korisnički
Ističe se
- Poruka
- 2.337
U slučaju da ukapirate da je evolucija činjenica.Imaš grešku u naslovu teme... "u slučaju da je evolucija činjenica". Evolucija jeste činjenica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U slučaju da ukapirate da je evolucija činjenica.Imaš grešku u naslovu teme... "u slučaju da je evolucija činjenica". Evolucija jeste činjenica.
Dovoljno je da nema nijedne činjenice koja podupire tu moronsku teoriju.Mozes li da nabrojis jednu jedinu cijenicu koja ide protiv nje a u isto vreme i dokaz za globalno naucno/politicku zaveru , bio bih zahvalan![]()
Delimo fosile virusa na istim delovima genoma kao i simpanze , iako ima 10 miliona mesta gde mogu da se ubace , mi delimo preko 90% , matematicki nemoguce bez zajednickog pretka.Na primer?
Neka činjenica...
Znaš li kako izgleda evoluciona grana razvoja majmuna i čoveka i da li si svestan da bi sa primitivnim, psoglavim majmunima morali da imamo više takvih sličnosti - jer su nam bliži srodnici?Delimo fosile virusa na istim delovima genoma kao i simpanze , iako ima 10 miliona mesta gde mogu da se ubace , mi delimo preko 90% , matematicki nemoguce bez zajednickog pretka.
Nije mrav postao konj, vec je mrav ostao mrav, samo se prilagodio u kontekstu svog genetskog zapisa.
Vise od tog zapisa ne moze da mrdne.
Evolucija je priča namenjena totalnim neznalicama iz biologije i onima koji su spremni, da bez razmišljanja (ako uopšte imaju čime) prihvate ono što im kažu "autoriteti".vera je spiritualna, bazirana na glupostima primitivnih kjudi, evolucija je realnost
pa genetaska istraživanja je potvdjujuEvolucija je priča namenjena totalnim neznalicama iz biologije i onima koji su spremni, da bez razmišljanja (ako uopšte imaju čime) prihvate ono što im kažu "autoriteti".
Baljezganje i skretanje sa teme , matematicki je nemoguce da imamo fosile prelezanih virusa na istim mestima u genomu bez zajednickog pretka , znam da ljudi koji su pisali Bibliju koji nisu znali sta je kengur nisu znali to al jbg , nauka je naukaZnaš li kako izgleda evoluciona grana razvoja majmuna i čoveka i da li si svestan da bi sa primitivnim, psoglavim majmunima morali da imamo više takvih sličnosti - jer su nam bliži srodnici?
Uh, imaš na Google, ChatGPT...Šta je time pokazano?
Jesi li ti potpuno identičan svom ocu, ili dedi?Ovo baš i nije tačno. Potražite tekst o italijanskim zidnim gušterima na ostrvu Pod Mrčaru. Od 10 jedinki naseljenih tamo početkom 70-ih godina sa ostrva Pod Kopište se nakon tri decenije razvila populacija od 5.000 guštera sa osobinama bitno različitim od onih koje i dalje dele njihovi rodjaci na Pod Kopištu - bitno izmenjen probavni trakt, veća glava, jači ugriz... a sve zato što su na novom ostrvu uslovi i hrana drugačiji.
Ako je toliko "mrdnulo" u samo 30 godina, odnosno 10-15 generacija, kolike su spontane izmene moguće kroz stotine, hiljade, milione... generacija?
Verovanje u religijskom smislu je proizvod evolucije, isto kao i pareidolija i sujeverje.vera je spiritualna, bazirana na glupostima primitivnih kjudi, evolucija je realnost
Kako?pa genetaska istraživanja je potvdjuju
Cekam one cinjenice koje idu protiv evolucije , ili si lazov , a to ide protiv tvoje bajkeJesi li ti potpuno identičan svom ocu, ili dedi?
Imaš li istu dužinu ruku, nogu, visinu, veličinu glave, nosa,...
Ili si mutant?
Zabole mene za Bibliju - ti si se nakačio na nju.Baljezganje i skretanje sa teme , matematicki je nemoguce da imamo fosile prelezanih virusa na istim mestima u genomu bez zajednickog pretka , znam da ljudi koji su pisali Bibliju koji nisu znali sta je kengur nisu znali to al jbg , nauka je nauka![]()
Nisu moguće jer Bog ne dozvoljava...ako je bio spreman da svog jedinog sina da zbog nas, malo magije da ne dozvoli drastične promene kako bi sačuvao posao svojih radnika i ego vernika su ništa za njega.Ako je toliko "mrdnulo" u samo 30 godina, odnosno 10-15 generacija, kolike su spontane izmene moguće kroz stotine, hiljade, milione... generacija?
pa lako, nor simpanza, gorila i čovek ae svega 2% razkikuju genetski
Koje pitanje ., i cekam cinjenice koje si spomenuo da idu protiv cinjenice evolucije ?Zabole mene za Bibliju - ti si se nakačio na nju.
I nisi odgovorio na pitanje o majmunima i čoveku, kao i svaki put kada te to pitam.
To kao kada bi se pojavila krava/mutant, koja bi mogla da jede travu?Uh, imaš na Google, ChatGPT...
Evo deo sa ChatGPT:
- Nakon ~31.000 generacija, pojavila se mutacija koja je omogućila korišćenje citrata kao izvora energije u prisustvu kiseonika (što normalna E. coli ne može).
To se može klasifikovati kao nova vrsta koja je prirodnom genetskom mutacijom nastala iz prethodne.
Nije ga dao, nego pozajmio na 3 dana , sto znaci da svaki razapeti baja je veca zrtva od Hrista , jer se nije probudio kao Boziji sin.Nisu moguće jer Bog ne dozvoljava...ako je bio spreman da svog jedinog sina da zbog nas, malo magije da ne dozvoli drastične promene kako bi sačuvao posao svojih radnika i ego vernika su ništa za njega.
Bolje da čekaš, nego da se usudiš da odgovoriš na neko pitanje koje ti je postavljeno.Cekam one cinjenice koje idu protiv evolucije , ili si lazov , a to ide protiv tvoje bajke![]()
Nakon sto je napravljena plastika ( potpuno vestacka stvar ) bakterije iza fabrike su se ne samo navikle na nju nego poceleda je koriste kao energiju , sve mutacijama.To kao kada bi se pojavila krava/mutant, koja bi mogla da jede travu?
Mutacija...svašta...
U redu,samo sam je propratno dao,nista strasno,zadrzite fokus na ostatku mog komentara.A ok. Ne interesuje nas definicija iz Sv Pisma.
Eto dao sam nesporanu tvrdnju u prilog savrsenosti coveka stoga te molim da me demantujes ili da je prihvatis kao cinjenicno stanja pa da nastavimo dalje.Bica niti su "savrsena" niti su "nesavrsena". Intelekt je samo jedna od osobina zivih bica.
Ne razumem šta hoćeš da kažeš?To kao kada bi se pojavila krava/mutant, koja bi mogla da jede travu?
Mutacija...svašta...