- Poruka
- 90.633
Svedoci smo da se istorija uvek ponavlja. Hoće li to ovaj put biti američko, migrantsko evropska združena akcija? Amerika je ograničila Ruske resurse i evropa puca po svim šavovima.
Autorska tema.
Autorska tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško je to ovim našim objasniti iako imaju očigledne primere, ne samo rumunski. Nas i Albanija pretiče.Juce sam dosao iz Rumunije...bio u Temisvaru i bilo je predivno !!!
Rumunija je ranije bila na nivou zemalja treceg sveta ali cim su se resili Causeskua i Rusa oni su vrtoglavo napredovali i sada su daleko iznad nas !!!
Kada se mi budemo resili da smenimo i pošaljemo u zatvor ovog NASEG Causeskua a i njegovog brata Putina da otkačimo onda cemo i mi da progledamo i procvetamo kao narod !!!
Samo neka se spremaju. Član 53 povelje ujedinjenih nacija predviđa za države poput Nemačke da mogu sa pravom biti zbrisane sa lica zemlje ako preduzmu ponovne akcije kao u vreme drugog svetskog rata.Nemci se uveliko pripremaju pogledajte im samo sreću na licu!
Bojim se da hoće... EU i ključne zemlje u njoj vode liberaški fanatici bez mozga....čeka se verovatno da posle Trampa na vlast u Americi dođe neki novi Bajden... migranti su verovatno i dovedeni u Evropu sa namerom da budu pešadija protiv Rusa....Svedoci smo da se istorija uvek ponavlja. Hoće li to ovaj put biti američko, migrantsko evropska združena akcija? Amerika je ograničila Ruske resurse i evropa puca po svim šavovima.
Autorska tema.
kada onda?Ukratko - neće.
Svedoci smo da se istorija uvek ponavlja. Hoće li to ovaj put biti američko, migrantsko evropska združena akcija? Amerika je ograničila Ruske resurse i evropa puca po svim šavovima.
Autorska tema.
opet tema o ratu EU protiv Rusije!Svedoci smo da se istorija uvek ponavlja. Hoće li to ovaj put biti američko, migrantsko evropska združena akcija? Amerika je ograničila Ruske resurse i evropa puca po svim šavovima.
Autorska tema.
.gif)
Zato što ne sme.Ukratko - neće.
I kevtaće još.Tri godine samo kefće sa NATO snagama ispred ruske granice na ukrajinskoj strani.
?Teško je to ovim našim objasniti iako imaju očigledne primere, ne samo rumunski. Nas i Albanija pretiče.
A šta vas je to držalo 2000-2012?Juce sam dosao iz Rumunije...bio u Temisvaru i bilo je predivno !!!
Rumunija je ranije bila na nivou zemalja treceg sveta ali cim su se resili Causeskua i Rusa oni su vrtoglavo napredovali i sada su daleko iznad nas !!!
Kada se mi budemo resili da smenimo i pošaljemo u zatvor ovog NASEG Causeskua a i njegovog brata Putina da otkačimo onda cemo i mi da progledamo i procvetamo kao narod !!!

Nemoj tako, Estonija i Litvanija prosto plaču za tim.opet tema o ratu EU protiv Rusije!
1000x smo o tome dikutuovali!
https://forum.krstarica.com/threads/nego-reci-ti-meni-ocel-bit-onog-rata-a.1016517/
niti Rusi hoce da napadnu EU, niti EU hoce da napadne Rusiju!
koji vam je .l. vise da ovakvim idejama? Rusi ratuju 5 godina u Ukrajini, osvojili su 20% teritorije Ukraijne, potrosili verovatno 500 milijardi $ za to vreme, izgubili par stotina hiljada vojnika! sa tim "napretkom" trebalo bi im jedno 200 godina Poljsku da savladaju da stignu do zapada... a sa druge strane EU nema ni vojsku ni para za ratovanje. cilj Evrope je odvracanje, ne napad... EU planira spremnost do 2030. (ReArm plan, SAFE fondovi), ali strategija je defanzivna, podrska Ukrajini da drzi liniju fronta sto dalje, a ne direktna invazija na Rusiju.
ne kapiram ko ce sa kime da ratuje onda?! to pitanje postavljam ovde na forumu vec godinama u nazad i eto, rata i dalje nema!
i eto sledece godine u ovo vreme cu opet postaviti isto pitanje... kad ce vise taj rat i opet ga nece biti!
Kao sto sam u temi koju sam gore linkovao napisao, pricu vezanu za rat na teritoriji Evrope plasiraju mediji pod kontrolom vlada drzava EU, da bi time skrenuli paznju sa aktuelnih problema vezano za ekonomsku krizu, inflaciju, korupciju u koje su manje/vise sve zemlje ogrezle (ne samo Srbija). kad drze narod u panici i strahu od rata, manje se narod buni sto hleb kosta 3€ a ne 1€ kao pre par god. i sto je kW struje sad 40centi a na 20centi kao pre par god!