ALTEC
Aktivan član
- Poruka
- 1.379
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatno koliko procentualno muskaraca ne voli da nosi kravatu..i kada ih pitate zasto..odgovor je u vecini ..steze..
fino odelo..sa kosuljom koja je raskopcana na ona dva dugmeta uz vrat..bez kravate..uz kozni kais i cipele ..je isto tako elegantno
Nosite li ih? Da li vas dave?
Da li ih izbegavate ili se jednostavno divite svojoj eleganciji jer one tako mogu dobro da chuche ponekad?
Imate li problema sa vezivanjem istih?
Koliko nacina vezivanja znate: obican, windsor, polu windsor....?
ajmo malo musku temu da raspalimo ovde!
ja mislim da bas o zakonima fizike vredi raspravljati.. al ko mene pita. (ne vredi raspravljati o zakonima fizike npr, oni su takvi kakvi su, i tu nema mnogo priče)
Slazem se da kravate polako gube ulogu obaveznog dela garderobe. I slazem se da su nepotrebne i besmislene.Ja sam zaista ubedjen da ce jednog dana, u nekoj buducnosti, kravate prestati da postoje. I to tako shto ce jednostavno prestati da budu SIMBOL ("ozbiljan sam, odrastao, uspeshan, sav sam po PS-u"). Kada noshenje kravate izgubi takvu konotaciju ljudi ce se pitati shta im je u proshlosti bilo pa da su svi masovno nosili to sranje.
ja mislim da bas o zakonima fizike vredi raspravljati.. al ko mene pita
To je obichna deltoidna povrshina sa (najchesce) modularnom texturom. Kao isechena sa wallpaper-a. (U ovo ne spadaju Minimaxove kravate sa pajom patkom i sl.)dalje
pjafe, ne bih se složila da kravata sama po sebi NIJE LEPA. mislim da je razlog iz koga je nekima privlačna, a nekima odbojna baš ta konotacija o kojoj govoriš.
Koliko nacina vezivanja znate: obican, windsor, polu windsor....?
bah, krenula sam nešto pametno da odgovorim, a onda pomislim "čemu, kad i tako mrzim kravate.." =/To je obichna deltoidna povrshina sa (najchesce) modularnom texturom. Kao isechena sa wallpaper-a. (U ovo ne spadaju Minimaxove kravate sa pajom patkom i sl.)
Mozhda se to i mozhe nazvati lepotom, ali prilichno natezhe taj pojam.
ček, ček, kako kaže? vindouzf?stvarno zbunjuje...Znači postoji realna paralela onome kako moj ćale naziva Windows..... to nisam znala![]()
Samo doda F na kraju, to već zbunjuje.....