daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
zdravlje na usta ulazi,a za Jacu i ostale slatke buce ima ona dobra izreka:nije zence dok nije lubence i bolje da ljulja nego da zulja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa bash ne volim, al shto kaze Vesna moj dzak pa ga nosim.Svaka kila dole je uspeh, ali kazem vam treba tu na mnogo cemu poraditi, Vesnice svala cast na istrajnosti.Ne prijaju mi kg uopshte, jedino shto ne uticu na moje raspolozenje i na ono moje iznutra, ali zaista nije dobro za zdravlje bez obzira koliko se ja dobro osecala.Zato Vesnice samo napred

Trebala bi da skinem jedno 60kg, ali jednostavno nemam snage da se u to upustim. Pomalo pokusavam, ali sam premorena i nervozna pa se to odrazava i na kilazu. A u mojim godinama se i kile mnogo tesko gube. Spasava me jedino sto se mnogo krecem.

)

, a da ne kazem da sam danas bila na poslu i sluzila kupce na ovom vatrenom vremenu i trckala po salonu ko zecica samo da ih sve usluzim kako treba

Sad sam stigla... Čitav dan u bolnici sa majkom. Odvezla je na UZ srca, pa doktorka rešila da odradi još što-šta kad joj je već tu i ustanovila da EKG ne valja. Pa je rešila da je ostavi u bolnici. Mama se, naravno prvo bunila, ali pošto je doktorka moja drugarica i ćerka njene prijateljice i sjajan je lekar u koga imamo puno poverenje - brzo smo to rešili...Na cosetu nikog nema. Zar sama da pijem popodnevnu kaficu? Jaca je verovatno u jeku priprema za svadbu inace bi se javila. A i ostali su se razbezali koje gde.![]()

Pa valjda moze neko pre Teta Ire
A ona je ionako na raspustu
Zashto da se ustaje rano, eeeeeeeeeeeee kako se meni nije zelja ispunila da budem prosvetni radnik, sad bi i ja sa Teta Irom
Shta cesh profesionalna deformacija

ima da mi bude ravno odavde do Kosova.

naravno samo sam se shalila, sva su deca lepa, lepa je ustvari mladost.

ma mi kakve smo i tamo bismo posle dva dana nesto muckale...