Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posalji i nama kisu Jaco.Ja na poslu,malo zatisje mi je pa zavirim s vremena na vreme da vidim sta radite.Danas sam pozavrsavala figurice za vikend ono sto je do sada poruceno,a nadam se da ce teko i ostati da i ja malo danem dusom.prosto je milina kad radis nesto natenane.

Ja danas (tj. sinoć) imala jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako prijatnu i dragu posetu! Bila mi drugarica koja živi u Milanu... pa smo čavrljale, došle kući da (konačno) upozna Donu (to je ova dama što vas posmatra iz avatara) i sad sam je odvezla da ne kisne... Baš se spustilo.

Sto je to lepo kada se drugarice sretnu i posteno iscavrljaju ( mada znam da nikad nije dosta- uvek ostane jos nesto da se kaze) i zaglave do kasno u noc.
Jutros sam nesto sva nikakva. Ja koja se ujutro budim ko od sale jutros sam jedva ustala i evo vucem se po kuci a cini mi se da me svaka koscica boli. Valjda je vreme takvo. Vidim i ono se muci hoce-nece kisa.
Nadam se da je pala u Sremu kod Zadovoljne domacice ,da nam bolje rastu lubenice:rotf::rotf:
Neki dan ih videla na pijaci i odmah se setila Zadovoljne domacice. Sigurno je stucala:rotf:
Uf , kada sam ovde sa vama makar na kratko odmah se bolje osecam :heart::zag:

Cao, evo i ja nesto da napisem posle krace pauze. Juce sam imala ispit i opet gas nisam polozila s tim sto mi ovog puta nije toliko krivo jer sam iz razno-raznih razloga imala jako malo vremena za ucenje... Da ubijem tugu resila sam da napravim one cokoladne cas (mislim da je sanja d postavila sliku na "torte i kolaci" i eno sada se stezu posle drugog koraka a u medjuvremenu moram do prodavnice jer nisam imala dovoljno cokolade!!!! Bas je jednostavno za pravljenje - mislila sam da ce biti mnogo teze

Cao:bye:, stigoh i ja sa posla pa da virnem shta radite pa odoh u moj "rudnik", ima puno da se radi, opet ona velika i josh par pride.:sad2:
Teta Iro, nisi jedina smorena, danas kao da me je voz pregazio, ustala sam sva neshto izlomljena, umorna, bezvoljna, sreca da ja prva ustajem pa nisam nikoga ubila, vec me to prodje dok ostali pocnu ustajati, jako sam ne zgodna kad se probudim, ni 100 polubaca od princa me ne bi raznezilo, odvratana sam, priznajem ,ali to je jace od mene:mrgreen:
Pozdrav od mene pa se pishemo malko posle u nekoj pauzici:heart::cmok2::bye:

Samo vi pite kafice bez mene :sad2:
Ja nikako da vam stignem, ali avo sada pijem jednu na tenane s vama :cool:
Danas odmaram, bar do veceras, pa krecem ponovo, sve izpocetka. Doduse imam neku gomilu cvetova da zavrsim, ali to stvarno ne mogu danas, MRZI ME, hocu malo da odmaram, a jos sama. Otisli klinci s tatom u selo da beru visnje, a ja kao ostala da "radim" :mrgreen:

Nego, jeste li vi culi da se u hotelu kontinental prekosutra otvara izlozba dinosaurusa (tj. skeleta ) I bice otvorena do kraja godine. Moje starije dete jedva ceka da ga vodimo, a posto pocetkom jula idemo za NS i Backu Palanku, svraticemo i to da vidimo. Mogu da vam kazem da i ja jedva cekam to da vidim. U pitanju su doduse replike skeleta, ali kazu da su veoma verno uradjene. Evo sta kazu:

Na izložbi će biti predstavljeno 20 vrsta dinosaurusa, biće postavljeno oko 40 eksponata skeleta i delova skeleta dinosaurusa, njihovih jaja, gnezda, kao i replika nađenih otisaka stopa. Direktor Prirodnjačkog muzeja Slavko Spasić očekuje da će najveću pažnju izazvati celi skeleti 10 dinosaurusa, od kojih najduži imaju 14 i 17 metara.

U okviru izložbe, posetioci će moći da gledaju filmove o iskopavanjima i istraživanjima dinosaurusa, a pripremljen je i program za najmlađe sa kvizovima i igraonicama.

"Od velikog broja eksponata, ono što će klince interesovati, biće ogromni skeleti. Biće sedam kompletnih skeleta dinosaurusa, pa ću izdvojiti dva - jedan 17 metara dug, a drugi oko 14 metara, a oboma je visina 5-6 metara", rekao je Slavko Spasić, direktor Prirodnjačkog muzeja.

