Autosovinizam u Hrvatskoj!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
38.255
Autosovinizam u Hrvatskoj
Autosovinizam postoji u Srbiji, ko su autosovinisti u Srbiji, ? To su oni koji ce reci :
- Da je srpska strana u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu cinila zlocine.
- Da se na teritoriji Srbije nalaze masovne grobnice Albanaca koje su 1999 prebacene sa Kosova
- Da je Nebojsa Pavkovic ostetio drzavu za desetak vojnih stanova koje je podelio svojim bivsim zenama i ljubavnicama
....klasicni neprijatelji svega srpskog, Srbije i srpskog naroda...kako bi definisao Bokan

U Hrvatskoj takodje postoje autosovinisti, to su oni istao kao i u Srbiji, protiv svega Hrvatskog, koji samo lazu i izmisljaju protiv svoje domovine Hrvatske.
Jedan od najznacajnijih hrvatskih autosovinista je
Radomir Čačić, ministar obnove i razvitka RH (Hrvatski sabor, 18. jun 2000): "Nije samo velikosrpska agresija rušila i palila i pljačkala po Hrvatskoj, nego je više toga bilo, zločinci i kriminalci su se nalazili na obje strane, a o tome, hvala Bogu, sam ja svjedok. Dame i gospodo, kad smo u 8 ujutro ulazili u Knin nijedna kuća nije gorela, kad smo se u 12 vraćali gorele su...."
https://www.b92.net/o/specijal/oluja/index?nav_id=174029
cccc.webp

Hrvatski filozof i pisac Predrag Raus je bas zaglibio u autosovinizau
7.15 min
- Tudjmanov program je bio podela Bosne i genocid nad Srbima
8.13 min Sta smo dobili od genocida nad Srbima ? Dobili smo pobunu Srba i bandite na vlasti.
8.47 Kada povesaju sve Srbe na vrbe, onda Hrvati, mi dolazimo. Ti sto su Srbima uzimali kuce, zato sto su Srbi, posle su nama uzimali tvornice, posto smo mi Hrvati.
Takodje autosovinsta je bio Zeljko Malnar koji je pozvao Srbina Rade Leksovac koji je pricao da su Hrvati poceli rat i da su cinili brojne zlocine. Gledaoci su zvali i poludeli sta Srbin prica. Posle toga Malnar je pretucen sipkom.

Noćna mora - Epizoda 5.11.2006 Dio 6 (Predrag Raos)​

Malnar je pozvao Radeta Leskovac na tv i dozvolio mu da prica da su Hrvati poceli rat i da su pocinili brojne zlocine, a gledaoci su poludeli zato sto za njih to nije tacno, i da samo autosovinista kao sto je Malnar radi takve stvari protiv Hrvatske.

Željko Malnar pretučen šipkom u kafiću Kod Mike​

ZAGREB - U prošloj emisiji Nightmare stage, koja se emitira na zagrebačkoj televiziji Z1, gostovao je predsjednik Partije podunavskih Srba Rade Leskovac. Zbog nekih njegovih izjava na telefone u režiju stizale su brojne prijetnje isprovociranih gledatelja.
zxx.jpg

- Ljudi su zvali i govorili da će Malnar dobiti svoje jer daje medijski prostor takvim ljudima, ispričao je pred Malnarovom kućom na Pešćenici Jumbo, producent Noćne more. (D. B.)​

https://www.jutarnji.hr/naslovnica/zeljko-malnar-pretucen-sipkom-u-kaficu-kod-mike-3274565

Znaci Autosovinizam nije samo karakteristican samo za Srbiju, nego i za Hrvate ?
:think:

Iako su ovdje navedeni krivi primjeri hrvatskih autošovinista, primjerice Predrag Raos i Malnar, Srbi su male bebe za hrvatske autošoviniste.

To je posljedica kozmopolitskijeg i otvorenijeg duha hrvatskog naroda koji više tolerira kritiku, raznolikost mišljenja, u konačnici i autošovinizam.

Back