Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам пре десетак година глумио и по представама и по неким аматерским филмовима. Наравно глумом ћу и даље да се бавим сада када разрадим свој посао.

Lepo ja rekoh da si ti neka važna ličnost :D
U kojim to filmovima si glumio?
Kako se zovu?

Koliko se sećam o tvom ponašanju sam dala odličnu analizu i mnogi su bili oduševljeni mojom preciznošću ali iz nekog razloga tebi se baš i nije dopalo :confused:

Istina izgleda nekada i zaboli

toliko me zabolelo da je se ne sećam. :lol:
inače, ne sećam se ni da sam se tebi obratila...
nikada me nije zanimalo šta drugi misle o meni... naročito ne neko ko mi nije ni do kolena. :lol:

Evo slika

lg-024lklklkk-1.jpg

Poslednja izmena:
a ybg, di su smajlići? :lol:
i nisam tu birala... šta me briga što niste lepo ispale.
To je što se još nisam konsultovala sa ostalima koje slike mogu da postavim
za ove smo se svi složili
Nego ja ič ne kapiram šta treba da uradim sa smajlićima
ću ih turim gde treba, samo da mi neko ispriča šta stvarno oće
Inače sam ja napravila samo par slika
ostalo je kod Tolke

normalan
nenormalan
lud

kolko je tanka il debela granica medju njima?

sta bi vise voleli da budete od ova tri... i dal se ijedno moze birati slobodnom voljom?

biti normalan nije normalno, nenormalan je prihvatlljivo jer obicno izaziva osmehe ili licemerno zgrazavanje... lud je isto sto i normalan, slican raspon pokaznih reakcija dok se ne cacne ispod koze ili ako je mesec pun a glad bilo koje vrste zdere iznutra jalovost kpja se krije....

ko odredjuje granice i ko moze reci za nekoga da je normalan a svi znamo da je za lazu... sta je merilo po kome se rukovodite... stavljanje gaca na glavu na javnom mestu, sjaj u oku pa misomor u supi, ugledno i dostojanstveno drzanje u svakoj situaciji koje okolini imponuje sa poznatom verbalnom zadivljujucom zadrskom - jao kako je kul i otmen....

aj sad da vas cujem pa da ocenim ko je lud a ko nenormalan posto je dokazano da ovde normalnih nema a i nenormlanih jer je nenormalan kreacija a to ne stanuje po forumima cesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back