gogaz
Primećen član
- Poruka
- 943
Bogami draga opasne su njih dve u kombinaciji a bas sam se slatko nasmejala citajuci njihove postove lude su skroz a i malo humora uvek dobro dodje a i tema je bila super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smeh ti je od dolaska iz NS na telefonu, znači oko sat i četrdeset i kusur minuta...Daca radi noćnu, pa se obe ubiše od rmbanja!pa sad bih mogla da je zekisem ja malo...nego mi i smeh fali, a ne smem onda ih je dve, jace su
..videla si kako su me sredile ono vece...javno
![]()

Ma svi se mi ovde lepo družimo... nego, mala varoš, pa lako stignemo jedna do drugeZoko ja ti dajem podrsku-dve cere nak su mi zive i zdrave moje princeze
Jaco blago tebi i Smeh divno je sto se druzite i sto ste tako dobre prijateljice, vi ste bre stvarno tim snova !
Smeh je, nećete verovati, do malo pre bila na telefonu... Daca je noćna smena, a nema Internet na poslu... pa moramo da se ispomažemopa sad bih mogla da je zekisem ja malo...nego mi i smeh fali, a ne smem onda ih je dve, jace su
..videla si kako su me sredile ono vece...javno
![]()

I ne bih voljela da ostane jedinac - ja sam sama, i sto sam starija, sve mi vise to smeta. Nazalost, u prethodnom periodu nije dolazilo u obzir ni da pomislimo na drugo dijete, a kako stoje stvari, od toga nece biti nista jos neko vrijeme

A sta mislite da otvorimo temu o deci?Znam da je kulinarstvo u pitanju ali dok mi pravimo torte i kolace oni odrastaju.Mozda ce biti lakse da pitamo jedna drugu za savet nego nekog koje mozda strucniji ali nije u ovom poslu.SAMO SAM PITALA>>>>>>>

ovako,kada sam je napravila.Bila mi smešno mala!A pravila sam od 900g keksa.I pošto kod njega na rođendanu nikada nema puno dece,znala sam da će biti dosta,ali pošto će nam doći moji roditelji na ručak u nedelju,pravila sam puslu.I toliko je bila dobra,da je ostalo manje od četvrtine!Pa kako nema smisla ako danas neko dođe da mu čestita rođendan,nemamo tortu,od jutros sam pravila rolate sa bananama!Dobro jutro, drage moje!
Nećete verovati, ali - ja uspela da ustanem iz kreveta. I to na vreme.![]()
lepo ste vas dve sinoc provele pa i u TEMPO stgle .

Nisam ni mislila da neces ustati na vremelepo ste vas dve sinoc provele pa i u TEMPO stgle .
![]()

)

Komp me zeza nešto, neće da podigne sistem...
Jedva ga nekako namestih...celog sam ga raskupusala i evo radi nekako, a nov je od pre 3-4 meseca...Šta mu bi još nisam provalila...
Tako da znate, ako me nema nešto...popravlljam ga!!!!!!