Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Koju torta

torta_roza_s_cokoladom_143830.jpg

Srecan rodjendan, bez obzira koji je, :klap:

Normalno vs nenormalno?..:kafa:

Sve je normalno. Ne postoji ništa što se rodilo i izrodilo a da nije normalno što se baš takvo rodilo i u šta se na kraju pretvorilo.
Svi oblici ljudskog ponašanja su normalni.
Nenormalno dakle ne postoji, postoji samo društveno prihvatljivo, manje prihvatljivo ili neprihvatljivo ponašanje što zahteva neophodnost mehanizma za korekciju
tih varijacija...

Nedavno sam negde pročitala da puno poznatih ličnosti pati od OKP ili depresivno maničnih poremećaja..Bekam, Di Kaprio, Aksel Rouz, Džim Keri, Robi Vilijams..

Normalno vs nenormalno?..:kafa:

Sve je normalno. Ne postoji ništa što se rodilo i izrodilo a da nije normalno što se baš takvo rodilo i u šta se na kraju pretvorilo.
Svi oblici ljudskog ponašanja su normalni.
Nenormalno dakle ne postoji, postoji samo društveno prihvatljivo, manje prihvatljivo ili neprihvatljivo ponašanje što zahteva neophodnost mehanizma za korekciju
tih varijacija...

Nedavno sam negde pročitala da puno poznatih ličnosti pati od OKP ili depresivno maničnih poremećaja..Bekam, Di Kaprio, Aksel Rouz, Džim Keri, Robi Vilijams..

Za poznate ličnosti nije čudo što pate od koječega
Biti onoliko izložen,nemati privatan život, neminovno vodi u neki blaži ili gori poremećaj
Da ne kažem da tu dolaze alkohol i droge u obilatim količinama
I veliki novac brzo zarađen

koliko serendanja, a ič konkretno nisi rekao... sem par kontradiktornosti i pokušaja da se opravda tuđe ponašanje.
verovatno polaziš od sebe, jerbo otkud odjednom ovolika doza flexibilnosti...

i nikada ne može biti diskutabilno ''šta je normalno ponašanje''.

i paz sad, ''nećemo o tome u kafani'' nakon što si dao završnu reč... kako umeš da se povučeš kada namirišeš sukob mišljenja sa sagovornikom daleko manje sposobnim da analizira tuđe ponašanje i iznosi neku suštinu za koju nema kapaciteta da je spozna, a kome to ne želiš na grub način da predočiš. :lol:

laku noć, fanatici...

Koliko se sećam o tvom ponašanju sam dala odličnu analizu i mnogi su bili oduševljeni mojom preciznošću ali iz nekog razloga tebi se baš i nije dopalo :confused:

Istina izgleda nekada i zaboli

- - - - - - - - - -

Neco dobro veče :D

Vidim vratio si se ...... gledaj sada i da ostaneš :p

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back