KljucZaBravu
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Decko i ja zivimo vec 3 god u ovoj zgradi..jos malo pa kraj faxa pa se selimo a nikoga ne znamo. Mogu stvarno da kazem da smo imali dobre komsije, postovao se red, svi su uredni jako i ako neko slavi rodjendan i sl, okaci fino izvinjenje na ulazna vrata te iako je cijelu noc muzika, nekako covjeku ne smeta..kultura je kultura.. osim mozda jedne porodice.. roditelji su lose vaspitali djecu pa kad izadju napolje, ili se vracaju kasno od nekud, ta djeca se toliko deru u dvoristu i kroz stubiste i nikako mi nije jasno JESU LI ONI NORMALNI???Ja sam odrasla u velikoj kuci sa ogromnim dvoristem i nisam smjela tako da se ponasam.
Sve se odlucujem da ih jednom polijem odozgo hladnom vodom kad se krenu derati, ili bar roditelje..sta ce djeca, nisu oni krivi sto nisu vaspitani..
![]()
Zivis sa deckom?3 god?I kada se posvadjate,ne dao bog,i Nadjes drugog decka..reci ces mu da si devojka?da nisi bila udata zena 3 god?Sta je devojka a sta zena?Pitam se samo..
. Mogu stvarno da kazem da smo imali dobre komsije, postovao se red, svi su uredni jako i ako neko slavi rodjendan i sl, okaci fino izvinjenje na ulazna vrata te iako je cijelu noc muzika, nekako covjeku ne smeta..kultura je kultura.. osim mozda jedne porodice.. roditelji su lose vaspitali djecu pa kad izadju napolje, ili se vracaju kasno od nekud, ta djeca se toliko deru u dvoristu i kroz stubiste i nikako mi nije jasno JESU LI ONI NORMALNI???Ja sam odrasla u velikoj kuci sa ogromnim dvoristem i nisam smjela tako da se ponasam.
..sta ce djeca, nisu oni krivi sto nisu vaspitani..

kreten sam !covek je bas stariji od mene...ali zamislite da vas neko tuce iz sve snage daskom po ledjima!

pa je u toku noci uzeo klesta i presekao onaj vojni kabal tacno ispred kuce od onog uncuta 
Alooooo!!!!!!