Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad cu josh da se hvalim:whistling:Ja sam danas i radila u firmi, pa kada sam doshla napravila tortu za zovinog sina , napunio 18 godina pa smo ishli tamo na "rucak" dok smo mi stigli sa posla i sve obavili otishli smo u 17h, i kada sam doshla kuci, doneo me sin stariji, oni svi ostali tamo, ja lepo zasukala rukave, zadala sebi domaci i sada sam sretna i zadovoljna i uzivam ovde sa vama:cmok2:

Nikada nisam pomislila da bih se razočarala kada bih rodila devojčicu,ili da je ne bih volela,ili nešto slično.Naravno da sam mislila da bude živo i zdravo,ali eto želela sam dečake

Ne znam,ne mogu to da opišem,ali nisam poželela da moje dete bude devojčica.

Opciono,kada sam razmišljala o trećem detetu,znala sam da bi se zvalo Vanja.Bez obzira na pol.I onda sam opet želela da bude dečak,jer je neobično ime za dečaka.Koliko Vanja znate,a da nisu Vladimir?;)

P.S.A dok sam bila u dr. stanju sa Savom,zaova i svekrva su stalno pričale Dušanu kako će mama da mu rodi sestru,pa će imati kike,i mašne...:roll:A ja sam im lepo rekla da se manu te priče,da će mama da rodi brata...

Joj, drage moje, danas sam se baš umorila...
Ruke mi otpadaju...
Postaviću slikice da vidite šta sam radila, i kada bude gotovo konačno...
A o kakvom se to albumu priča koji samo prijatelji mogu da vide...???
Ne mora baš svi da me vide u tim radovima!!

tu sam tu sam...eno mozes da vidis - prijatelj si..mislim sve odavde koje ste trenutno tu ste na listi pa ako hoces baci pogled..a to je apropo price decaci i devojcice - pa ja postavila slike moje dve sestricine Ive i Zone..Tamarinih nemam na kompu nesto - to mi je od starije sestre..tad smo jos razvijali film:D

a sto se tice onih koji nemaju decu i rada na tome - termin su zapljunuli na nekoj od prethodnih str...da se uvede u zapisnik, molim lepo:whistling:

a kod tebe je draga bilo: ALA CEMO DA KRECIMOOOO :D:D

je l se vidi taj album da znam?..mislim ja oznacila ono da vide ljudi sa kontakt liste i moderatori

videla, faja puno..smizle su nevidjene...njih dve - a kao da ih je petoro...pa ona cujem kumu kako se zali i pita za svoju cerkicu..pa da nije nemirna, pa ovo ono..rekoh draga moja - provedi jedan dan sa Zonom i Ivom - ima da ti se zavrti u glavi..njeno dete je u odnosu na njih tiho, mirno...a ove moje malecke - tajfuni

Sad ću da vidim... a evo i (obećane) slike Dijane i Milice.
Snimak je loš... aparat je bio loš (kasnije sam na put nosila one male "idiote", jer mi dosadilo da tegljačim zglavan aparat), ali su devojčice - savršene. :heart:

Milica-1.jpg

Treba da ih vidite sad :heart:
Dijanica je vrag svoje vrste... 18 godina je napunila jesenas... dolazila u igraonicu da pazi na klince za vreme rođendana (i bolje radila od većine vaspitačica), predivno dete... baš je volim.
Micika je damica. :manikir:
Sva je ženstvena, romantična, pedantna, slatka... Prelepa.
Stvarno ih puno volim.
Inače, on jeste bio brat.
Aleksa. :heart:
I on je priča za sebe. :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back