Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali Zemunac ulazi u sobu i zatiče mamu i tatu u najžešćem seksu. Tata ga ugleda i kaže:
• Alo bre, majmune, izlazi iz sobe, idiote, vidis šta radimo!
Mali izlazi, u očaju, zabezeknut, istraumiran... Celu noć nije spavao. Ode u školu sav smorem. Kad se vratio, kod kuće ga dočeka baka, pita ga da li hoće da jede supu, on samo klimne glavom. Kad se baba nagnula da mu sipa, on joj digne suknju i počne da je *ebe. U tom trenutku ulazi tata i počne da se dere:
• Manijače, jesi ti bolestan! Šta to radiš bre?!
A mali Zemunac će:
• A boli čuka za kevu, a?!

Pridremala mama na nudističkoj plaži pa raširila noge. Sinčić se upiljio pa pita:
- Mama, šta ti je to između nogu.
Njoj nelagodno, pokušava da izvrda pa kaže:
- Ma ništa, to je još od detinjstva...
- Pa kako je tako uzduž pocepano?
- Nisam nešto bila dobra pa me tata odvalio sekirom!
- Pa gde baš posred *ičke?

Al* moram još jedan...:hahaha::hahaha:

Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo. Verenica:
• Jao, kad me je video rekao je ženim te odmah i navalio!
Ljubavnica:
• Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.
Domaćica:
• Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vrata, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ''Betmene, šta je za večeru?''

:bye::bye::bye:

Evo neću više, al moram, još ovaj...:rtfm::rtfm:

Dosao Mujo pijan kuci. Onako s vrata, ugleda Fatu kako se naguzila u kuhinji, kopajuci nesto u prostoru ispod sudopera. Pritrci joj u dva koraka, brze bolje joj odveze dimije i spusti ih do koljena, pa joj ga zavuce zguza. Svrsi za par sekundi i dok se Fata nije ni snasla, jos joj zavali jedan volej u guzicu, od cega ona uleti ispod sudopera. Mujo zadovoljno pripali cigaretu, uzme pivcinu iz frizidera, pa krene u dnevnu sobu da se malo zavali. Kad kroci u sobu, a ono Fata sjedi i gleda TV. Stade Mujo, izbecio oci, okrene se oko sebe, opet gleda u Fatu...
- "Aman... Fato, kad ti je ono mater dosla?"
- "Nije bolan moja, neg' tvoja!"

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Prvi dan:

- Dragi, idem na fitnes.
- Dobro, draga.

Drugi dan:

- Dragi, idem na aerobik.
- Dobro, draga.

Treći dan:

- Dragi, idem na jahanje.
- Idi draga, konj je zvao već tri puta!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:Joj umrecu covece pa ti nisi citava, smejem se evo ni caj ne mogu da pijem, betmen me odushevio, a ovaj poslednji do bola...:zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf:
Uleteh na brzinu odoh se spremati za posao, ljubim nocnu smenu za ovakav pocetak dana, moram im na poslu ispricati...:zcepanje::rotf::rotf::rotf:

Evo i ja retko imam priliku da popijem s vama kaficu.Bas zavirila i mislim sad ce Ira, a ono treca smena jos budna.Pozdrav za sve viceve, strava su.

Pricaju Mujo i Haso:
-Jeli Haso sta bi radio ako sutra bude kraj sveta?
-Seksao bi sve zivo sto mrda.A ti Mujo?
-Ja bi se trudio da ne mrdam!

c670ca78.jpg

opravdnje: nije mi dan juce:D
a nesto ni danas..nema razloga, nego kad ti dodje...
a i vala imala sam kontakta sa nekim smor ljudima...pa preslo valjda...hehehhe...da ne davim puno...
muvacu se ja okolo ovih dana....sto se viceva tice - stvarno si fantasticna..:D:D

Poslednja izmena:
opravdnje: nije mi dan juce:D
a nesto ni danas..nema razloga, nego kad ti dodje...
a i vala imala sam kontakta sa nekim smor ljudima...pa preslo valjda...hehehhe...da ne davim puno...
muvacu se ja okolo ovih dana....sto se viceva tice - stvarno si fantasticna..:D:D
Mislila sam da ćemo dobiti opravdanje od Peđe. To bismo ti uvažili.
Ali, ovo "nije mi dan" se ne računa. Dođeš ovde pa bude dan ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back