Jos jedan sa zabljom glavom i telecim pogledom.Sadik Kan od Londona možda dobije pobratima.
danas 19:01
Ko je Zohran Mamdani, favorit za gradonačelnika Njujorka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedan sa zabljom glavom i telecim pogledom.Sadik Kan od Londona možda dobije pobratima.
danas 19:01
Ko je Zohran Mamdani, favorit za gradonačelnika Njujorka?
Da je u Ukrajini najviše poginulo Čečena, istrebili bi se kao narod. U Ukrajini je izginulo i obogaljeno Milion Rusa.
Zato su ti matematičko-logičke veštine za jedan Šamar.
I njih par hiljada su divljaci i monstrumi kakve svet retko vidja. Retko gadno pleme.Čečenija
Wikipedia
https://bs.wikipedia.org › wiki
·Преведи ову страницу
etnički Čečeni su brojali 1.031.647 (93,5% ukupne populacije). Druge etničke grupe su uključivale Ruse (40.645 ili 3,7%), Kumykse (8,883 ili 0,8%), Inguše ...
https://bs.wikipedia.org/wiki/Čečenija
Ima ih ukupno milion i muskih i zenskih. Kakva opasnost vreba?
Severu Srbije, Vojvodina.Gde to na severu, kod Deda Mraza u Finskoj ?
Naravno da znam i to je BULLSHIT. Niko od rasnih teoretičara, bio to Chamberlain, Gobineau ili Franklin, nije smatrao da su tzv Meds i Balkanci belci. Iz očitih razloga. Zapravo Balkan dugo vremena nije smatran ni Evropom. Sve je relativna novotarija, u belu rasu sad ubrajaju svašta - boleština ide do toga da i arape proglašavaju belcima.Nisam.ja izmislio Mediteransku rasu nego fizički antropolozi čije radove nisi ni video niti znaš da postoje.
Italijane nisu smatrali arijevcima, ali nisu bili ni Untermenschen. Uglavnom zbog Rima i doprinosa evropskoj civilizaciji.Ako si ti veći rasista od nemačkih nacističkih antropologa koji su Mediteransku rasu svrstali u arijevske rase, onda nemam reči, bravo genije.
O tome ti i pričam. Oni se izjašnjavaju kao Srbi, većina ljudi u Srbiji misli da su Srbi, a zašto? Zato što je to široko rasprostranjena pojava.Pitaš gluposti kad znaš i sam valjda. Iz Indije
Pravi Meds su bili izloženi genetskom genocidu; sad su gotovo svi kao šiptarski Ekrem Jevrić.Pravi Mediteranac je ovakav
Pogledajte prilog 1811860
A ne kao ova siptarska Ekrem Jevric spodoba
Pogledajte prilog 1811861
Ako ti tako kazes.Pobogu, Turci su!
Pogle njušku Tomislava Karamarka, Željka Komšića, rukometaša Alilovića, pa čak postoje Bošnjaci koji imaju čišću genetiku od tog genetskog amelja i rasnih tragedija.
Božesačuvaj...

Mirko Alilović:Ako ti tako kazes.![]()
glavni bdp za ceceniu je reket od rusijeIma ih ukupno milion i muskih i zenskih. Kakva opasnost vreba?
Ti znaš, mili, da sam ja nosata kao tiTi Ari miruj, dok mi ozbiljni znanstvenici pišemo po temi... osim ako nemaš neku sliku lica i profila, pa da i tebe klasificiramo.
![]()
Svetli Čečeni su asimilovani Sloveni, Skiti, Alani. Nema puno takvih. Iako su svetlije puti i plave kose poprimili su armenoidne karakteristike
Pravi Mediteranac je ovakav
Pogledajte prilog 1811860
A ne kao ova siptarska Ekrem Jevric spodoba
Pogledajte prilog 1811861
Islamisti i vehabije imaju visok stepen autonomije u zapadnoj Evropi, slobodno siluju, kolju, koriste svoja obelezja, obicaje, sva prava su im ostvarena i mislim da je to car prave demokratske Evrope koja ne sputava druge vere i nacije da im zakoni guse svoje prirodne nagone.Šta mislite da je razlog tome? Isključivo broj izbeglica, tražilaca azila i drugih imigranata posle ratova u Iraku, Avganistanu, Siriji, itd. ili nešto drugo?
P.S.
Autorska![]()
Najviše silovanja na javnim manifestacijama u Nemačkoj (to su ovi njihovi razni vašari) počine zapravo Nemci. Alkoholičarska nacija.Islamisti i vehabije imaju visok stepen autonomije u zapadnoj Evropi, slobodno siluju, kolju, koriste svoja obelezja, obicaje, sva prava su im ostvarena i mislim da je to car prave demokratske Evrope koja ne sputava druge vere i nacije da im zakoni guse svoje prirodne nagone.
Rekao sam zapadna Evropa, a to nije samo nemacka.Najviše silovanja na javnim manifestacijama u Nemačkoj (to su ovi njihovi razni vašari) počine zapravo Nemci
A gde konkretno misliš? Lako ćemo izguglati statistike po zemljamaRekao sam zapadna Evropa, a to nije samo nemacka.
Ma nemam sta da guglam, dao sam svoje misljenje, oni su demokratija pa nek vade oci sa njima, sami su ih doveli.A gde konkretno misliš? Lako ćemo izguglati statistike po zemljama
Demokratija indeed, zabrana ekstemističkih organizacija zapravo funkcioniše (pretpostavljam da je to nadležnost Verfassungschutz)Немачко Министарство унутрашњих послова забранило је исламску организацију „Muslims Interactive“, која је раније позивала на успостављање исламског калифата. Немачка полиција је известила да је јутрос извршила рације на зграде и канцеларије исламских удружења у Хамбургу, Берлину и покрајини Саксонија.
To je isto demokratski.Demokratija indeed, zabrana ekstemističkih organizacija zapravo funkcioniše
Aha, ok, lično mišljenje.Ma nemam sta da guglam, dao sam svoje misljenje, oni su demokratija pa nek vade oci sa njima, sami su ih doveli.
To jeste demokratija. Drugo je što mi u Srbiji i ne znamo šta znači ta rečTo je isto demokratski.
NIsmo ni duzni da znamo.To jeste demokratija. Drugo je što mi u Srbiji i ne znamo šta znači ta reč
Zato nas svako malo jaše neki radikalNIsmo ni duzni da znamo.