komsije

Komšije.Ja opet u problemu.
Ovi pored imaju dete.I sta sad,dete k'o dete,ne mogu ga vezati,naravno da se čuje,ali nije strasno.Strasno je to sto po pola dana drze otvorena ulazna vrata od stana i urlaju,sto oni,sto dete.Ja sam u garsonjeri,svi imamo neka kineska ulazna,tanka k'o papir,sve se cuje.E sad,ja od njih ne trazim da ubiju dete,samo da zatvaraju vrata,nista vise.U zgradi je inace,koliko sam mogla da primetim,trend da se otvaraju vrata od stanova kad kuvaju,kad je toplo....Nije mi to bas jasno,jer,koliko znam SVI IMAJU I PROZORE.Kome ja da se obratim i imam li uopste pravo da trazim od njih da zatvaraju vrata svog stana?
ako ti je za utehu,u vecini zgrada se to praktikuje.i ja se grozim toga.
meni je u ovom komsiluku super.niko se ziv ne cuje,kao da je prazna zgrada.divota

nestade voda
zasto?
komsije renoviraju stan,pa su dale sebi pravo da bez obavestenja zatvore vodu celoj zgradi

a kad odes kod njih i zvonis na vrata,nece da otvore i ignorisu

'bes mi sve prolupacu zbog stoke koja naseljava ovu zgradu

jedva cekam da se preselimo

Ovi pored imaju dete.I sta sad,dete k'o dete,ne mogu ga vezati,naravno da se čuje,ali nije strasno.Strasno je to sto po pola dana drze otvorena ulazna vrata od stana i urlaju,sto oni,sto dete.Ja sam u garsonjeri,svi imamo neka kineska ulazna,tanka k'o papir,sve se cuje.E sad,ja od njih ne trazim da ubiju dete,samo da zatvaraju vrata,nista vise.U zgradi je inace,koliko sam mogla da primetim,trend da se otvaraju vrata od stanova kad kuvaju,kad je toplo....Nije mi to bas jasno,jer,koliko znam SVI IMAJU I PROZORE.Kome ja da se obratim i imam li uopste pravo da trazim od njih da zatvaraju vrata svog stana?

Ajme majko:rtfm:
Ja san imala ovakve..s tim da sam zivila u zgradi sa vijetnamcima, kinezima, indusima
Ujutro u 7 uri otvore vrata i pricaju preko hodnika:rtfm:, a smrad od njihove hrane, onih stapica je bio grozan.Pokusala sam lipo rec i ali nitko nije prica engleski, oni se smijeskaju ..nesto govore ..a ja ludim:rtfm:
Kad vise nisam mogla izdrzati otisla sam u ducan i kupila 5 l klora i jedan muski dezic(cini mi se Brut) izlila klor na hodnik i ribala ispred njihovih vrata, kad sam s tim zavrsila cili dezodorans ispricala po hodniku.
Od smrada se 5 dana nije moglo uci u zgradu, ali vise nikad nisu otvorili vrata:klap:

jao jeste
mi smo u montrealu imali neke induse pored
jao kad kuvaju to je strashno
plus je zgrada bila neka budjava sa tankim zidovima,a oni imaju kapiram desetoro dece i kad deca krenu da skacu po krevetu i da vriste nama se trese taj zid :hahaha:
brzo smo zbrisali odatle

jao jeste
mi smo u montrealu imali neke induse pored
jao kad kuvaju to je strashno
plus je zgrada bila neka budjava sa tankim zidovima,a oni imaju kapiram desetoro dece i kad deca krenu da skacu po krevetu i da vriste nama se trese taj zid :hahaha:
brzo smo zbrisali odatle

Kad si ti bila u Montrealu i sto si se vratila u BGD?

P.S.- Meni pre neko vece neko bacio peglu ( povratio ) po prozoru...ali mislim da je klinka opicena koja zivi sprat iznad posto je bas duvao vetar tako da je neko sa viseg sprata to bi se rasprsilo. Mora da je trudna :mrgreen:

kao sto ti neko vec dade savet, samo uzmi sto vise uzasno smrdljivih stvari (domestos, varikinu, ace, ma snadji se), par jeftinih parfema koji satima smrde, pomesaj i isprskaj zgradu. ako to ne upali, zamoli nekog tvog poznanika da se pravi da je lud i da se tako seta ljudima po stanovima, obavezno idi za njim i izvinjavaj se uredno. imas i na onim tezgama gde prodaju zezancije kesice sa imitacijom prd..a pa mozes i te kesice da ispraznis po hodniku... ak se setim jos neceg javljam :)

