Konflikt u Sudanu

Nezavisnost Južnog Sudana i Darfura

• Podržavam otcepljenje Južnog Sudana i Darfura

• Podržavam otcepljenje Južnog Sudana

• Podržavam teritorijalni integritet Sudana

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni je Islamom naredjeno da postujem vise jednog crnog Sudanaca muslimana i da mu dam sestru ako je potriujebno a prvi komsija Srbin moze da bude postovan od mene ali samo kao postovanje od jednog muslimana prema Krscaninu.Znaci da mu sin vidi moju sestru sigurno mu ne bih dao je zavoli nego bi je udao za nekog muslimana.Znaci moze postovanje i sve ali nema srodjavanja sa Krscanima.

......али ти зато не смета када Чеда подржава муфтију.....

а уз то си променио гомили партија....Гори си од Слободана Вуксановића

Nisam gomilu, nego tri. SPO i LSV imaju skoro identičan program, s tim što je SPO na nivou države jači i ima četničku ideologiju, LSV više partizansku... A LDP je partija sa najjačim organizmom od sve tri antifašističke stranke (SPO, LSV i LDP), tako da sam ipak za njih.

Muftiju podržavam i ja kada se bori protiv divljaštva Beograda nad Bošnjacima. Beograd i dalje teroriše Bošnjake u Sandžaku. Ali uopšte ga ne podržavam kad od Sandžaka hoće da napravi džamahiriju i da gradi politički život od trupina žrtava genocida nad Bošnjacima :)

Nisam gomilu, nego tri. SPO i LSV imaju skoro identičan program, s tim što je SPO na nivou države jači i ima četničku ideologiju, LSV više partizansku... A LDP je partija sa najjačim organizmom od sve tri antifašističke stranke (SPO, LSV i LDP), tako da sam ipak za njih.

Muftiju podržavam i ja kada se bori protiv divljaštva Beograda nad Bošnjacima. Beograd i dalje teroriše Bošnjake u Sandžaku. Ali uopšte ga ne podržavam kad od Sandžaka hoće da napravi džamahiriju i da gradi politički život od trupina žrtava genocida nad Bošnjacima :)

а сада ЛДП..........доследност достојна Слободана вуксановића..........

Смејурија...........а СПО је својевремено секао и руке и барјаке + ангажовао српску гарду?
или сам нешто погрешио.............

Него, лепо седи и размисли која ће ти бити следећа странка с'обзиром да их мењаш чешће него просечан човеч ципеле...

П.С.
наведи у чему се огледа дивљаштво и терор твоје државе Србије над бошњацима у Санџаку?
Данас смо у неким расправама могли да приметимо да они немају појма о чему се ради...провери.

Meni je Islamom naredjeno da postujem vise jednog crnog Sudanaca muslimana i da mu dam sestru ako je potriujebno a prvi komsija Srbin moze da bude postovan od mene ali samo kao postovanje od jednog muslimana prema Krscaninu.Znaci da mu sin vidi moju sestru sigurno mu ne bih dao je zavoli nego bi je udao za nekog muslimana.Znaci moze postovanje i sve ali nema srodjavanja sa Krscanima.

ти си за посматрање.........са тим се слажу и сви остали муслимани на крсти...
Лечи се или се исели у Саудијску Арабију а сестру остави у европи да сама одлучи за кога ће јер је вероватно мудрија и паметнија од тебе тако залуђеног и мржњом задојеног.

Kod Minga cenim iskrenost,a da li se njegovi stavovi meni svidjaju ili ne,to je drugo pitanje.
Koga zanima moj pogled na svet neka se javi na Forum Filozofija.Imate i moj sajt i knjige.
U osnovi zastupam stav koji ima i Aluf Maluf,francusko-arapski pisac.

Back