ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Ako treba, će ih obrije, sve za titulu. Ima da ih obrije, nego šta, ako hoće da bude kralj!
Bravo! To je takmičarski duh!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako treba, će ih obrije, sve za titulu. Ima da ih obrije, nego šta, ako hoće da bude kralj!
Kako bre nisam, pa na Krsti se velikodusno baskari najmanje deset mojih, sto prica sto komentara, sa zajednickom imenicom "smokva"!e ne moze,ima da ih obrije
a kako da nadomestim to sto mi kojot nije nista napisao?
il se broji ono ljub i gric

, to jest ....imala sam ih u osnovnoj školi
. Ali, ako treba, kupiću ih, pare, ne, nikako nisu problem Je l' može Vragana?
To je zmaj od žene.

Alo bwe Snorkijevasti, mojne mi kvariš konkurs.
Šta fali šminkanju CV-ja. To rade i plitičari, pa posle imamo ministra policije koje je obijanje trafika "jedini greh u mladosti"![]()

Kako bre nisam, pa na Krsti se velikodusno baskari najmanje deset mojih, sto prica sto komentara, sa zajednickom imenicom "smokva"!
Mada, ne razumem tvoju zabrinutost - ionako nema nikakve sanse da budes izabrana za kraljicu.
Mozda za miss mokre majice, za jedno tri-cetiri meseca.![]()

QQ, pa zamisli kad za par godina neka lokalna postane g-đa ministarka pa joj tabloidi iskopaju da je bila 'kraljica foruma'...
Recimo, picolo ili tako neka.
Ima da abdicira još juče.![]()

ne moze...ona je, naime, anarhista u teoriji te praksi
pa bi oma abdicirala...![]()

Šta fali? To je kompliment.
Evo ja odgovorno tvrdim da je u životu najbolje zanimanje "žena predsednika države"...ič odgovornosti, gomila privilegija.![]()
Eh, sad i ti.
Kad te izabermo, uvedi demokratiju. Ko ti brani?![]()

Sekaj, ova mi lici na neku nasu... Graciozna kao gazela, ima dobar korak i sesi... Je l' ovo Smoki u gimnaziji?i ovo je..
![]()

mislim stvarno...
ja ipak necu da se igram![]()

Sekaj, ova mi lici na neku nasu... Graciozna kao gazela, ima dobar korak i sesi... Je l' ovo Smoki u gimnaziji?![]()

Najponiznije se izvinjavam...mislim stvarno...
ja ipak necu da se igram![]()