Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Kaže Haso Muji:
- Jel' si ćuo da je Ibro *****?
- Joj, majku mu pokvarenu. A meni rek'o da je autome'anićar!
- Jel' si ćuo da je Ibro *****?
- Joj, majku mu pokvarenu. A meni rek'o da je autome'anićar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, gde zaglavi ti???
Sad ti prepuštam smenu, ja odoh da spavam!

Al* moram još jedan...
Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo. Verenica:
• Jao, kad me je video rekao je ženim te odmah i navalio!
Ljubavnica:
• Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.
Domaćica:
• Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vrata, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ''Betmene, šta je za večeru?''
![]()
Evo neću više, al moram, još ovaj...
Dosao Mujo pijan kuci. Onako s vrata, ugleda Fatu kako se naguzila u kuhinji, kopajuci nesto u prostoru ispod sudopera. Pritrci joj u dva koraka, brze bolje joj odveze dimije i spusti ih do koljena, pa joj ga zavuce zguza. Svrsi za par sekundi i dok se Fata nije ni snasla, jos joj zavali jedan volej u guzicu, od cega ona uleti ispod sudopera. Mujo zadovoljno pripali cigaretu, uzme pivcinu iz frizidera, pa krene u dnevnu sobu da se malo zavali. Kad kroci u sobu, a ono Fata sjedi i gleda TV. Stade Mujo, izbecio oci, okrene se oko sebe, opet gleda u Fatu...
- "Aman... Fato, kad ti je ono mater dosla?"
- "Nije bolan moja, neg' tvoja!"
![]()
Prvi dan:
- Dragi, idem na fitnes.
- Dobro, draga.
Drugi dan:
- Dragi, idem na aerobik.
- Dobro, draga.
Treći dan:
- Dragi, idem na jahanje.
- Idi draga, konj je zvao već tri puta!

Joj umrecu covece pa ti nisi citava, smejem se evo ni caj ne mogu da pijem, betmen me odushevio, a ovaj poslednji do bola...

krenuh na posao pa josh malkice da zavirim, a ono opet vic, i ovaj me odushevio....

Mislila sam da ćemo dobiti opravdanje od Peđe. To bismo ti uvažili.opravdnje: nije mi dan juce
a nesto ni danas..nema razloga, nego kad ti dodje...
a i vala imala sam kontakta sa nekim smor ljudima...pa preslo valjda...hehehhe...da ne davim puno...
muvacu se ja okolo ovih dana....sto se viceva tice - stvarno si fantasticna..![]()

Izgleda da biI bi dan!!

Dobro. Shvatile smo.pfff...kake ste..lakse sam nosila opravdanja u srednju skolu![]()

svaka cast cure!Cao cure!Nocna je bila bas vredna ,divan nacin da se zapocne jutro, samo na cose i udri na smejanje svaka cast cure!