Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smanji tenzione šojke...

Jer čudo kako to taj SPS toliko pošten i brine o narodu sa Bajatovićima, Mrkama
i oni Radikali sa Mirčama i Pop Lazićkama... sve paze da ne upropaste državu... ko što nam NATO upropaštavao
NATO kad upropasti to je gotovo - oni kad upropaste to se bar neko ofajdi
e zato NATO ne valja

Zamisli da je Turska ušla u NATO a Grčka imala nekog Slobu sa ludom Mirom i blsavim Dr. Vojvodom?
Sad ne bi bilo krize na Kipru...

Nego ušli i jedni i drugi pa Kipar opet unutrašnje pitanje
A lepo nudili Bondstil kao pojačanje Srbiji... ne! Ameri će preko Kosova na Rusiju...

A Rusi? Sve se uplašili za taj pravac...
Samo ih zanim da onaj gas što prodamo vraćmo za kamatu... odnosno džabe da im radimo

Sad će plate u NIS-u što ne valja od 47.000 za workera da budu GazpromNjet 20.000 što super odlično.
Samo napred!
Немој ту шкрабати новеле већ ти ае наврни до пријатеља по нову дозу инспирације.
:cepanje:
:tambalamba:

Немој ту шкрабати новеле већ ти ае наврни до пријатеља по нову дозу инспирације.
:cepanje:

Nego, šta veliš ti za nabavku podmornica i taktički raspored po cele Srbije?
Za tenkovi i avioni mogu nas zaebu kad oćeš ako krenemo jer to ima svako...
Nego ovo sas podmornice mlogo dobra generalska ideja
Pa kad im zveknemo prstenac odozdo... odakle se najmanje nadaju...
pa kad djipe u troskoku... ko u državne firme što se zajebavaju workeri

Nego, šta veliš ti za nabavku podmornica i taktički raspored po cele Srbije?
Za tenkovi i avioni mogu nas zaebu kad oćeš ako krenemo jer to ima svako...
Nego ovo sas podmornice mlogo dobra generalska ideja
Pa kad im zveknemo prstenac odozdo... odakle se najmanje nadaju...
pa kad djipe u troskoku... ko u državne firme što se zajebavaju workeri
Велим да си неписмен ко и већина Балканских Калкућана препланулог тена.... па код пријатеља по нову дозу.
Ае паљба, доста си се међедисао на форуму.

Европска унија ? О да !!! :ok:

:namcor: :namcor: :namcor:

У Грчкој, отвориле ватру на раднике, захтевају исплату неисплаћених зарада

На југу Грчке демонстрације радника завршио пуцањем, повређено као минимум 20 људи.
Како је речено у полицији, инцидент се догодио на фарми где гаје јагоде. Најмање један од три начелника производњу отворио ватру из пушке, када је око 200 берача јагода захтевали да им плати дуг радне плате за шест месеци
и "претећи преселили" на своjих руководителеј.
http://www.gazeta.ru/social/news/2013/04/18/n_2860725.shtml

Број рањених у пуцњави на јагодне фарми у Грчке после штрајка радника је повећан са 20 на 30 људи
Широм Грчке почео бојкот "крвави јагоде", произведен од стране ове компаније.
http://www.gazeta.ru/social/news/2013/04/18/n_2861881.shtml

Руска награда српском генералу Р.Младићу
Вера Жердева

18.04.2013, 17:54
4highres_00000403220777.jpg

Ратко Младич
Фото: EPA
Почасна награда са симболичним називом "За верност заклетви" биће уручена хашком затворенику, српском генералу Ратку Младићу од стране "Савеза совјетских официра." Ова одлука је донета на редовном састанку Јавног комитета за заштиту Ратка Младића, основаном при Државној Думи Руске Федерације. Како је саопштио заменик председника међурегионалне јавне организације "Савеза Совјетских официра“ пуковник Виктор Болотов

Ова медаља се додељује људима, који су нам блиски по духу. Наш основни мото је: "Ми смо људи у униформама, који су остали верни заклетви своме народу." Ми добро знамо генерал-пуковника Младића. У извесној мери, ми смо колеге. Сматрајте да на овај начин, ми изражавамо солидарност с њим.
Медаљу "за верност заклетви", заједно са жељама за храброст, истрајност и веру, ми желимо да му је предамо путем делегације чланова Јавног комитета за заштиту Ратка Младића, који ће ускоро отићи у Хаг.
Подсетимо да Међународни кривични суд у Хагу, Младића, у ствари, суди зато што је остао веран српској влади у Босни, којој је положио заклетву, и зато је додела престижне награде са истим називом - симболична.
Желимо да верујемо да ће награда стићи до хероја. Затворска правила забрањују уручивање металних предмета заробљеницима, али можда у овом случају, тамничари направе изузетак!
ХВАЛА БРАЋО РУСИ, ХЕРОЈИ КАО СРПСКИ ХЕРОЈ ЂЕНЕРАЛ МЛАДИЋ УВЕК ОСТАЈУ ХЕРОЈИ, А ГМИЗАВЦИ И ИЗРОДИ ЋЕ КАД ТАД БИТИ ТАМО ГДЕ ИМ ЈЕ МЕСТО.

