Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se osećam odgovornom što sam uopšte pomenula Julianovo ''razočaranje''.E, pa sad tek nista, ali AMA BAS NISTA ne razumem :shock:
Sutra idem da kupim SEBI kravatu i da je nosim puna 24 sat oko vrata ... mozda mi nesto sine ... mozda uspem da razumem ...
Pozdrav, do sutra
...sa sve kravatU![]()
Sad se osećam odgovornom što sam uopšte pomenula Julianovo ''razočaranje''.
Jesi li gledala ''Mućke''? Mlađi brat Rodni se loži na žene u uniformama (a iz tvog posta se moglo zaključiti da si ti nosila kravatu, koju žene uglavnom nose uz uniformu). U tome je bila cela fora.
iz novina:
Medjutim, ni na Ostrvu pravilo nošenja kravate više nije tako kruto kao ranije.
Čuveni kuvar DŽejmi Oliver, koji je poznat po opuštenom stilu ophodjenja i kuvanja, došao je 2003. godine kod kraljice Elizabete u odelu, ali bez kravate. To je tada izazvalo buru u javnosti, ali nije posebno uzrujalo Bakingemsku palatu.
ahahahaha... citam o opustenom dzejmiju i kraljici i bas mislim kako mi taj lik deluje gadno i aljkavo i kako nikad ne bi jela nesto sto su pipnule njegove ruke... vidim, nisam sama u utisku...offtopic:
Jamie Oliver je sav shkrbav i slinav. Ne bih uzeo u usta ni prepechen orah iz njegove kuhinje.
Jelena, kravata se nosi zategnuta, a poslednje dugme kosulje mora da bude zakopcano.
Moze i tako kako ti kazes, ali kad se japiji raspistolje u kafani. Znaci moze, ali nije po dres kodu koji podrazumeva nosenje kravate.
Mislim, mogla si da napises i kako super izgleda kad se raskopca kosulja, sako prebaci preko ramena, izuju cipele i podvrnu nogavice - pa se sa flasom sampanjca u ruci seta pescanom plazom u suton. I da nam preporucis da tako nosimo odelo.
Zapravo, svi znamo da kravata najbolje stoji na plavoj kosulji sa kratkim rukavima.
![]()
Jelena, kravata se nosi zategnuta, a poslednje dugme kosulje mora da bude zakopcano.
Moze i tako kako ti kazes, ali kad se japiji raspistolje u kafani. Znaci moze, ali nije po dres kodu koji podrazumeva nosenje kravate.
Mislim, mogla si da napises i kako super izgleda kad se raskopca kosulja, sako prebaci preko ramena, izuju cipele i podvrnu nogavice - pa se sa flasom sampanjca u ruci seta pescanom plazom u suton. I da nam preporucis da tako nosimo odelo.
Решио сам, чим се пролепша време, скупићу моода и доћи ћу овако на посао. Надам се да ћу добити повишицу, или неку другу сатусфакцију.