Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmm...imam utisak da taj tvoj drug nema los ukus.:D

Ali pazi!!!!
Za pesah se ne jede nista "kvasno",gde ima kvasca.Jedu posebnu vrstu hleba,nesto kao dvopek,jako bljutavo.Pije se iskljucivo samo crveno vino od pica.Pre Pesaha se kuca detaljno cisti da ni jedna mrvica ne ostane,itd...to je posebna prica za sebe,ali da se ne iznenadis i trazis hleb,npr.:))
Izbegni da u tvojim poklonima bude bilo kakava hrana gde ima brasna,mirnija ti je glava,da ne uvredis ljude.Oprostili bi ti znaju da ne znas,ali bolje izbegni,imas mene da te posavetujem.:))

hvala,to sve znam i za maces korice od kojih prave one kolace,a meni su ukusne i ovako,valjda novo pa interesantno.Za hleb znam jer sam se prosle godine ponudila da olaksam drugarici sa tortom,pa mi je objasnila o cemu se radi,a u poklonima nema nista tog tipa.nadam se da cokolade za klinke mogu u korpu.Ako ne obradovace se moji klinci.;)

evo i ja cu da begam,ponovo cete me vratiti na staro,taman sam se malo ustosila da ranije legam i ranije ustajem,al' ne vredi uz vas cu se brzo vratiti na stare staze.Odoh i ja,ne mozemo da merkamo koja ce brze,bolje,lepse...ali mozemo sutra da razmenimo iskustva...a sad tutanj,u krevet.Laku noc drugari...

nemojte da mi se onesvestite otkud ja ovako rano :D
ne mogu da spavam vise...grlo boli i dalje, evo pijem fervex...ali kao sto rekoh - duhom sam skroz ok :cool:

sinoc lezem ja i zovem Pedju iz druge sobe:D DODJIIII, kaze on sad cu samo da ugasim kompjutere...
rekoh :OK, I PONESI RAKIJICUUU....iskidasmo se od smeha posle:D

Poslednja izmena:
Dobro jutro drage moje!!!
Sinoć nikog nema na ćošetu, a u toku noći ste se raspisle i raspričale na 5 strana , jedva stigoh da sve pročitam.
Baš ste noćne ptičice!
Kažu, danas kiša, ali ne dajte da vam to pokvari raspoloženje.
Želim vam lep i uspešan dan.
Idem da budim ove moje mačiće.U stvari Andrej je napola budan još od 6.10-budi se tačno u to vreme da me gleda.Ali pošto sam jutros kući, onda je nastavio da još malo pajki!
Unchi, brz oporavak!

nemojte da mi se onesvestite otkud ja ovako rano :D
ne mogu da spavam vise...grlo boli i dalje, evo pijem fervex...ali kao sto rekoh - duhom sam skroz ok :cool:

sinoc lezem ja i zovem Pedju iz druge sobe:D DODJIIII, kaze on sad cu samo da ugasim kompjutere...
rekoh :OK, I PONESI RAKIJICUUU....iskidasmo se od smeha posle:D

:zper:Pa je li bilo skidanja....mislim temperature sa rakijicom ili je ishlo u grlo pa posle bilo skidanja:zper::zcepanje::rotf:
A sada dobro jutro svima, svarno ova treca smena ko djavolcici, ne znam shta da vam kazem, sreca ja ovako fina:andjeo::zper:

Stvarno je ova treca smena otkacena, gde se samo nadjoste:zcepanje:
e41536fa.gif

Shto je babi milo to joj se i snilo:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf:
Ljubac za tebe i ajd ziveli:zcepanje:shto je lepo kad ti zivot ovako veseo, ma shto ne znadoh to pre, pa da nategnem svako jutro, dan i vece:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Joj ubice me muz:zcepanje:
Eno ga sredjuje sudove u mashini a ja ovde natezem i nazdravljam:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back