Владимир Путин је подржао понуду ФМС о уласку страних држављана у Русију само по страним пасошима.
(Реч је о грађана СНГ - Украјина, Таџикистан..и тд.)
Председник је нагласио да је ова одредба не односи се на грађане Царинске уније, то је Казахстан и Белорусија.
Ова пракса ће бити уведена од 1. јануара 2015.
У почетку, директор Федералне миграционе службе предложио да уведу овакву праксу преко шест месеци, међутим, Владимир Путин је рекао да је шест месеци за штампање пасоша нема времена.
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1077092

ptl59qoRxWY.jpg

Јбт, колико на овом форуму има србомрзаца...
И то међу Србима...
Као што већ негдје написах, зато нас и дека ко стигне...
Кад би само 10 одсто слоге имали као Хебреји...

Nisu to srbomrzci ( sem ako nisu hrvati ,albanci i ostali neprijatelji ) nego - INDIVIDUE :(

TAKVIMA ništa nije bitno i ništa nije sveto - SEM NJIHOVOG BITISANJA

A, to je MEDIJSKI PRODUKT u zemljama koje NEMAJU SVOJE NACINALNE MEDIJE I ZAŠTITU ISTIH i koje zbog toga GUBE NACIONALNI IDENTITET :aha2:

OVDE JE SVE OBJAŠNJENO samo TREBA ODGLEDATI :aha2:

Јбт, колико на овом форуму има србомрзаца...
И то међу Србима...
Као што већ негдје написах, зато нас и дека ко стигне...
Кад би само 10 одсто слоге имали као Хебреји...

Hebreji nikada nisu birali idiote da ih predvode. To je ogromna razlika između njih i nas.

- - - - - - - - - -

Dovoljno je videti da taj biolioski materijal podrzava i opravdava bombardovanje svoje drzave i svog naroda i sve je jasno ..... bolesnici ... :manikir:

Samo analiziramo zbog čega je do bombardovanja došlo a ne upijamo informacije direktno od javnog servisa kao vi, Slobisti.

ХВАЛА БРАЋО РУСИ, ХЕРОЈИ КАО СРПСКИ ХЕРОЈ ЂЕНЕРАЛ МЛАДИЋ УВЕК ОСТАЈУ ХЕРОЈИ, А ГМИЗАВЦИ И ИЗРОДИ ЋЕ КАД ТАД БИТИ ТАМО ГДЕ ИМ ЈЕ МЕСТО.

Mogli su i Hitlera da odlikuju..

- - - - - - - - - -

Угадал Сергей...:)
Одни закончать на свалке, другие в могиле...:bye:
Погодио си Сергеј
Једни ће завршити на ђубришту, а други у гробу... Јер за издајнике другог краја нема...

Nekrofilski izrodi, na svakoj temi vas ima :mrgreen:

Hebreji nikada nisu birali idiote da ih predvode. To je ogromna razlika između njih i nas.

- - - - - - - - - -

Samo analiziramo zbog čega je do bombardovanja došlo a ne upijamo informacije direktno od javnog servisa kao vi, Slobisti.

i jesi li izanalizirao?sad bas i mene interesuje zasto su nas bombardovali.molim te objasni mi voleo bi i ja da jednom saznam.

i jesi li izanalizirao?sad bas i mene interesuje zasto su nas bombardovali.molim te objasni mi voleo bi i ja da jednom saznam.

Zato što je Milošević bio nesposoban da napravi dogovor sa Kosovskim Albancima nego je vodio je potpuno pogrešnu politiku u gotovo svim sferama. Ta pogrešna politika je dovela do toga da Amerikanci ne budu više na njegovoj strani nego na strani Albanaca (koji su inače mnogo bolje lobirali) i do toga da nas bombarduju.

Zato što je Milošević bio nesposoban da napravi dogovor sa Kosovskim Albancima nego je vodio je potpuno pogrešnu politiku u gotovo svim sferama. Ta pogrešna politika je dovela do toga da Amerikanci ne budu više na njegovoj strani nego na strani Albanaca (koji su inače mnogo bolje lobirali) i do toga da nas bombarduju.

i onda samo podigneš plate i spustiš cene i to je to :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back