gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sine, malo je...aj se nadjemo na 500 pa da pravimo poso...![]()

i ona ispred mene
sta ti je zivot,nekom majka,nekom maceha.danas bas nije moj dan![]()

Vidi Snorkija al se razume u ženski rod.
Ako te nahvata žena da gledaš u tuđe raspuštene kose i spržene dlake na butinama, spavaćeš u kadi...![]()

Dobićeš kad budem kraljica kolko hoćeš![]()

ok je to...koji ce kraljici noge...
ionako ce je nosat okolo... : )

kreativna matematika...pa nema toliko ucesnika na temi, jbte...
zaebala si Dinkica...![]()

ni on ne oduzimaIh, da ovde ima kosa i butina... nego ste već na trećoj strani krenule otvoreno glasove da kupujete...
Mada, skidam kapu... brzo su skapirale šta pali, ***** uslove...![]()

Ti si Smoki a Siki je Mirka Sizika.ja necu,mnogo bre jaka konkurencija,ebo ti to,da padnem na peto mesto.a ne znam ni ko je ta siki

Zar nije dao ostavku i otišao da krca ukradene novce negde na Kubi, m?oduzima, oduzima...al nama od usta...![]()
Milice, ne kradi glasove i ne podmeći popunjene papiriće.
Pod hitno mi treba Komisija za nadgledanje brojanja izbornih listića.![]()

Pošto se stalno lome koplja oko titule kraljice foruma, pa forumaška javnost ne zna kome da se obraća sa "vaše visočanstvo", demokratski je da se putem glasova izabere ona koja će poneti krunu.Mandat traje 6 meseci, posle se bira nova.
Ovde možete priložiti svoje kandidature ili glasati za favorita.
Uslovi: da je dobra žeMska, da joj je Kojatkin posvetio bar jednu priču, da se muvala bar sa jednim forumaše (može tajno a može i javno), da ume da kuva, da poseduje više od 10 pari cipelica, da razlikuje "spenserice" od baletanki i da je učestvovala bar u jednom forumaškom okršaju i pobedila.
Dakle, izvolite...

evo ja predlazem samu sebe
izuzetno sam dobra zeMska, muvala sam se iskljucivo sa visim instancama, nikako sa obicnim forumasima, preferiram skupe modne marke, imam 83 para cipela, lozim se na satc.
ako me izaberete, za vreme mog mandata, pored ovog preCednica upravnog odbora, dodacu i drugu titulu
i da, molicu se za amazonske sume i mir u svetu![]()

Zar nije dao ostavku i otišao da krca ukradene novce negde na Kubi, m?

e, to cu ja...cek samo da osnujem neki nvo...ovo ono...![]()
Milice, ne kradi glasove i ne podmeći popunjene papiriće.
Pod hitno mi treba Komisija za nadgledanje brojanja izbornih listića.![]()
.pa sad...te...ostavke...
danas ih das, sutra te opet izglasaju...
tj. vazno je da se para okrece...![]()

Zar nije dao ostavku i otišao da krca ukradene novce negde na Kubi, m?