adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.557
Šta mislite da je razlog tome? Isključivo broj izbeglica, tražilaca azila i drugih imigranata posle ratova u Iraku, Avganistanu, Siriji, itd. ili nešto drugo?
P.S.
Autorska
P.S.
Autorska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta znači ovo?islamizocana
Mrze i Turke iako su po ovom afd grafikonu daleko ispod srbadijeZbog crne hronike i kriminala. Nešto slično kao i kod crncaca/latinosa u USA.
Pogledajte prilog 1810633
eu je pred bankrotom, kao i ceo kol. zapad, i sad se trazi resenje, verski rat bi mogao da bude jedno, manje bi ih boleo nego nuklearni sa rusijomŠta znači ovo?
Nebitno kako definišeš pojavu, zanimaju me razlozi
Muslimana u EU ima (ako uzmemo srednju brojku) je oko 35 milijunaNije islamnofobija.
EU je već toliko islamizocana da joj nema spasa od toga
a oni to nisu znali pre nego sto su ih naprimali?ponašanje dovoljnog broja imigranata koji preskoče granicu i njihov nedostatak želje za integracijom
Tih 35 miliona može da napravi vojsku islamskih fanatika od 5 miliona a od ovih 450 miliona woke z generacije daj bože milion.Muslimana u EU ima (ako uzmemo srednju brojku) je oko 35 milijuna
EU ima 450 milijuna stanovnika
glupost progresivno-liberalnih vođa Evrope ne sporim al to nije temaa oni to nisu znali pre nego stfo su ih naprimali?
a znaci znali su, a racunaju da ce se viska otarasati, samo ih prebacujuci u srbiju i sl?
Coporativno ponasanje....recimo ja Sam u svedsku uvijek Sam na otovrenom I dje god a oni uvijek u grupamaŠta mislite da je razlog tome? Isključivo broj izbeglica, tražilaca azila i drugih imigranata posle ratova u Iraku, Avganistanu, Siriji, itd. ili nešto drugo?
P.S.
Autorska![]()
To zvuci kao teorija zavereeu je pred bankrotom, kao i ceo kol. zapad, i sad se trazi resenje, verski rat bi mogao da bude jedno, manje bi ih boleo nego nuklearni sa rusijom
E da, to bas smetaCoporativno ponasanje....recimo ja Sam u svedsku uvijek Sam na otovrenom I dje god a oni uvijek u grupama
De zašto objasniKakva tema, zašto je voda mokra.![]()