prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Kucnuo je chas..Rusija moze da pravi imperiju, ....kolika je.....A isto kucnuo je chas Srbija moze da ga dudla bez EU i NATO......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kucnuo je chas..Rusija moze da pravi imperiju, ....kolika je.....A isto kucnuo je chas Srbija moze da ga dudla bez EU i NATO......
Dok je nama Vučića, ja ne sumnjam u EU integracije![]()
Oni koji su razbili Jugoslaviju.
Taj..koji je stavio naocare...........taj sa onim grobarom i komunjarom..oni ce da nam rese stvari. Kao neko ranije mnogo zabrljao pa oni sveta tri jerarha da srede situaciju..., samo se smejem onog glupok okupa u NS..........nemaju problema vecih Pajtic im je veci..,
ko je to razbio jugoslaviju?
Zato što je Milošević bio nesposoban da napravi dogovor sa Kosovskim Albancima nego je vodio je potpuno pogrešnu politiku u gotovo svim sferama. Ta pogrešna politika je dovela do toga da Amerikanci ne budu više na njegovoj strani nego na strani Albanaca (koji su inače mnogo bolje lobirali) i do toga da nas bombarduju.
milosevic bio nesposoban i oni bombardovali srbiju i srpsku decu.i verujes li ti u tu tvoju istinu ili ima neka druga istina?
Pa to i jeste red - Neka sada jedu sve ono što su devedesetih is*ali
- - - - - - - - - -
Ja sam veći trol od tebe, na pogrešnog si se namerio. Sad pali![]()
ja samo lepo pitam,bez uvreda.neznam zasto se srdis?nesto tvrdis,a kad te pitam zasto neznas da odgovoris
To je realnost. Koja je tvoja teorija? Rat za osvajanje prebogate Srbije?![]()
Ja sam ortodoxni Crnogorac..., e onda mogu reci jednu zbilja pomalo smesnu recenicu , jer i Ruse zamisli znam.....
Tesko onome koga Crna Gora hrani a Rusija brani....
NATO te brani ako si sa njima ..., a svako ko je imalo pametan vidi i cita da ga EU hrani, ...na prvom mestu onaj ko te najvise VOLI i MRZI i ko te zna i u dobru i u zlu..DOJCHLAND..
ni avganistan nije bogat.zasto onda tolike pare trose u osvajanju avganistana?
od 2000-te do danas najvise bespovratnih sredstava je dala.., zamisli..Nemacka.., pa posle Japan , pa Italija..jel sada razumes...a i Rusija..samo ona kada da ..ona duplo uyima..jer najmanje o parama u Rusiji razmisljaju Rusi, o njihovim parama razmisljaju ko...bravo...., bravo...Jevreji..nabijem ih na djoku..nema bas mnogo logike u tvojoj tvrdnji.objasni malo bolje
To nije odgovor, to je pitanje.
od 2000-te do danas najvise bespovratnih sredstava je dala.., zamisli..Nemacka.., pa posle Japan , pa Italija..jel sada razumes...a i Rusija..samo ona kada da ..ona duplo uyima..jer najmanje o parama u Rusiji razmisljaju Rusi, o njihovim parama razmisljaju ko...bravo...., bravo...Jevreji..nabijem ih na djoku..
kad toliko velikodusno daju,kako to da smo posle milosevica sa 5 milijardi dolara duga dosli do sada nekih 40 milijardi evra duga.i gle cuda ne rusima nego tvojim prijateljima nemcima?
Ne znam pitaj Bozovica i Jezdu, Dafinu, Marka..Karice.., ne znam nisam ekonomista..
- - - - - - - - - -
TITA.....njega prvo pitaj..
A ko ce to ovu imperiju odavde da pravi kad se ovi nasi bangavi malo malo pa sastaju sa Nato paktom predstavnicima da bi primili platu i dalja naredjenja sta treba raditi da bi se Rusima koliko god otezalo prisustvo u Srbiji.