- Poruka
- 46.570
ko vas poznaje, ni pakao mu neće teško pasti![]()
molices se ti Jehovi jos malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko vas poznaje, ni pakao mu neće teško pasti![]()

molices se ti Jehovi jos malo![]()
![]()
![]()
molices se ti Jehovi jos malo![]()
![]()
![]()

U odgovor na ovakvu tvoju nebulozu može se reći samo: Non Serviam.

Neću... Klaću piliće na pun mesec, trčati go oko vatre i vikati PEEERUNE!
![]()
.gif)
oko klanja nek ti pomogne Serpent![]()
Ja, kao vernik, znam gde su greške i kako se ko ponaša u Crkvi, recimo. Ti to ne možeš da znaš, jer u Crkvu ne ulaziš, sa sveštenikom nemaš nikakvog "posla". Logično je da svoje iskustvo gradiš na pričama drugih, dok ga ja gradim ličnim iskustvom. Šta msiliš, koje ima veću snagu? Pazi, ne kažem da ti lažeš, jer ti samo prepričavaš šta su tebi rekli.
kako si sladak.to je tako tipicno za one koji vide crkvu samo na monitoru zna sta se desava u njoj![]()

možda mu je nešto bilo nejasno pa je hteo da me pita? i ja sam mu odgovorila.
u njegovu dobru nameru ne sumnjam, ali kada to uradi još neko prepisujući (pogrešno) poentu cele priče, onda znam da je iz namere da me isprovocira.
a odgovori su mi uvek prilagođeni iq sagovornika. samo je pitanje da li hoću i neću da odgovorim. danas neću svakome.
mislila sam da provociraju samo ateisti. 
? Šta radite ođe...
. A zanimljivo mi je to što mi komšija reče da oba grafita koegzistiraju već 5 dana. Da li to idemo kroz dualnost do jedinstva? Mona, pošto si beogradsko dete, zanima me jel si uzela učešća u pisanju grafita, boje me podsećaju na tvoj umetnički ukus
?