Zamislite molim vas, stanete pored tog skeleta visine 6 metara, kolicki izgledate:eek:. Kakva ce to biti atrakcija za Matiju, a i za mene bogami. Pa zamislite tu kandzu od pola metra :eek::cool:

Nego gde li ce biti tortijada i hoce li uopste biti u kontinentalu? To mene brine:lol:

A sto te brine gde ce biti Tortijada. Pa valjda gde i dosad. Dotle jos ima vremena. Mislim da se ni organizatori jos niosu uhvatili posla.
Inace danas sam svratila do Eurovilta. Doduse bilo je prilicno prazno. Za desetak dana im stize roba. Tada ce izaci i treci broj Slatke planete. Dobili su nove sjajeve u plavoj, crvenoj, zutoj,staro zlato boji.
Ja isla da kupim one velike nastavke za listove. Hocu da probam da odradim Jacine ljuljane za vikend, ako me nesto ne poremeti.Mozda i korpicu. Kod mene se to nikad nezna. Mogu da radim na miru jedino ako ove moje izbacim iz kuce.

Ja sam ujutro obicno divno raspolozena. Pogotovu kada napolju vidim kako sija sunce samo bi pevala (uvek mi je bilo zao sto ne umem- nemam sluha).
Tesko mi je jedino kada se probudim a napolju tmurno, kisovito i gadno. Onda nebi nikud mrdnula. Kad je lose vreme i ja se lose osecam. Sta mogu kada sam lafica pa volim sunce.

vi lavovi i lavice me izludjujete,a gde god se okrenem okruzujete me.sto bi rekli ne mogu sa vama a ne mogu bez vas.Dosta drugarica su mi lavice,a moj dragi lav.dovoljno mu je da sklopi oci na dvadeset minuta i moze da nastavi dalje kao da je spavao tri sata,budi se sam,sa osmehom na licu...uh sva se najezim...

Kod nas u kuci vazi pravilo da ujutro niko ni sa kim ne razgovora jer smo svi namrgodjeni kada ustanemo. To nas drzi 30-45 minuta e problem nastaje kada ne ustanemo svi u sito vreme pa su onda oni koji ustani ranije i stigli da se razbude zeljni price i onda se trude da vode razgovor....
Za izlozbu dinosaurusa sam cula jos pre desetak dana i jedva cekam da vidim ali cu ja to tek u avgustu ili septembur, bilo bi zanimljivo da vodim sestrinu decu ali oni su vec na moru sa mojom mamom i vracaju se tek krajem avgusta. Oni ce biti bas sve vreme tamo a mi "matori" cemo se smenjivati sto zbog obaveza sto zbog prostora u kuci. Trebalo bi ovih dana da idem i ja na more i ostajem ceo jul (imamo kucicu u Crnoj Gori pa mi je trosak samo put)
A sada ce brat da me masirtra )doduse anticelulit pa nije toliko uzoivanje ali ima efekta) On se masazom inace bavi i nikako da se poklopimo da oboje imamo vremena. Upravo mu je neko otkazao pa ja upadam :)

Jaco sto da te zamislja pored skeleta. Ja bi te pre zamislila pored nekog bildera pa nebi ujutro bila mrzovoljna i ubilacki raspolozena.:rotf::rotf:
Ma i njega bi zgazila ko mrava, eeeee ne znash ti koliko sam ja mrzovoljna kad ustanem, pa tu ima mrzovolje i diva da ubijem:hahaha:, e sada ne kazem neki crni, zelenooki kada bi me probudio( moj muz je smedj i ima oci boje kestena, a tek usta shto ima divna meka, ali ne vredi ujutru sam djavo), mozda bi i bila bolja :mrgreen: , ali prvo da ga izgazim:hahaha::rotf:mislim od batina, ja sam stvarno grozna, cak i ako neko ustane kad i ja , sigurno nekih petnaestak minuta ne progovaram ni rec:mrgreen:

znate sta drugarice moje,sutra ce mi sve izaci na nos al mi nije zao,nista nisam pipnula,kako su klinci i dragi izasli iz kuce i otisli na trening nisam dupe pomerila sa stolice sem sto sam skuvala sebi kafu i smazala 4-5 krofni(gresna mi dusa zbog silne dijete koju sam sprovodila ovih dana),gum pasta osta nenapravljena,pa samim tim i ukrasi koje treba spraviti za vikend.Ljubim ja vas i odoh da poteram ove indijance u kupatilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back