Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i553374_bonvoyage.jpg

Eto nasa Slogi se vec priblizava moru i odmoru. MOra da ce joj odmor biti divan pored ovoliko lepih i iskrenih zelja.:heart:
Bas sam se pitala sto se Inka ne javlja, ali evo javila se. Sta ces slobodna devojka pa moze da skita i uziva. Nije se zarobila ko vecina nas pa od rerne, sporeta, miksera i pegle maltene ne vidimo nista:hahaha::dash::dash::hahaha:

Dobro jutro svima, Teta Iro u pravu si, ali mozemo i mi stici svuda samo ako postoji volja i zelja, bez par torti i shporeta prezivecemo, a ukucani takodje.Ma mogli bi mi malo ceshce da ih ostavljamo, pa neka se snalaze, pa da vide koliko im znacimo:)
:heart::bye:

Evo,devojke drage, i ja da se javim i sve vas pozdravim,vratih se sa letovanja,bili smo 10 dana u Grckoj,super se proveli. Kad smo se vratili komp se odmah pokvario tako da tek sad pregledam sta ste lepo radile u prethodnom periodu, da vas ne hvalim pojedinacno,sve ste super, a i ja jedva cekam da se opet bacim na posao. Pauza bas prija,odmori covek glavu od svega, a i jave se razne nove ideje:D. Pozdravcic:bye:

Eto nasa Slogi se vec priblizava moru i odmoru. MOra da ce joj odmor biti divan pored ovoliko lepih i iskrenih zelja.:heart:
Bas sam se pitala sto se Inka ne javlja, ali evo javila se. Sta ces slobodna devojka pa moze da skita i uziva. Nije se zarobila ko vecina nas pa od rerne, sporeta, miksera i pegle maltene ne vidimo nista:hahaha::dash::dash::hahaha:

:hahaha: Evo me, tu sam, imam dosta posla, i pravo da vam kažem ne bih imala ništa protiv da se zarobim malo, ali nešto mi se ne da....:whistling:

Evo moje dete se javilo jos u 11,da je zavrsila i da veruje u dobar rezultat.Nisam ni sumnjala,iako bih lagala da kazem da mi stomak nije zavrtao.I jos mi zavrce!
Dragoj Slogi nisam uspela na vreme da pozelim sretan put i dobar provod,ali ona zna da samo mi mislimo na nju.Nasoj Inki zelim poruciti da mi je jako drago sto se opet "pojavila".Ostalim devojkama prijatan dan(iako je ruzan),pa se pisemo.

Zdravo ljudi. Evo ja svratila da vidim sta ima novo. Nadam se da su sva decica danas lepo polozila prijemni iz Srpskog jezika i da se sada malo odmaraju pred sutrasnju matematiku.
Ja sutra imam naporan dan jer sam u komisiji za pregledanje zadataka, a tu ima puno posla.
Ovo me vreme ubija. Ceo dan me boli glava.

E da i ja mislim da su svi dobro prosli, a za sutra im drzimo fige :D

Mi jos nismo odredili tacan datum polaska, ali to ce verovatno biti 3. ili 4. juli, a vracamo se 8. ili 9. jula. To znaci da biste u tom periodu mogli da organizujete okupljanje, pa cemo mi doci, nebitno da li je dan kada idemo, vracamo se, ili u medjuvremenu, jer nam je Zrenjanin blizu Novog Sada. Doduse to vazi ako okupljanje bude u ZR....

evo i ja da se javim.Pregrmeli smo test iz srpskog,na prvu loptu smo zadovoljni i dete i mi,videcemo sta ce rezultati reci.Posto sam ja inace u zivotu za svakakve gluposti tremaros i meni radi stomak bez obzira sto znam da je spreman i da ne bi trebalo biti nekih negativnih iznenadjenja.Sutra za vreme testa iz matematike predajemo dokumenta za more pa ce mi to malo odvuci paznju.

Pozdrav od mene, svima zelim odlicne rezultate od danashnjeg prijemnog, a na ravno i za sutra da sve prodje kako treba.Mene ovo ceka dogodine.:)
Sve vas ljubim i verujte u vashu decu, od takvih osoba mogu samo izrasti u dobre ljude:heart::bye:

Uh,ja sam to sa prijemnim ispitom pregurala prošle godine.Veoma uspešno.Tako da nadam se da će i vaša dečica sve to uspešno obaviti.

Ova kiša me je smorila,sva sam kao usporen film.A gledam da u kući sve odradim dok ne sine sunce,jer onda se samo uveče "onesvestim" u krevet.

I zamislite peh:u julu mi se udaje sestričina.jedna jedina ćerka moje jedne jedine sestre.I u restoranu ne daju da se unese torta ako nema deklaraciju...I ja,tetka,ovakva majstorica :hahaha::hahaha::hahaha:,moram da kupim tortu.:mrgreen:

Bar ću moći da je uporedim sa forumaškim.Biće i slika.

Ko gleda B92 trenutno,ima čast da čuje sve o opštini u kojoj sam se rodila,i u kojoj živim i sada,samo što je to gde žive moji roditelji baš opštinsko mesto.Iz grada sam došla u selo :mrgreen:

Ja sam evo sad usla u kucu.Postavljali smo laminat na plafon radionice.Sad nam ostaju jos podne plocice i krecenje, I USELJAVAM!!!!! Nadam se do pocetka jula.
Sto se tice druzenja,meni odgovara i Zrenjanin i Novi Sad,samo da utanacimo datum.
Inace i mi smo resili srpski.Kako smo proveravali trebalo bi biti oko 18-18,5 bodova.Sutra radimo matematiku bez grca.Ljubim vas i pozdravljam,a ako se sutra ne javim,znajte da nemogu kucati jer su mi ruke danas ,celo popodne bile u visu.

Zorice drago mi je sto se radovi privode kraju i sto ce uskoro useljenje. Od srca cestitam.
Takodje cestitke detencetu za uspesno odradjen rad iz srpskog, a iz matematike ce biti jos bolje. Gde planira da se upise?
Ujedno pozdravljam i ostale uspesne zenice i njihove maturante i zelim im dobro jutro.:cmok2::cmok2:

Nekom je danas rodjoš. Emaw 2, srećan rodjendan i pravila torte još sto godina, a mi se tim tvojim tortama toliko i divili. hajd neka je zdravlja, a torte ćemo kupiti kada ne budemo mogle da ih pravimo.
Poljubac.

Prilozi

• geddes11.jpg
    geddes11.jpg
    25,1 KB · Pregleda: 7
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back