Maksim 3
Iskusan
- Poruka
- 5.334
Ovo je fantasticna vest za ovu vlast...mogu mirno da spavaju bar do 2012. god.,a i posle toga.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, неће прећи цензус, али у твојој главици.
12% Вождовац, 7% Земун, колќо беше у Косјерићу?
Прелази Воја цензус.
Шешељ је лепо рекао: ''Коштуница увек има својих загарантованих 7% ''
Сасвим довољно да опет буде премијер.
А колико би ДС имао процената без пратећих коалиционих партнера?![]()

Ovo je fantasticna vest za ovu vlast...mogu mirno da spavaju bar do 2012. god.,a i posle toga.....![]()
U slučaju njihovog dogovora o koaliciji,Nikolić bi pustio Koštunicu da bude glavni.Ako je od njega VK pravio sprdnju sa nekolikodnevnim predsednikovanjem,sigurno će ga obraditi i opet će Toma biti večito drugi.
Ah ta politika, bolje da nađemo nekog čobanina budalu pa da bude predsednik. On za razliku od svih ovih makar ima ovce na broju.

nevjerni toma je rekao da ce po rezultatima izbora narod reci ko je celnik opozicije.
to je kostunica, jer je jasno da toma juri vlast po svaku cijenu
njegova politicka prostitucija je ocigledna
p.s.trebam li prognozirati sa kim ce biti toma u koaliciji??

Jesi jeko, puna si dokaza... Samo ne znam o čemu. Pa da si se ikad potrudila da pročitaš gomile dokaza koje sam izneo o direktnom uticaju Koštunice na otimanje zemljišta i atraktivnih lokacija i davanje za dž svojim potčinjenim, i ostale koje sam iznosio, ne bi tako paušalno naklapala... Pretraži.

Боље купи неке розе мајице овим из ЛДП и Пешчаника, видиш бре да избила брачна свађа, оде им идилаА да Кошпици-Млохавом купимо једну мацу.......?

Боље купи неке розе мајице овим из ЛДП и Пешчаника, видиш бре да избила брачна свађа, оде им идила![]()

Pa rimejk nikada nije dobar. Gledao sam jedan put GLUPAN I TUPAN /film/ i nije mi se svideo.A tek ovo![]()

Cuti molim te i radi to sto si poceo .Pusti ti njega da vidis da li moze da ubode tebe u guzicu-sto bi vola-vo mu nista nije skrivio-ti i takvi mozda jeste.Za bockanje i guzicu su zaduzeni tvoj kalibar i tebi slicni-on ima vaznija posla,da brine o svojoj zemlji.
pa taj smrad nije nista uradio za vreme svog boravka na mestu premijera , osim sto je menjao kosovo za patike

Koje to kvalifikacije ima Kostunica da se stavi na celo bilo cega? Harizmatican je? Sposoban? Nema tikove?

Koje to kvalifikacije ima Kostunica da se stavi na celo bilo cega? Harizmatican je? Sposoban? Nema tikove?

da li to iz tebe progovara kadar D SS cccccccccccccc pa stvarno imas problempa taj smrad nije nista uradio za vreme svog boravka na mestu premijera , osim sto je menjao kosovo za patike
![]()

Јесте, Коштуница је дао пословни простор Б92 за мале паре, опс, ипак је то био Млађан Динкић, све сам помешао![]()
Ko ono dade Miskovicu za sitne pare C-market?
Ko je bio treci ucesnik trojnog sastanka Miskovic-Radulovic-????
Nesto mi se cini .................Kostunica....

Ko ono dade Miskovicu za sitne pare C-market?
Ko je bio treci ucesnik trojnog sastanka Miskovic-Radulovic-????
Nesto mi se cini .................Kostunica....