Ej ljudi, znate li šta se pre neki dan desilo?Pre nego što sam počela da večeram, htela sam da provetrim sobu tj. da otvorim prozor u svojoj sobi.Kad sam otvorila, taman sam i ja htela da udišem čist vazduh, kad ono tako bazdilo a inače to sve potiče od komšija koji imaju stan odmah do moje sobe i koji naravno žive neurednim načinom života (aljkavi su, svađaju se, tj. muž i žena stalno viču na njihovog dečaka-jednostavno žive k'o cigani i seljaci koji ne znaju da poštuju kućni red, pa zatim njihov stan, pa ponekad i ceo hodnik ume da bazdi i to baš zbog 2 velike džukele koje su nekad držali u jednosobnom stanu!).Evo i juče su se idioti ponovo dernjali.
Jednom se moja mama žalila kako su svi hodnici u našem soliteru uredni, a jedino naš neuredan i to zbog već pomenutih kretena koji žive do mog stana.Naravno, moja porodica i ja živimo sasvim normalnim i urednim životom, imamo čist stan i sve, ali već pomenute komšije su te koje nam upropaste sve, pa čak i izgled hodnika (msm neke svoje stvari stavljaju i u hodniku, ma sve ciganšture).