Slogi, ne brini za ispite, samo uci i rezultat je neizostavan

Ja sam se isto sekirala dok sam studirala, pa mi je nekada i svega bilo preko glave, nekada mi je knjiga bila preteska, a nekad sam ucila sa lakocom. Znas i sama svaki trud se isplati, drzim ti palceve, da svaki put na ispitu "slomis nogu"

Slatke moje, vecit zenska muka KILAZA!
Ja sam gurman, jednostavno volim hranu, a slatkise prosto obozavam! Za sada uspevam da kontrolisem tezinu, kako tako, da ne ureknem, ali nisam karakter, znam da preteram, pa posle trcim do besvesti i trpim gladna, iskreno priznajem, ali ne mogu ni to dugo, jer volim hranu!
Zivim sa roditeljima, imam 33 god., nisam udata, radim sedeci posao, te sam pokusala jedno vreme da spremam neku zdravu hranu, ali ja dodjem kuci oko 5 sati popodne sa posla, a na poslu ne mogu da pogrevam i da jedem kako savetuju vise manjih obroka, pa kad dodjem kuci, a meni su oci gladne, pa jedem sve sto vidim

Bojim da cu kada budem mama, dodati jos vise kilograma, a kako volim da jedem tesko da cu ih se otarasiti

Ja kazem dok god coveku kilaza ne zadaje zdravstvene probleme, sve je dobro!
Neka smo mi zive, zdrave, vredne i srecne, a sa kilazom ko se izbori ja mu od sveg srca cestitam,