Kravata

• Začetnik teme Začetnik teme ALTEC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
amerikanci su carevi praktičnosti.....oni imaju one koledž i japijevske kravate koje sasvim lepo izgledaju na lastiš.......niko ne bi rekao da je fejk.........ne ljoobim baš kravate...ne umem da vežem...nekako sam stegnut.....al morao sam i leptir mašne na nosim.....nisam bio konobar....nego droogim nekim svečanim prigodama sam morao da nosim.....nosim nekoliko poota godišnje kravatu jer moram....mislim ne moram....ali je dress code....podrazoomevani..... i sad....ne mogu baš da štrčim....mogu...ali ne bi trebalo....nemam ništa ni za ni protiv......recimo da mi se par poota desilo da sam se sebi dopao sa kravatom i dobio poneki kompliment...pa kao....nije možda loše ni biti udešen povremeno.....pamtiš kao....to je bilo onog dana kad sam nosio kravatu......

Nosite li ih? Da li vas dave?
Da li ih izbegavate ili se jednostavno divite svojoj eleganciji jer one tako mogu dobro da chuche ponekad?
Imate li problema sa vezivanjem istih?
Koliko nacina vezivanja znate: obican, windsor, polu windsor....?
ajmo malo musku temu da raspalimo ovde!

Nije ovo samo muska tema :shock::roll::lol:
Licno ih ne nosim :lol: Ali me davise duugi niz godina ;)
Izbegavam ih ... ali zaista mogu dobro da chuche :shock::shock::shock:
Hm . . . sad vise ni sama ne znam :?:
... moram ovo da prespavam ;)

p.s. Izvinjavam se za upad na musku temu ;)

Hajde Ksendzo, sto si obavijena velom misterije? Sad si nam kao dala zisku, pa nas ostavila u neznanju...
Daj, pricaj nam malo o tvojim iskustvima sa kravatama i odakle poticu ta iskustva.

Slutim da je u pitanju uniforma... Svi smo mi pomalo Rodni, pricaj nam.

Hajde Ksendzo, sto si obavijena velom misterije? Sad si nam kao dala zisku, pa nas ostavila u neznanju...
Daj, pricaj nam malo o tvojim iskustvima sa kravatama i odakle poticu ta iskustva.

Slutim da je u pitanju uniforma... Svi smo mi pomalo Rodni, pricaj nam.

:shock: Nije bas uniforma :arrow: Agent nekretninama :roll:
Zavoleh ga u farmerkama i teksas jakni (bio je privatnik, ali ono ... opustena varijanta) ... zatvori firmu ... uskoci u odelce :roll: i . . . kravata :shock::shock::shock:
Jednostavno, nije vise bio isti covek ... uzivala sam u retkim momentima (samo nedeljom!:evil:) kada bi se uvlacio u trenerku ...
. . . ali nije to sustina ...
Cudna je ta prica sa kravatama :roll:
Nekad su ok. Nekad Bas Nisu! A onda opet . . . i ko ce ga znati :shock::roll:
Eto ti sad . . . mislim da cu morati malo duze da se zadrzim na ovoj temi, jer sam, a da toga nisam ni bila svesna, ipak ja ta koja je sad u dilemi ... a tema mi mozda pomogne ... da shvatim ... sta ja, u stvari . . . uopste mislim o muskim kravatama ... sada ... posle svega :?::shock::roll:
;)

Je l' da je cudno okaciti parce platna od vrata do stomaka, bez prakticne upotrebe istog. Nit nos da izduvas, nit oznojeno celo da obrises... Jedina mu je uloga da bude lepo. Mozda je to sustina, da se muskarac ukrasi. Eto, onda moze da se okaci...kome se svidja...
Usput, a u vezi sa - bas krajem stare godine bejase "integrativna" vecera zaposlenih "u nasoj maloj firmi", a u prvoklasnom restoranu ( ono, zvezdica kol'ko volis). A posto ne volim, pogotovu za takve izlaske , da se TRANSFORMISEM (naticem na stikle, oblacim haljetke i preterano bojim lice), ja - ajd' da bude svecano, da vratar ne pomisli da sam dosla da prodajem cestitke - odenem se k'o decko. U dobrom odelu. Sa kravatom. (Cak sam uzjmila i budzu od muskog sata 600gr, majke mi. Al' to tema...) nije Dakle, moze kravata :) Ular za decake.

C :roll: hajde na brzinu.
Razočarao se zato što te je zamišljao u perverznim pozama sa kravatom međ' grudima bujnim stjuardeskim, a ti si na kraju napisala da je zbog muškarca i to mu je poljuljalo muškost.

Ali se zaista razočarao jer je bio uveren da te je pročitao kao zagorelu "želimpažnjuodmasadaodma" ženicu i svojim britkim umom rastumačio u nekoliko rečenica što se, opet, ispostavilo kao netačno.

Dalje sa temom.

Da, razocaran sam, ali je zato zorab ucinila da se osecam zadovoljnim.

...nis' ne razumem...relativno sam nova i neupucena, pa bacih pogled na profil...kad ono...tamo neke klompe :shock: kozne pantalone :shock:
Nemam adsl i sl. pa i sve sto citam i postujem, radi na brzaka i stalno u grcu, pa ne mogu bas sve da izlistam i Uputim se u materiju :lol: , Nego, bre Julian, jel' ono tamo ... stvarno istina :shock::?::roll:

...

C :roll: hajde na brzinu.
Razočarao se zato što te je zamišljao u perverznim pozama sa kravatom međ' grudima bujnim stjuardeskim, a ti si na kraju napisala da je zbog muškarca i to mu je poljuljalo muškost.

Ali se zaista razočarao jer je bio uveren da te je pročitao kao zagorelu "želimpažnjuodmasadaodma" ženicu i svojim britkim umom rastumačio u nekoliko rečenica što se, opet, ispostavilo kao netačno.

Dalje sa temom.

.....aaaaaaaaaaa.....;) mislim da sam razumela :oops::roll:
:lol:;)

...nis' ne razumem...relativno sam nova i neupucena, pa bacih pogled na profil...kad ono...tamo neke klompe :shock: kozne pantalone :shock:
Nemam adsl i sl. pa i sve sto citam i postujem, radi na brzaka i stalno u grcu, pa ne mogu bas sve da izlistam i Uputim se u materiju :lol: , Nego, bre Julian, jel' ono tamo ... stvarno istina :shock::?::roll:

...
Sve je istina... Kako to, tako i ovo ostalo.

Sutra idem da kupim SEBI kravatu i da je nosim puna 24 sat oko vrata ... mozda mi nesto sine ... mozda uspem da razumem ...
Pozdrav, do sutra ;)
...sa sve kravatU :lol:
Da, ali zbog ovog sto si sad napisala, neko ne bas britkog uma moze da pomisli da je pogresio kad je pomislio da sam ja pretpostavio da si zagorela zenica zeljna paznje.

Ali samo opusteno... Bez sekiracije.

Da, ali zbog ovog sto si sad napisala, neko ne bas britkog uma moze da pomisli da je pogresio kad je pomislio da sam ja pretpostavio da si zagorela zenica zeljna paznje.

Ali samo opusteno... Bez sekiracije.

Jel'?:shock: :lol:
...ja nacuh negde da nam je mod ovde britkog uma :lol: tako da, za sada, ne brinem ni malo 8-)
I daleko bilo da sam ''zagorela'' - pu, pu, pu :shock::grin: ...i'zem vas U izraz :lol:
Sam moram da probam tu kravatu ... da mogu da nastavim diskusiju o njoj ;)

Back