraviti taj osecaj .Zato bih ja da smrsam pa da mogu kao sav svet da obucem ono sto mi se svidja a ne ono sto moram.....A za zdravlje se slazem samo da toga bude.....

Upravo se o tome radi,sve je ok dok sam ja mama zena i kp, e kad treba izici u svet onda nastaje problem! A o garderobi koja je ili kao za barbike ili za tetke ne bih! A da vidite kakve stvari mojadrugarica kupuje u Nemackoj Esprit, HM itd sve moderno i u odgovarajucoj velicini!!! A cene cak i manje nego ove iz NP!

Uh, ala ste se raspisale...Svaka čast, tako vas volim...

Ja od jutros besna kao ris...:besna::besna::besna:Komp me zeza nešto, neće da podigne sistem...:besna::besna:Jedva ga nekako namestih...celog sam ga raskupusala i evo radi nekako, a nov je od pre 3-4 meseca...Šta mu bi još nisam provalila...:think::think:Tako da znate, ako me nema nešto...popravlljam ga!!!!!!:dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back