Крема за лице

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
83.772
Чиме се мацкати по фејсу,

предео око очију, и уопште, лице, да заувек останемо млади и лепи?

Нешто типа...Нивеа...дневна и ноћна крема.

Пођите од чињенице да се уопште не разумем у материју, али да брзо учим.

На филмовима видимо жене да стављају краставац (колутиће, а не цео) што им остане од салате.

Како да знамо шта нам треба за фејс?

Zatim u posedu sam čitavog niza seruma za podmlađivanje i vitak stas

1884-ACE9-2-AC1-49-BC-8-B87-967-C9-D28-CBE1.jpg

Чиме се мацкати по фејсу,

предео око очију, и уопште, лице, да заувек останемо млади и лепи?

Нешто типа...Нивеа...дневна и ноћна крема.

Пођите од чињенице да се уопште не разумем у материју, али да брзо учим.

На филмовима видимо жене да стављају краставац (колутиће, а не цео) што им остане од салате.

Како да знамо шта нам треба за фејс?

ako imaš 30+, odavno si kandidat za retinol

preparat koji pripada grupi retinoida i ubrzava obnovu ćelija kože, samim tim utiče fino na znakove starenja

a što naprosto ne bi platio pregled kod dermatologa (kupiš kupon) i dobio sve ispisano na papiru. još ti pregledaju i mladeže

Има пуно препарата на бази ретинола. Који ви користите?

По чему се ретинол разликује од горепоменутих Нивеа кремица?

Да платим преглед код дерматолога? Ваљда тамо иду болесни људи. Ја немам неки проблем, само желим да се препарирам, да заувек останем млад и леп као што сам данас.

ДА за тридесет година погледам себе у огледалу и кажем себи:"Его, мајсторе!"

Sve je do genetike. Ako su ti oni pre tebe bili izborni i ti ces možeš se mazala čime hoćeš sve je uzalud. Osim ako nećeš ići na estetske tretmane što je i glupost i ludost.
Kremu mazi laganim dodirima kože da ne bi trajanjem kožu dodatno rastezao i stvarao bore koje možda ne bi ni bile takve ako ti povede računa. Nije sve u marki kreme već u tome šta radiš sa svojom kožom.
Možeš da kupiš jako kvalitetne kreme u državnim apotekama, puno povoljnije, dnevnu i noćnu i lagano utrljaj površinski, kao što sam rekla bez pritiskanja i razvlačenje kože.

Sve je do genetike. Ako su ti oni pre tebe bili izborni i ti ces možeš se mazala čime hoćeš sve je uzalud. Osim ako nećeš ići na estetske tretmane što je i glupost i ludost.
Kremu mazi laganim dodirima kože da ne bi trajanjem kožu dodatno rastezao i stvarao bore koje možda ne bi ni bile takve ako ti povede računa. Nije sve u marki kreme već u tome šta radiš sa svojom kožom.
Možeš da kupiš jako kvalitetne kreme u državnim apotekama, puno povoljnije, dnevnu i noćnu i lagano utrljaj površinski, kao što sam rekla bez pritiskanja i razvlačenje kože.
Које су то креме које могу да купим у државним апотекама?

Pantenol ili Jekoderm imaš u apotekama i drogerijama, kokosovo ulje u prodavnicama zdrave hrane.

Pantenol imaš kremu ili rastvor
Jekoderm ti je na bazi riblneg ulja, takav je i miris, ali ti je bolje od svih krema

Pantenol ili Jekoderm imaš u apotekama i drogerijama, kokosovo ulje u prodavnicama zdrave hrane.

Јао, кокосово уље, у оној теглици, бело.

Мислио сам да то служи за јело. Ако и остале колегнице мисле да је ово паметна одлука, могу данас да свратим до зграве хране и узмем кокосово уље. Могу ли њиме и да пржим палачинке или само за фејс да га употребљавам?

Да ли је вишенаменско?

Јао, кокосово уље, у оној теглици, бело.

Мислио сам да то служи за јело. Ако и остале колегнице мисле да је ово паметна одлука, могу данас да свратим до зграве хране и узмем кокосово уље. Могу ли њиме и да пржим палачинке или само за фејс да га употребљавам?

Да ли је вишенаменско?
Jeste
Neki dan sam pržila krofne na kokosovom ulju, pržim jaja, dinstam luk...
Dobro ti je za kožu, kosu, za sve.

Ti si prirodno lep

Да, али горе сам лепо написао да хоћу за 30 година да се погледам у огледало и кажем:"Его, мајсторе!",

а да би то могао, морам и за 30 година да будем екстра као што сам данас, зато морам да мислим о свој прелепом лицу и да спречим настанак бора, и да оно мало постојећих испеглам. Плус, како сам читао, са годинама се губи колаген, па кожа више није еластична као кад смо баш млади.

Да, али горе сам лепо написао да хоћу за 30 година да се погледам у огледало и кажем:"Его, мајсторе!",

а да би то могао, морам и за 30 година да будем екстра као што сам данас, зато морам да мислим о свој прелепом лицу и да спречим настанак бора, и да оно мало постојећих испеглам. Плус, како сам читао, са годинама се губи колаген, па кожа више није еластична као кад смо баш млади.
Imaj dovolj o novca za estetske intervencije, kremice ti nece postici takav efekat. U svakom slucaju, mozes da konsultujes svog izabranog dermatologa (privatno).

Дакле,
1.Нивеа, две плаве,
2. ретинол,
3. квалитетне креме у државним апотекама,
4. екстра девичанско кокосово уље, јекодерм и пантенол,
5. Креме ти неће постићи никакав ефекат.

Добио сам 5 различитих одговора, не рачунајући ове шаљиве.

И како да знам који одговор је исправан?

Back