Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
inac to je tako i u praksi?
онај ко остане на Служби и поред тога што га је три пута свештеник позвао да изађе, чини страшан грех, јер присуствује Тајни над тајнама само да би се ругао Светињи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inac to je tako i u praksi?
прво, ово подвучено апсолутно није тачно. неко може бити крштен у Цркви, а да престане да верује у Христа или почне да верује у нешто што је супротно учењу Цркве. тај више није православан, него је апостата (отпадник).
za nju ejdz pravoslavce jesam. To sam ti i rekaosamo...nisam znao da si plavusa
S&W
`el stigao sneg i kod vas?

онај ко остане на Служби и поред тога што га је три пута свештеник позвао да изађе, чини страшан грех, јер присуствује Тајни над тајнама само да би се ругао Светињи.
znaci ja sam apostata.za nju ejdz pravoslavce jesam.
pazi....ono sto ja vidim danas je da upravo medju onima koji se dice pravoslavljem ima najvise otpadnika.

da li i ti imas ruzicaste naocare?
па где си пријатељу
нема снега, али зато има вируса![]()
наравно да си апостата, а шта се још иза те именице крије, није на мени да тумачим![]()
ovo moze da se protumcai na dva nacina
- da si ti nju ejdz pravoslavac jer verujem u svoje vidjenje hrista
- da sam ja apostata jer je moje vidjenje hrista jereticko.
ali nismo mi ti koji treba da sude.
ovo moze da se protumcai na dva nacina
- da si ti nju ejdz pravoslavac jer verujem u svoje vidjenje hrista
- da sam ja apostata jer je moje vidjenje hrista jereticko.
ali nismo mi ti koji treba da sude.
meni zvucekao da je kolega sebi dozvolio malo vise nego sto mu vera nalaze.наравно да си апостата
evo sva gorim od zeljema bre zlatna podvesno oce da bude pravoslavka..al nema jos vere za to....![]()

ma bre zlatna podvesno oce da bude pravoslavka..al nema jos vere za to....![]()
ove reci meni zvucekao da je kolega sebi dozvolio malo vise nego sto mu vera nalaze.
Svrljam malo po Forumu, vidi se da je zima, agresivnije je nego kada je toplo i sunce sija
Volim i ovde da svratim, svi su mi cakani...na svoj nacin![]()
а увек је лепо видети драга лица.ove reci meni zvucekao da je kolega sebi dozvolio malo vise nego sto mu vera nalaze.
ma ajde bre.To je definicija, ne osuda.
а шта ми то вера налаже, баш да чујем?

ma ajde bre.
I ovo je dobar početak, polako kreće sa raspitivanjem, malo otpora...

to bi ti trebalo da znas a ne jedan apostata da te uci![]()
ето не знам, подучи ме ти.