Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne mogu da zamislim da tvoje poruke brišu
Uvek si bio odmeren i fin
Možda slučajno
Iako mi nije prvo zelenilo, kad oću nekog da citiram tamo u mom Realmu, redovno kliknem izmeni poruku...
I onda siroti korisnici svašta pomisle...
I kao razlog onda navodim svoju ćoravost

Garant onaj Sizi, stipsa neće da se otvori za koji dinar i plati ladnu kafu, pusti ga. :ljutko:

Ko je poslao?

Poruke2.756
-agatha

Poruke1.821
-Gogilli

Poruke1.801
-jerohinac

Poruke1.140
-svesnaglista

Poruke705
-kujtim

Poruke679
-Muertero

Poruke599
-Tol

Poruke573
-stnco

Poruke568
-snowtrooper

Poruke566
-Reefer

Sada sam utepan u pojam....izgleda da ja smatrajući se na neki način iventarom ove kafane, ustvari nisam ni blizu onog...inventar, jer su me gosti prevazišli samo tako...:whistling:

Kada se onako metaforično i u žargonu kaže ono...e lude žene...to ne znači da je ta žena stvarno luda...

Jbg.kada pre ti je dosailo i ...ode...Maki, pa ti si istrajam u tom tvom nekom fazonu...:bye:

- - - - - - - - - -

Gogi, nije to neki zaključak s moje strane...Tako je samo proizilazilo iz Borkinog posta...

Veće Gogi...:cmok:

Garant onaj Sizi, stipsa neće da se otvori za koji dinar i plati ladnu kafu, pusti ga. :ljutko:

Gde ste bre matorci? Zar ne dremate kući pored TV i vlastite žene? :(

A ja ti postavi post koji sam ti postavila iz razloga što si ti izveo takav zaključak iz njenog posta, vidiš ja nisam.
Ja sam izvela onakav kakav sam tebi postavila zato sam i napisala da ti fali ona nota koju ni jedna knjiga ne može da ti da.

Googi, u vezi sa postom koji si mi postavila neophodno je da budeš u toku ...Obrati pažnju...Ja sam pitao ovako...

Ja još uvek nemam pojma šta uopšte znači ono...biti normalan...Da li to neko odredjuje neke kriterijume u koje se čovek mora uokviriti da bi...bio normalan...

Može li se normalnim smatrati i onaj koji se po nekim stvarima razlikuje od ...većine...koja se uzima kao ...normalna...

Borka je u vezi sa tim napisala ovako...

Normalan = zdrav.
U psihologiji: psihički uravnotežen.
Ali nijedan čovek nije uvek uravnotežen.

A onda sam ja napisao ovako...

I tako...ja se ili bilo ko iznervira zbog nečeg i onako normalno izadje iz uravnoteženosti i onda sam šta...malo lud, slučaj za neku nervnu ustanovu...

I tako...i dalje ostaje veoma diskutabilno šta zapravo znači ono...biti normalan...

I sada malo sagledaj da kažem ono u kontekstu. Ako je normalan= zdrav ili ti psihički uravnotežen ali da nijedan čovek nije uvek uravnotežen zar nije logično što sam pitao da li je normalan onaj koji tako privremeno bude izvan uravnoteženosti ...naravno u kontekstu sa borkinim postom...A u vezi sa tim Borkinim postom i mojim pitanjem u vezi kojeg je isti napisan jasno proizuilazi ono...ili je neko normalan ili je ono...lud...jer smo o tome pričali...

Veće tebi matorac...jedan te li jedan...

Ova moja kada u ova doba gleda neki film a po mogučstvu da je horor meni jedino preostaje da...vilenim ovde...

:hahaha: Kao da gledam sebe. Kaži joj da ćeš ovde naći bolju i zanimljiviju. Pa da budemo na istom. :lol:

- - - - - - - - - -

Ilke, kad dođeš vodim te na klupicu pored taxi stanice digramo šaha sa komšijama.

Jel vidiš ti da sam ja velemajstor? :manikir:

Evo ljubim da prođe!
El se vidimo kod Kojice?
Da duvamo svećice
I jedemo tortice

63510546.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back