Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti je za utehu,u vecini zgrada se to praktikuje.i ja se grozim toga.Komšije.Ja opet u problemu.
Ovi pored imaju dete.I sta sad,dete k'o dete,ne mogu ga vezati,naravno da se čuje,ali nije strasno.Strasno je to sto po pola dana drze otvorena ulazna vrata od stana i urlaju,sto oni,sto dete.Ja sam u garsonjeri,svi imamo neka kineska ulazna,tanka k'o papir,sve se cuje.E sad,ja od njih ne trazim da ubiju dete,samo da zatvaraju vrata,nista vise.U zgradi je inace,koliko sam mogla da primetim,trend da se otvaraju vrata od stanova kad kuvaju,kad je toplo....Nije mi to bas jasno,jer,koliko znam SVI IMAJU I PROZORE.Kome ja da se obratim i imam li uopste pravo da trazim od njih da zatvaraju vrata svog stana?
ako ti je za utehu,u vecini zgrada se to praktikuje.i ja se grozim toga.
meni je u ovom komsiluku super.niko se ziv ne cuje,kao da je prazna zgrada.divota

Komšije.Ja opet u problemu.
Ovi pored imaju dete.I sta sad,dete k'o dete,ne mogu ga vezati,naravno da se čuje,ali nije strasno.Strasno je to sto po pola dana drze otvorena ulazna vrata od stana i urlaju,sto oni,sto dete.Ja sam u garsonjeri,svi imamo neka kineska ulazna,tanka k'o papir,sve se cuje.E sad,ja od njih ne trazim da ubiju dete,samo da zatvaraju vrata,nista vise.U zgradi je inace,koliko sam mogla da primetim,trend da se otvaraju vrata od stanova kad kuvaju,kad je toplo....Nije mi to bas jasno,jer,koliko znam SVI IMAJU I PROZORE.Kome ja da se obratim i imam li uopste pravo da trazim od njih da zatvaraju vrata svog stana?

, a smrad od njihove hrane, onih stapica je bio grozan.Pokusala sam lipo rec i ali nitko nije prica engleski, oni se smijeskaju ..nesto govore ..a ja ludim

jao jeste
mi smo u montrealu imali neke induse pored
jao kad kuvaju to je strashno
plus je zgrada bila neka budjava sa tankim zidovima,a oni imaju kapiram desetoro dece i kad deca krenu da skacu po krevetu i da vriste nama se trese taj zid
brzo smo zbrisali odatle

Komšije.Ja opet u problemu.

Kad si ti bila u Montrealu i sto si se vratila u BGD?

kod mojih komsija jedino je dzukela za sada pametna , konstano se stoka dere najnovije sada mali ker mislim na klinca uci kera da laje , sve u svemu odvratno
kad pricam nekome o njima ljudi prosto ne mogu da veruju ,sve dok ne dodju i ako su ovi jadnici u elementu .............

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno![]()
Ja imam nov e komsije od 01.03 i za to vreme sam ih videla slovima i brojem jednom.Tek pre neki dan.Kada su se doselili primetila sam da su stavili divan otirac sa cvetovima...Znam da su kod kuce po tome sto se onda cini mi se neprestano tusiraju jer voda se cuje satima(odakle im toliko tople vode,pitam se?)Ona je visoka plava i mrsavica,a on prosed i sa stomacicem.Nesto su mi cudan par..Jutros njega vidim kako ulazi u neki auto zatamljenih stakala,na zadnje sediste,a popodne kada sam dosla kuci na otiracu stoji buket ruza onih malih,roze i Toffife bombonjerica...
I sada se sekiram...Nesto mi to sve cudnjikavo...

A fosil prekoputa mog stana redovno otvara vrata zbog kulinarija...
Pa to su havarije... sreća pa sam u prizemlju, pa se u hodniku zadržavam bukvalno 2 sek, koliko mi treba da izađem iz zgrade![]()