Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa niste valjda mislile bez mene?:hahaha:
Evo mene posle par pelinkovca i koje cashe vina, mogu vam reci da se odavno nisam tako provela, tako divna svadba, vesela, opushtena, muzika da se raspametite od pesme Vishegrade grade, pa do rokenrola, Bijelog dugmeta, Masima, Atomskog sklonishta, davno se nisam ovako provela:ok:
E sad za torte, za materinu pogacu su svi bili odushevljeni , dolazili ljudi da mi pruze ruku, ma nisu oni videli shta sve moze da se napravi, mislim i na vas, ali dobro, bilo mi je prijatno u svakom slucaju.Ostale torte ni prineti, samo jedna neki labudovi od shecera opet samo oni torta uradjena na vrat na nos.Nisam ih probala, mozda su bile uksne, vidi se domaca proizvodnja, ali opet kazem cenim svaku tortu zbog truda, pa nismo svi nadareni da dekorishemo torte, zar ne.:)
Eto toliko sa svadbe, doshli smo ranije, svadba josh traje, ali sam premorena pa pocela i glava da me boli, mozda od pelinkovca ili vina:hahaha:
Pozdrav od mene:bye::heart:

Ja zavrshni post, pa opet ja pocetni:hahaha:
Cim me proshla glava eto mene opet, valjda onaj pelinkovac ispario:hahaha::rotf:
Kod nas danas pada kisha, ali neka, prija mi ovo rashladjenje da mi malo razbistri glavu od svega.Malopre sam se probudila, tj cujem neko neshto lupa. pa lupa, a stanovi pa se sve cuje, pomislih shta rade tako "rano" pa nedelja je, kad sam bacila pogled na sat:mrgreen: ono ohohoj vec nedelja, pa komshinica lupa shnicle.:)
Zelim vam svima lep dan , bez obzira na vreme, budite veseli u srcu i dushi:):heart::zag::bye:

Ja samo da se javim da veceras putujem za Crnu Goru i vracam se tek u avgastu. Zelim vam lepo druzenje gde god da odete i da preko leta uzivate ali naravno i da ipak bude tortica da imam sta da gledam kada se vratim. Tj. tamo cu s vremena na vreme imati pristup internetu ali necu bas moci da ispratim sve sta se desava pa se pisemo u avgustu.

:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

i553099_kisaJ.J.Zmaj.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back