Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja Kojici umesila tortu
Ovaj ornament u sredini je iz mog sistema i zove se ''Endless knot'' i jedan je od osam povoljnih simbola
buda-cake-1.jpg

paprika je crvena skoro svaki dan
kojice srecan tebi rodjendan :cmok2:

Svaki dan su zelene i tikvice
Srećan ti rođendan Kojice

svaki dan nosi majice na kockice
srećan ti rodjendan-Kojice :heart: :hahaha:
kojiceeeeeeee...:D

:zskace: divni ste...

Hvala.

:zag::zag::zag::zag:

- - - - - - - - - -

Evo ja Kojici umesila tortu
Ovaj ornament u sredini je iz mog sistema i zove se ''Endless knot'' i jedan je od osam povoljnih simbola

Meni se tu više sviđaju oni simboli koji kažu da mi je 18. rođendan. :zkez:

Sada sam utepan u pojam....izgleda da ja smatrajući se na neki način iventarom ove kafane, ustvari nisam ni blizu onog...inventar, jer su me gosti prevazišli samo tako...:whistling:

па вид, ја сад не знам, то је јако дискутабилно ко је домаћин или ца кафане а ко инвентар. рецимо да мали зелени могу привремено да истерају све из кафане, закључају је и почисте срчу, али не могу да је трајно затворе, то може црвендаћ или да црвендаћ да налог супер плавцу или малом зеленом, што му на исто дође. пошто у кварту има доста малих зелених 7,8,9, 16 више се и тачан број не зна, а нисмо обавештени који је од њих домаћин или ца, а домаћину или ци и приличи да дочекује и испраћа госте онда рачун који је крстарица изнела нам говори да барем по мени и како ја схватам појам домаћина или це може бити у овом случају само једна особа. да смо на неком зеленом форуму, тумачио би да може имати више домаћица (намерно сам избегао домаћина, тек би ме то залудело начисто) онда би могле минимум три њих да нас опслужују, а пошто нисмо (јел да?), значи, може бити само један илити на.

Googi, u vezi sa postom koji si mi postavila neophodno je da budeš u toku ...Obrati pažnju...Ja sam pitao ovako...

Borka je u vezi sa tim napisala ovako...

A onda sam ja napisao ovako...

I sada malo sagledaj da kažem ono u kontekstu. Ako je normalan= zdrav ili ti psihički uravnotežen ali da nijedan čovek nije uvek uravnotežen zar nije logično što sam pitao da li je normalan onaj koji tako privremeno bude izvan uravnoteženosti ...naravno u kontekstu sa borkinim postom...A u vezi sa tim Borkinim postom i mojim pitanjem u vezi kojeg je isti napisan jasno proizuilazi ono...ili je neko normalan ili je ono...lud...jer smo o tome pričali...

Cela poenta priče je da je tanka linija izmedju normalnog i ludog i da i normalni znaju u nekom momentu da puknu ali to ne znači automatski da je lud.
Ako sam ja mogla tako nešto da izvučem iz njenog posta, zašto ti ne možeš?
Zato što ti fali ono nešto što ipak sve knjige ovog sveta ne mogu da daju.
Nije to ništa, nismo svi stvoreni za sve ........

Cela poenta priče je da je tanka linija izmedju normalnog i ludog i da i normalni znaju u nekom momentu da puknu ali to ne znači automatski da je lud.

Poenta je u tome što sam pokušavao da navedem bilo koga da skapira da suprotnost normalnosti nije ludilo već ono što nije normalno i kao takvo nije prihvatljivo odredjenom okruženju a pri tom se ne radi o nikakvom ludilu. Dakle, ako se neko pod nekim okolnostima ponaša malo u suprotnosti sa onim što se prihvata kao normalnost, nikako že znači da je on lud jer i razuman čovek može imati neko uslovno kazano nenormalno ponašanje.

Pa ovde na forumu imaju neka pravila koja regulišu na neki način ono neko da kažem nenormalno ponašanje na forumu i naravno daleko je od toga da oni koji se ponekad ponašaju suprotno tim pravilima nisu ludi, zar ne...

Ako sam ja mogla tako nešto da izvučem iz njenog posta, zašto ti ne možeš?

Ja nekako ne mogu da iz nečeg napisanog kako je napisano, izvučem ono što iz napisanog ne proizilazi. Ja sam samo pitao naravno na okolnost njenog posta...da li je malo lud onaj koji dodje u neko stanje kada ono...nije baš uvek i potpuno uravnotežen. A da pitam...šta znači to kada je neko malo pa malo ono, malo izvan uravnoteženosti pa se onda nakon nekog vremena uravnoteži pa onda opet bude malo izvan uravnoteženosti i tako...Biće da je to malo čudno i veoma specifično ...normalno stanje...

Zato što ti fali ono nešto što ipak sve knjige ovog sveta ne mogu da daju.
Nije to ništa, nismo svi stvoreni za sve ........

Vidi ovako. Na okolnost normalnog i ponašanja u smislu neke normalnosti postoje neke definicije. Tako recimo ima ona socijalna definicija po kojoj je nenormalno sve ono što nije u saglasju sa onim što društvo nije odredilo kao normalno ponašanje a što je u suprotnosti sa neki donetim standardima ponašanja i tako.
A sledstveno tome imaš onaj apsurd do nebuiloznosti kada razsmisliš da je neko društvo u nekom vremenu odredilo da neki nisu normalni pa su bile neke lomače, neke inkvizicije i tako. A imaš i ono da je u biološkom smislu normalno sve ono što se uklapa u odredjena pravila a što su utanačili Šarl Robin i Emil Litr u svom medicinskom rečniku. A imaš kao zanimljivu takozvanu statističku definiciju po kojoj a sledstveno Gausovoj krivulji nije normalno ponašanje sve ono što nije uobičajeno za većinu, svako ponašanje retkih pojedinaca. No ona je malo bez veze jer po njoj proizilazi da mnogi genijalni ljudi ...nisu bili normalni.

I tako... i dalje ostaje diskutabilno šta je u suštini normalno ponašanje...

Medjutim, kako sam provalio da ja nisam baš normalan jer o takvim stvarima nadjoh da pišem u kafani...okončavam priču o tome.

Doobro veće Gogi...:cmok:

koliko serendanja, a ič konkretno nisi rekao... sem par kontradiktornosti i pokušaja da se opravda tuđe ponašanje.
verovatno polaziš od sebe, jerbo otkud odjednom ovolika doza flexibilnosti...

i nikada ne može biti diskutabilno ''šta je normalno ponašanje''.

i paz sad, ''nećemo o tome u kafani'' nakon što si dao završnu reč... kako umeš da se povučeš kada namirišeš sukob mišljenja sa sagovornikom daleko manje sposobnim da analizira tuđe ponašanje i iznosi neku suštinu za koju nema kapaciteta da je spozna, a kome to ne želiš na grub način da predočiš. :lol:

laku noć, fanatici...

koliko serendanja, a ič konkretno nisi rekao... sem par kontradiktornosti i pokušaja da se opravda tuđe ponašanje.
verovatno polaziš od sebe, jerbo otkud odjednom ovolika doza flexibilnosti...

i nikada ne može biti diskutabilno ''šta je normalno ponašanje''.

Ti verovatno imaš neku apsolutnu definiciju normalnog ponašanja...Bio bih zahvalan ako bi me...prosvetlila...

A naravno, neću se nadati tome...
Pa laku noć i tebi Nevesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back