- Poruka
- 42.590
eee, ja odoh u bosnu 03.Ću da ti dodjem u posetu negde početkom avgusta.![]()
vracam se 9-10
nemoju ubosti bash tad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee, ja odoh u bosnu 03.Ću da ti dodjem u posetu negde početkom avgusta.![]()

eee, ja odoh u bosnu 03.
vracam se 9-10
nemoju ubosti bash tad![]()

kojiceeeeeeee...Danas je Dan!
pa ono , pitash na primerdobro mi reče
- - - - - - - - - -
baš tu negde bi trebalo da trefim
al javljam ti
![]()

kojiceeeeeeee...
- - - - - - - - - -
pa ono , pitash na primer![]()

Evo ljubim da prođe!
El se vidimo kod Kojice?
Da duvamo svećice
I jedemo tortice

pa mosh da ne pitash i da poljubish vratapa ono, ja ne treba nikad da pitam. jel tako beše?
- - - - - - - - - -
e ako trefim, onda neću da ti ostavljam pismo u sanduče. Daću Heroini da ti pošalje kade stigneš.

paprika je crvena skoro svaki dan
kojice srecan tebi rodjendan![]()
Svaki dan su zelene i tikvice
Srećan ti rođendan Kojice
svaki dan nosi majice na kockice
srećan ti rodjendan-Kojice![]()
![]()
kojiceeeeeeee...
divni ste...

Evo ja Kojici umesila tortu
Ovaj ornament u sredini je iz mog sistema i zove se ''Endless knot'' i jedan je od osam povoljnih simbola

Sada sam utepan u pojam....izgleda da ja smatrajući se na neki način iventarom ove kafane, ustvari nisam ni blizu onog...inventar, jer su me gosti prevazišli samo tako...![]()
i malu plavicastu 
Googi, u vezi sa postom koji si mi postavila neophodno je da budeš u toku ...Obrati pažnju...Ja sam pitao ovako...
Borka je u vezi sa tim napisala ovako...
A onda sam ja napisao ovako...
I sada malo sagledaj da kažem ono u kontekstu. Ako je normalan= zdrav ili ti psihički uravnotežen ali da nijedan čovek nije uvek uravnotežen zar nije logično što sam pitao da li je normalan onaj koji tako privremeno bude izvan uravnoteženosti ...naravno u kontekstu sa borkinim postom...A u vezi sa tim Borkinim postom i mojim pitanjem u vezi kojeg je isti napisan jasno proizuilazi ono...ili je neko normalan ili je ono...lud...jer smo o tome pričali...
Sada sam utepan u pojam....izgleda da ja smatrajući se na neki način iventarom ove kafane, ustvari nisam ni blizu onog...inventar, jer su me gosti prevazišli samo tako...![]()

I bingo naravski...![]()
a mene nema :![]()

Cela poenta priče je da je tanka linija izmedju normalnog i ludog i da i normalni znaju u nekom momentu da puknu ali to ne znači automatski da je lud.
Ako sam ja mogla tako nešto da izvučem iz njenog posta, zašto ti ne možeš?
Zato što ti fali ono nešto što ipak sve knjige ovog sveta ne mogu da daju.
Nije to ništa, nismo svi stvoreni za sve ........

koliko serendanja, a ič konkretno nisi rekao... sem par kontradiktornosti i pokušaja da se opravda tuđe ponašanje.
verovatno polaziš od sebe, jerbo otkud odjednom ovolika doza flexibilnosti...
i nikada ne može biti diskutabilno ''šta je normalno ponašanje''.