Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Konsultuj dermatologa 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.I.Konsultuj dermatologa![]()
Samo sanjaj..... да заувек останемо млади и лепи?
Чиме се мацкати по фејсу,
предео око очију, и уопште, лице, да заувек останемо млади и лепи?
Нешто типа...Нивеа...дневна и ноћна крема.
Пођите од чињенице да се уопште не разумем у материју, али да брзо учим.
На филмовима видимо жене да стављају краставац (колутиће, а не цео) што им остане од салате.
Како да знамо шта нам треба за фејс?
Да, али то је зато што волиш маторке, па мислиш да ћеш смежураним лицем да их привучеш,Želim da starim dostojanstveno, da mi jednog dana koža bude smežurana kano kengurovo mudo.
Muškarci generalno imaju deblju kožu od žena i nije suva. Ukoliko staviš plavu niveu na lice plakaćeš jer je masna i neće ti prijati.
Kakvu kožu imaš ?Зашто да плачем?
Добро, не требају ми масне креме. Ок. Онда нећемо плаву Нивеу. А ово остало што се наводи у осталим постовима?
Zavisi kakva ti je koža.Зашто да плачем?
Добро, не требају ми масне креме. Ок. Онда нећемо плаву Нивеу. А ово остало што се наводи у осталим постовима?
Pretpostavimo normalan tip. Da li se masti na nekim predelima možda ili te pecka , osećaj suvoće , sklona da pocrveni ili tako nešto ?
uzrok starenja je u mutacijama ćelija. Ako ćelija postane puna mutacija, onda reverzija procesa starenja nije moguća. To je bilo utemeljeno verovanje i trenutno stanje na tom polju. Ali onda, onda su naučnici nedavno 'dokazali' (na miševima) da mutacija nije potpuna i da je moguće obrnuti proces starenja. Kod miševa su razvili način da ponovo pokrenu ćelije kako bi ponovo pokrenuli rezervnu kopiju epigenetskih uputstava, suštinski brišući korumpirane signale koji su ćelije stavili na put k starenju. Po istom principu kao čišćenje softvera, primerice.Zavisi od tipa kože Altere koja će ti odgovarati.
Da se podmladi neko , to teško
Па, морам да имам неки порок.Istina o koži i lepoti kože je da više utičemo iznutra nego spolja . Spolja , lokalno je više vezano za suvoću, ekceme ili zaštitu od UV zračenja koje dovodi direktno do starenja kože i što bih preporučila.
Dosta vode , dobar san , bez alkohola, cigareta, previše kafe itd mnogo više znači.
To sam upravo i napisala.UV je katastrofa za kožu.
Oni ih prave, tako i traži.Које су то креме које могу да купим у државним апотекама?
Ok. Za tebe u ovim letnjim mesecima lagana hidratantna formula za normalan tip kože sa zaštitom od UV zračenja.Па, морам да имам неки порок.
I onda vidi sve ove što idu po solarijumu i prže se na suncu ne bi li izgledale bolje (meni čak i ružnije to bude).To sam upravo i napisala.UV je katastrofa za kožu.