gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Hajde onda...požuri, vidiš da Milica lažira izbore.
pa tu sam ja...nadzirem...brojim....broj tekuceg mozete traziti na pp...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde onda...požuri, vidiš da Milica lažira izbore.

sta ti je to...el jestivo?![]()

mladjo je postenjacina![]()

Zato politikom treba samo žene i da se bave. A vi muški da čuvate decu i peglate veš.
P.S. Nisi glasao, a visiš na temi već 5 stranica!![]()

Splavovi su Meka i Medina,
samo nek se okreće turbina...![]()

Ti si Smoki a Siki je Mirka Sizika.
Elem, nisi "pala" na peto mesto, vec si jedna od mojih 6 kandidatkinja za titulu Kraljice Foruma.
Evo, ponovicu sspisak svojih kandidatkinja i stavicu te na prvo mesto. Dakle:
1. SMOKI
2. SIKI
3. MARGARITA alias Malavelika
4. LUDACA
5. LINDA
6. upraznjeno mesto
Mm, je l' ti sada bolje?![]()
)Eto pitanja za potencijalne kraljice... koja tačno odgovori šta je, odmah joj tutnuti krunu...![]()

Ako već ne umeš biti zanimljiv na pristojan način, uzdrži se od komentara.

e, koja na to tocno odgovori...najbolje da je uzidamo u temelje...most ili tako nesto...s puno betona...za svaki slucaj...![]()

Da peglamo decu i čuvamo veš?
Neću ni glasati. Nijedna nije za mir u svetu.![]()
Eto pitanja za potencijalne kraljice... koja tačno odgovori šta je, odmah joj tutnuti krunu...![]()
e, koja na to tocno odgovori...najbolje da je uzidamo u temelje...most ili tako nesto...s puno betona...za svaki slucaj...![]()

Kada vam se kriticno pripisha dok ste u gradu, udjete u prolaz i to obavite u hodniku najblize zgrade, znate da ste se poneli kao najgori seljober i shaban, ali isto tako znate da se niste upishali u gace.

a ne moze, prejeftino je pitanje. smislicemo teze![]()

Zar nije bolja varijanta da svratiš u Mek?![]()

Kada vam se kriticno pripisha dok ste u gradu, udjete u prolaz i to obavite u hodniku najblize zgrade, znate da ste se poneli kao najgori seljober i shaban, ali isto tako znate da se niste upishali u gace.