komsije

E Srbijo pod šljivama. Kod mene u ulazu ima 6 stanova. U 4 stana ima bar 1 muško čeljade starosti 45-55 godina. Sneg čistimo samo ja i jedan komšija. On više nego ja :rumenka::rumenka: Pa se evo opet pitam, pod kakvim su oni to kamenom rasli ?

Decko i ja zivimo vec 3 god u ovoj zgradi..jos malo pa kraj faxa pa se selimo a nikoga ne znamo:). Mogu stvarno da kazem da smo imali dobre komsije, postovao se red, svi su uredni jako i ako neko slavi rodjendan i sl, okaci fino izvinjenje na ulazna vrata te iako je cijelu noc muzika, nekako covjeku ne smeta..kultura je kultura.. osim mozda jedne porodice.. roditelji su lose vaspitali djecu pa kad izadju napolje, ili se vracaju kasno od nekud, ta djeca se toliko deru u dvoristu i kroz stubiste i nikako mi nije jasno JESU LI ONI NORMALNI???Ja sam odrasla u velikoj kuci sa ogromnim dvoristem i nisam smjela tako da se ponasam.
Sve se odlucujem da ih jednom polijem odozgo hladnom vodom kad se krenu derati, ili bar roditelje z:((..sta ce djeca, nisu oni krivi sto nisu vaspitani..:zgrudvanje:

A imamo i jednu glupacu, kad vec moram tako da kazem, koja se vraca ujutro iz izlaska i kroz cijelu zgradu lupa stiklama..i to nije kraj!!! Posto udje u stan, ona nastavi da se krece u tim istim stiklama narednih pola sata otprilike, piski tako da zgrada odzvanja!!! te mislim da ovim jadnim ljudima ispod nas glavu probi..sta je tim djevojkama??? Kad obujes stikle, koristi lift i izuj ih cim udjes u stan..pa ipak je to 3,4,5h ujutro..i pazi kako piskis:)))

Ne bih da je nazovem kozom jer cijenim zivotinje vise nego ljude ali..z:lol:

A imamo i jednu glupacu, kad vec moram tako da kazem, koja se vraca ujutro iz izlaska i kroz cijelu zgradu lupa stiklama..i to nije kraj!!! Posto udje u stan, ona nastavi da se krece u tim istim stiklama narednih pola sata otprilike, piski tako da zgrada odzvanja!!! te mislim da ovim jadnim ljudima ispod nas glavu probi..sta je tim djevojkama??? Kad obujes stikle, koristi lift i izuj ih cim udjes u stan..pa ipak je to 3,4,5h ujutro..i pazi kako piskis:)))

pa sta ta pisa? led :zskace:

Трагедија, а ти мораш да си кући. а она још и добро пиче:zimag:

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

A gde živiš da znam da ne prolazim tuda? :)

Moje komšije su super, pomažemo se medjusobno. Zlatni su baš.

Ako su ko ovi naši, predložite im neku zajedničku akciju u zgradi. Npr. da zajedno krečite ulaz i podelite trošiove, sredite baštu i sl. Izbegavaće Vas u širokom luku.

Ako hoćete i da Vas ne pozdravljaju u prolazu tražite im da podelite troškove za sijalice u ulazu. z;)

setila sam se,renoviracemo stan uskoro,ima da busimo sve u sesnaest,sigurica nas nece voleti,ali odlicna ideja za podelu troskova,fasada je ljosa,bas bih mogla to da im predlozim....

dakle dosta bizaran slucaj desava se kod nas , neki lik kupio plac i prvo je podigao ogradu 3m:ok::ok:da ne gleda smradove niti oni njega i moz misliti neki seoski **** prolazio i nije mu se svidelo i urgirao u MZ da obustavi gradnju !!!!!!!!!!!!!!:zelenko::zelenko:

dakle dosta bizaran slucaj desava se kod nas , neki lik kupio plac i prvo je podigao ogradu 3m:ok::ok:da ne gleda smradove niti oni njega i moz misliti neki seoski **** prolazio i nije mu se svidelo i urgirao u MZ da obustavi gradnju !!!!!!!!!!!!!!:zelenko::zelenko:
Pa ako je uredno dobio dozvolu za gradnju, niko mu ne može ništa.

ја имам комшије које краду папуче и остављају текстове о Исусу Христу на степеницама...и пале свеће у вешерници....

ја имам комшије које краду папуче и остављају текстове о Исусу Христу на степеницама...и пале свеће у вешерници....

E a možda na nekom drugom forumu, na temi o komšijama tvoje komšije pišu:''Zamislite, imamo u zgradi komšije koje se izuvaju ispred stana!'' :eek:

:P

сад намерно остављам смеће испред врата уместо папуча,па нека њега украду....

još si ti zelen - papuče su bile prva lekcija, sad već znaš da treba da ih držiš u stanu, a đubre je sledeća lekcija - uskoro će pored tvog osvanuti i njihovo đubre :mrgreen:

al' moram da priznam da ne znam zašto ti ostavljaju tekstove o Isusu ... ali ti verovatno znaš :lol:

Back