komsije

A fosil prekoputa mog stana redovno otvara vrata zbog kulinarija...

:)

Ovo se desava i kod mene u zgradi...zaista ne mogu da razumem da je nekome normalno da svoju kucu vetri i luftira tako sto citavu zgradu natera da mirise na zaprsku. Par puta mi se desilo da sa sveze opranom kosom, isfenirana, krenem na posao i da mi kosa na stepenistu "uhvati" kuhinjske miomirise :confused:

Ovo se desava i kod mene u zgradi...zaista ne mogu da razumem da je nekome normalno da svoju kucu vetri i luftira tako sto citavu zgradu natera da mirise na zaprsku. Par puta mi se desilo da sa sveze opranom kosom, isfenirana, krenem na posao i da mi kosa na stepenistu "uhvati" kuhinjske miomirise :confused:

kako da vam objasnim- citav stan mi usmrdi!!! ja sta god da kuvam nema ni priblizan smrad!!!

Ej ljudi, znate li šta se pre neki dan desilo?Pre nego što sam počela da večeram, htela sam da provetrim sobu tj. da otvorim prozor u svojoj sobi.Kad sam otvorila, taman sam i ja htela da udišem čist vazduh, kad ono tako bazdilo a inače to sve potiče od komšija koji imaju stan odmah do moje sobe i koji naravno žive neurednim načinom života (aljkavi su, svađaju se, tj. muž i žena stalno viču na njihovog dečaka-jednostavno žive k'o cigani i seljaci koji ne znaju da poštuju kućni red, pa zatim njihov stan, pa ponekad i ceo hodnik ume da bazdi i to baš zbog 2 velike džukele koje su nekad držali u jednosobnom stanu!).Evo i juče su se idioti ponovo dernjali.
Jednom se moja mama žalila kako su svi hodnici u našem soliteru uredni, a jedino naš neuredan i to zbog već pomenutih kretena koji žive do mog stana.Naravno, moja porodica i ja živimo sasvim normalnim i urednim životom, imamo čist stan i sve, ali već pomenute komšije su te koje nam upropaste sve, pa čak i izgled hodnika (msm neke svoje stvari stavljaju i u hodniku, ma sve ciganšture).

kod mene ovaj kreten svako jutro izadje na terasu (to je sve sto imaju od dvorista ) i vikne Rokiiiiiiii, pojeo si sundjer(posto ga ne hrane ) a ovaj mucenik mora nesto da jede

imate li vi nekog poznatog,da ne kazem şlavnog‚komsiju
moj ex je bio konstantn kostjukov...i svi su ga obozavali...to je bilo vreme kada se umesto plate delili dzakovi brasna i sl. ....Konstantin je to uredno delio sa komsijama,a merio na vagicu kod sad pokojne baka zore
a sad imam drugog extra poznatog komsiju...on je bas fin ya razliku od uloga koje glumi.

e, danas je zanimljivo,jedna od cerki ovih idiota radi na kackoj petlji i tako svake druge godine zatrudni i donese na svet po kojeg klinca (kasnije ce se ispostaviti idiota posto ga "deda " hrani i vaspitava koji je Vrhunski IDIOT), a danas su se dobro posvadjali tek ce on svojoj cerki svima u selu cu da kazem koliko si luda (mislim nema potrebe svi znaju ali avaj kad je idiot navalio nek se obelodani )a tako je i njena mama , tako da je bilo pickaze ........to bi continueted

U mojoj zgradi su sve mladi parovi bez dece i jedna penzionerka. Za sad - milina. Komsijski odnosi pocinju i zavrsavaju se s "dobar dan". Takve najvise volim.
A u zgradi preko puta, malo ispod nivoa moje terase mladi par sa malom bebom nesto zgotivio moje macane - ja na terasij a komsija ce gromko "komsinice kad ce male mace". Objasnila sam mu da su sterilisani i da nece biti malih maca (samo mi to fali!). I sad mi se stalno srdacno javljaju i pitaju kako su mace.
Za sad je sve henki dori, osim sto u prizemlju te zgrade preko puta zive neke, kako ono rece moj dragi...raspale zenturace...ma ne mogu da se setim, bilo mi smesno - e one su celo jedno popodne i vece razvaljivale komsiluk hitovima novokomponovane, turbo-folk, measvina sirijsko-iransko-srpskih hitova sa zurlama i talambasima kao glavnim instrumentima i tekstualne bravure tipa "ubicu se ispod sljive".
Doslo mi je da se roknem u vise navrata. Ispod sljive :lol:
Kazu jos malo pa ta komunalna policija pocinje da radi. Ajd bas da vidimo kako ce.

imate li vi nekog poznatog,da ne kazem şlavnog‚komsiju
moj ex je bio konstantn kostjukov...i svi su ga obozavali...to je bilo vreme kada se umesto plate delili dzakovi brasna i sl. ....Konstantin je to uredno delio sa komsijama,a merio na vagicu kod sad pokojne baka zore
a sad imam drugog extra poznatog komsiju...on je bas fin ya razliku od uloga koje glumi.

imam cavica :zper::D

Komsinica sa sprata ispod mog se nedavno udala. I, ne bi li impresionirala muza, ne izlazi iz kuhinje. Przeni luk "miomirise" od ujutro. Sta ta zena kuva da mi je znati...beli luk, kupus, kuvana sargarepa,przenice...ceo stan mi bazdi na tesku hranu...sad je otoplilo pa je sporet iznela na terasu, przi girice, dinsta gulas...ne smem ves da iznesem da se susi, pokupi sve mirise, kao da u menzi radim. kakva sabanija :evil:

jao cavke,obozavam ga:heart:

stanujem u prizemlju,i jedna komsinica/zenturaca redovno prolazi pored naseg prozora,i obavezno stane i gleda unutra.(a ima prolaz sa druge strane,i mi joj nismo `usput`)
a jednom se umesala u nas kucni razgovor:eek:

Pored mog prozora prolazi jedna cela zgrada i svi stanari iz dvorista:zcepanje:
Svako baci pogled u moju sobu:rumenko:
A ja ne volim drapere, volim otvoren sirom prozor:dash:
Ugusicu se ako ih navucem.:eek:
Onda ne vidim belog dana,ni oblake a ni komsije:zper:
I isto tako imam redovnu komunikaciju kroz prozor:bye:

Back