Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se čini da sam sve uradila kako treba i da vežba sasvim ima smisla.
Samo je prilično asketska i pet minuta je preterivanje.. :lol:

- - - - - - - - - -

u jbt.. tek četvrto mesto.. ovo mi se u životu nije desilo... :lol:

Ja nisam ni u top 10:(

- - - - - - - - - -

ajde da brojimo poruke, reči i slova, to je baš zabavno... vadite digitrone. :lol:

Imam ga na racunaru.

- - - - - - - - - -

Ja nisam ni u top 10:(

Mozda bi namakao da sracunam sa sve kljonovi, odoh da se bacim na igru brojanja

- - - - - - - - - -

:vatromet: Glisto iza tebe sam
Peto mesto :kez:

Zlatan mi je kad smo se zabavljali rekao da ćemo biti 7 godina zajedno, on se tada zezao, ja sam se našalila da je dobro ako doguramo i do mjesec. Da skratim priču meni se tih 7 godina vrzmalo po glavi za vrijeme tog haosa 2011, tako da ću izgleda njegovu zajebanciju morati da ispoštujem.

Činjenica je da mi je Zlatan draži od Karla, ali ne želim da budem sa njim više. Želim nešto novo, ali opet da bude neko ko ima približno slične poglede na vezu kao i ja. To znači da ovi iz lijeve staze ne dolaze u obzir, nema šanse, završite sa tim.

A što ste se sada ućutali? :D

- - - - - - - - - -

Nikada nisam bila Lilith, nikada nisam bila Eva i nikada ne mogu biti Neri. Nisam ja stvorena da vam ispunjavam rođendanske želje.

- - - - - - - - - -

I šta sad držite ovu šesticu i tako pričam iz pokvarenog stomaka.

Znači počišćen bunker sa sve pianinom :D
Evo ovako izgleda unutra:

968709961_b176397071.jpg

Normalan = zdrav.
U psihologiji: psihički uravnotežen.
Ali nijedan čovek nije uvek uravnotežen.

I tako...ja se ili bilo ko iznervira zbog nečeg i onako normalno izadje iz uravnoteženosti i onda sam šta...malo lud, slučaj za neku nervnu ustanovu...

I tako...i dalje ostaje veoma diskutabilno šta zapravo znači ono...biti normalan...
[/video]

Poslednja izmena od moderatora:
I tako...ja se ili bilo ko iznervira zbog nečeg i onako normalno izadje iz uravnoteženosti i onda sam šta...malo lud, slučaj za neku nervnu ustanovu...

I tako...i dalje ostaje veoma diskutabilno šta zapravo znači ono...biti normalan...

Čuj malo :D

Mislim da bi ti bio užasno loš psiholog.
Tebi uvek fali ona nota ..... ono što ti ni jedna knjiga ne može dati .....
Istina je da ni jedan čovek nije u svakom momentu uravnotežen, pogotovo kada je iznerviran ali ne znači da je za neku ustanovu.
Odakle samo vadiš takve zaključke?

veče jeroh :zag:

jeroh se po obicaju pravi blesav...kad kazes npr. luda zena jasno ti je kao dan sta pod tim podrazumevas...ako nije jasno ima tema sa tim naslovom na psihologiji.

Kada se onako metaforično i u žargonu kaže ono...e lude žene...to ne znači da je ta žena stvarno luda...

Jbg.kada pre ti je dosailo i ...ode...Maki, pa ti si istrajam u tom tvom nekom fazonu...:bye:

- - - - - - - - - -

Čuj malo :D

Mislim da bi ti bio užasno loš psiholog.
Tebi uvek fali ona nota ..... ono što ti ni jedna knjiga ne može dati .....
Istina je da ni jedan čovek nije u svakom momentu uravnotežen, pogotovo kada je iznerviran ali ne znači da je za neku ustanovu.
Odakle samo vadiš takve zaključke?

veče jeroh :zag:

Gogi, nije to neki zaključak s moje strane...Tako je samo proizilazilo iz Borkinog posta...

Normalan = zdrav.
U psihologiji: psihički uravnotežen.
Ali nijedan čovek nije uvek uravnotežen.

Veće Gogi...:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back