Alter_Ego_
Legenda
- Poruka
- 73.215
Светлији.Ok. Za tebe u ovim letnjim mesecima lagana hidratantna formula za normalan tip kože sa zaštitom od UV zračenja.
Tamniji ili svetliji ten ?
Аријевски.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Светлији.Ok. Za tebe u ovim letnjim mesecima lagana hidratantna formula za normalan tip kože sa zaštitom od UV zračenja.
Tamniji ili svetliji ten ?
Spf 30.Светлији.
Аријевски.
I to igra, pored izloženosti suncu.Светлији.
Аријевски.
To ipak nije za lice muškarca. Ok je pantenol kao nega ali je potrebna i UV zaštita.Što manje hemije.
Možeš lice mazati ekstra devičanskim kokosovim uljem, jekodermom ili pantenolom.
Probaj.
Dala sam najjednostavniji predlog gotovo sigurna da će imati bolji efekat od kupovnih krema.To ipak nije za lice muškarca. Ok je pantenol kao nega ali je potrebna i UV zaštita.
mogu da stavljaju i mudo od zmajaЧиме се мацкати по фејсу,
предео око очију, и уопште, лице, да заувек останемо млади и лепи?
Нешто типа...Нивеа...дневна и ноћна крема.
Пођите од чињенице да се уопште не разумем у материју, али да брзо учим.
На филмовима видимо жене да стављају краставац (колутиће, а не цео) што им остане од салате.
Како да знамо шта нам треба за фејс?
mogu da stavljaju i mudo od zmaja
jedno cu da ti kazem 100%
nema od babe devojka
meni je ova tema komedija. samo čitam i srčem kaficu
Значи да треба да питаш мушкарце за савет.Ма, боли тебе птичка.
А то што сам ја збуњенији једно 5 пута више него пре отварања теме, то никога није брига.
Ево, горе неко помиње кокосово уље за салату, а Беба каже да то не ваља.
Мислим да ћу одустати.
Овде имамо 5 жена - 17 различитих мишљења.
Samo slušaj mene, daleko će da doguraš.је л' се то купује у апотеци?
У ДМ?
Лили?
17 различитих мишљења.
Kasno je. Tema sad živi svojim životom, otrgla ti iz njedra takoreći . Žao mi je. Sada ću je ja malo moderisati i biće desetka.Ма, боли тебе ...
А то што сам ја збуњенији једно 5 пута више него пре отварања теме, то никога није брига.
Ево, горе неко помиње кокосово уље за салату, а Беба каже да то не ваља.
Мислим да ћу одустати.
Овде имамо 5 жена - 17 различитих мишљења.
Serum jeste formulisan da prodre dublje u kožu sa svim finim lepim sastojcima i pod pretpostavkom da odradi neki delić posla neuporedivo bolji efekat pruža sistemski put i prirodan redosled stvari a to je ono što sam pisala o našim životnim navikama , ishrani i hidrataciji.Da ne pominjem genetiku i samu strukturu kostiju.Samo slušaj mene, daleko će da doguraš.
Znači rutina ti je:
i dobar si.
- pranje lica, koristeći neki wash i ribaću četku iz DM
- dodatno pranje lica Witch Hazelom, a to znači da uzmeš tufter i natopiš ga nekim preparatom za takođe čišćenje lica
- 4 kapi seruma
- hidracioni sorbe
To mi je dao Brad Pitt idejuSerum jeste formulisan da prodre dublje u kožu sa svim finim lepim sastojcima i pod pretpostavkom da odradi neki delić posla neuporedivo bolji efekat pruža sistemski put i prirodan redosled stvari a to je ono što sam pisala o našim životnim navikama , ishrani i hidrataciji.Da ne pominjem genetiku i samu strukturu kostiju.
Nije neispravnoTo mi je dao Brad Pitt ideju
Naime nešto je kištrao na YouTube Shorts da nanosi serum
Moja kreacijaNije neispravno
Lepo je što je stavljen akcenat na pripremu kože pre stavljanja kreme ili seruma
hejДакле,
1.Нивеа, две плаве,
2. ретинол,
3. квалитетне креме у државним апотекама,
4. екстра девичанско кокосово уље, јекодерм и пантенол,
5. Креме ти неће постићи никакав ефекат.
Добио сам 5 различитих одговора, не рачунајући ове шаљиве.
И како да знам који одговор је исправан?