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

Kada sam se doselila u svoj sadasnji stan, pre 18 godina, sastav ljudi u zgradi mi je bio blago uzasan-imala sam 19 godina, a vecina stanara su bili penzioneri koji skora da nikada nisu izlazili iz svojih stanova, vecito su visili na prozorima, motreci ko sa kime i kada dolazi, bacali su kese sa smecem kroz prozor, a u stanove dovlacili, cini mi se jos smrdljivije, kese sa ko zna cime. Na moje "dobar dan" na hodniku uglavnom nisu odgovarali, ali su umeli da traze da dodjem da im promenim sijalicu, ili da im odem u kupovinu, nakon cega bi "hvala" uglavnom izostalo. Kod ono malo ljudi starosti ispod 60 godina redovno je dolazila milicija, ili hitna pomoc.U medjuvremenu je vecina tih ljudi umrla, ili se odselila-u zgradu su dosli uglavnom mladi ljudi sa decom, ili ljudi iz stare Jugoslavije. I jedni, i drugi su sa sobom doneli svoje navike-neke dobre, neke lose, neke smesne. Elem, zgrada je sada mnogo pristojnija, cistija, radovi se izvode van vremena za odmor, zajednickim snagama smo sredli stepeniste, okrecili unutrasnjost, sredili fasadu i malo dvoriste ispred. Imamo redovne sednice kucnog saveta na kojima se niko ne tuce. Popijemo kafu ponekad. Mogu da pozajmim soljicu ulja, ili jaje od par njih, mozda cak i auto. Ipak, medju mojim komsijama nemam nijednog jedinog priijetelja, osobu koja me poznaje. Da li je to onda dobar komsiluk?

citav stan mi smrdi od komsija ispod i njihovog 5-o satnog KUVANJA, a jos vise kada otrvorim prozor...a upozorena sam da sa njima nema komunikacije... sada bi im bacila atomsku!!!

Ja imam nov e komsije od 01.03 i za to vreme sam ih videla slovima i brojem jednom.Tek pre neki dan.Kada su se doselili primetila sam da su stavili divan otirac sa cvetovima...Znam da su kod kuce po tome sto se onda cini mi se neprestano tusiraju jer voda se cuje satima(odakle im toliko tople vode,pitam se?)Ona je visoka plava i mrsavica,a on prosed i sa stomacicem.Nesto su mi cudan par..Jutros njega vidim kako ulazi u neki auto zatamljenih stakala,na zadnje sediste,a popodne kada sam dosla kuci na otiracu stoji buket ruza onih malih,roze i Toffife bombonjerica...
I sada se sekiram...Nesto mi to sve cudnjikavo...

Ja imam nov e komsije od 01.03 i za to vreme sam ih videla slovima i brojem jednom.Tek pre neki dan.Kada su se doselili primetila sam da su stavili divan otirac sa cvetovima...Znam da su kod kuce po tome sto se onda cini mi se neprestano tusiraju jer voda se cuje satima(odakle im toliko tople vode,pitam se?)Ona je visoka plava i mrsavica,a on prosed i sa stomacicem.Nesto su mi cudan par..Jutros njega vidim kako ulazi u neki auto zatamljenih stakala,na zadnje sediste,a popodne kada sam dosla kuci na otiracu stoji buket ruza onih malih,roze i Toffife bombonjerica...
I sada se sekiram...Nesto mi to sve cudnjikavo...

garant su ubice, manijaci ili tako vec neke psihopate. ona je narkomanka (cuj mrsava pa nije od vazduha mrsava vetj od droge!) a on je alkos je je garant propao i izborao se i ocelavio od rakije. teraj ih u pm, bez od njih il zovi miliciju tu nesto smrdi :think::evil::rtfm:

Ulazim u zgradu neki dan i osećam da smrdi žestoko... sve kapiram, stara je zgrada, iz podruma valjda smrdi kanalizacija.... otkud znam šta je. Uđem u stan i ok. I to nije prvi put... kad me posle par dana sretne komšija dva sprata iznad i kaže kako su komšije pored njega (neki metalci) nenormalni - skupljaju se njih 20 u stanu, tresu glave na terasi i pišaju u hodniku :)
A fosil prekoputa mog stana redovno otvara vrata zbog kulinarija...

Pa to su havarije... sreća pa sam u prizemlju, pa se u hodniku zadržavam bukvalno 2 sek, koliko mi treba da izađem iz zgrade :)

Back