Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj..koji je stavio naocare...........taj sa onim grobarom i komunjarom..oni ce da nam rese stvari. Kao neko ranije mnogo zabrljao pa oni sveta tri jerarha da srede situaciju..., samo se smejem onog glupok okupa u NS..........nemaju problema vecih Pajtic im je veci..,

Pa to i jeste red - Neka sada jedu sve ono što su devedesetih is*ali :D

- - - - - - - - - -

ko je to razbio jugoslaviju?

Ja sam veći trol od tebe, na pogrešnog si se namerio. Sad pali :mrgreen:

Zato što je Milošević bio nesposoban da napravi dogovor sa Kosovskim Albancima nego je vodio je potpuno pogrešnu politiku u gotovo svim sferama. Ta pogrešna politika je dovela do toga da Amerikanci ne budu više na njegovoj strani nego na strani Albanaca (koji su inače mnogo bolje lobirali) i do toga da nas bombarduju.

milosevic bio nesposoban i oni bombardovali srbiju i srpsku decu.i verujes li ti u tu tvoju istinu ili ima neka druga istina?

Ja sam ortodoxni Crnogorac..., e onda mogu reci jednu zbilja pomalo smesnu recenicu , jer i Ruse zamisli znam.....
Tesko onome koga Crna Gora hrani a Rusija brani....
NATO te brani ako si sa njima ..., a svako ko je imalo pametan vidi i cita da ga EU hrani, ...na prvom mestu onaj ko te najvise VOLI i MRZI i ko te zna i u dobru i u zlu..DOJCHLAND..

nema bas mnogo logike u tvojoj tvrdnji.objasni malo bolje

nema bas mnogo logike u tvojoj tvrdnji.objasni malo bolje
od 2000-te do danas najvise bespovratnih sredstava je dala.., zamisli..Nemacka.., pa posle Japan , pa Italija..jel sada razumes...a i Rusija..samo ona kada da ..ona duplo uyima..jer najmanje o parama u Rusiji razmisljaju Rusi, o njihovim parama razmisljaju ko...bravo...., bravo...Jevreji..nabijem ih na djoku..

To nije odgovor, to je pitanje.

to sto ti tvrdis nebi tvrdio ni najveci neprijatelj srbije.dali si ti srbin?vidim da imas post slobodna vojvodina.od koga se to oslobadjate?srbi od srba?a to da je neko imao pravo da nekog bombarduje zato sto ima loseg predsednika i sto se on nemoze dogovoriti sa nekim je u najmanju ruku smesno.a zalosno je zato sto to tvrdi neko ko zivi u toj istoj zemlji

od 2000-te do danas najvise bespovratnih sredstava je dala.., zamisli..Nemacka.., pa posle Japan , pa Italija..jel sada razumes...a i Rusija..samo ona kada da ..ona duplo uyima..jer najmanje o parama u Rusiji razmisljaju Rusi, o njihovim parama razmisljaju ko...bravo...., bravo...Jevreji..nabijem ih na djoku..

kad toliko velikodusno daju,kako to da smo posle milosevica sa 5 milijardi dolara duga dosli do sada nekih 40 milijardi evra duga.i gle cuda ne rusima nego tvojim prijateljima nemcima?

Ne znam pitaj Bozovica i Jezdu, Dafinu, Marka..Karice.., ne znam nisam ekonomista..

- - - - - - - - - -

TITA.....njega prvo pitaj..

kad si govorio da nam draga dojcland daje velikodusno novac onda si sve znao.a sada kad nas je tvoja draga dojcland zaduzila toliko da nikad ne mozemo vratiti sad nista ne znas.ako je tako velikodusno poklanjala kako smo onda toliko duzni?

Poslednja izmena:
179 protiv? :think:

606996704510a6e7c457f9715464126_orig.jpg

Kucnuo je momenat za nove patriotske klonove, jer gle čuda - patriocka anketa a da nije javna :super:
A možda je kucnuo momenat da se pokrene NOVA ANKETA?

Možda su se neki predomislili?
Bilo da su se raspitali šta je Rusija danas (a ne ona bajkovita) ili su se razočarali što dobismo samo pola milijarde?
Mislim, možda neki gotive samo one što daju celu milijardu a ne samo pola?

(elite - docking computer)

A Svemircima daju 40 milijardi bespovratno?
Sad ispade da su im Marsovci veća braća?

Poslednja izmena:
A ko ce to ovu imperiju odavde da pravi kad se ovi nasi bangavi malo malo pa sastaju sa Nato paktom predstavnicima da bi primili platu i dalja naredjenja sta treba raditi da bi se Rusima koliko god otezalo prisustvo u Srbiji.

A kako kad u anketi piše suprotno?
Gastarbajteri iz NJemačke glasali da mi slobodno idemo za Rusiju, da je u NJemačku sad teže nego onda kad ni tad nije valjalo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back