LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.057
U Bibliji pise drugacije.Moguće je.
Bog je na istoj osnovi stvorio i ljude i životinje...meso je meso....nervni sklop i ostalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Bibliji pise drugacije.Moguće je.
Bog je na istoj osnovi stvorio i ljude i životinje...meso je meso....nervni sklop i ostalo.
Ne moze da imas fosle viruse na istm mestima ako ih nije prelezao neko , u nasem slucaju zajdnicki predak sa simpnzama.Baza je ista.
Ne znam na šta misliš.U Bibliji pise drugacije.
Veliki prasak nema veze sa evolucijom.meni nije a teorija nije ni dokazana.. ne zaboravi da se nauka prvenstveno zasniva na dokazima..
kako ćeš dokazati da je svet nastao iz velikog praska?
kako ćeš dokazati da je majmun sišao sa drveta i tako je postao čovek?
znači, radi se o pretpostavkama

The Bible distinguishes humans from animals by highlighting that humans are created in God's image and given dominion over other creatures. Genesis 1:26-28 describes God's creation of humanity, stating, "Let us make man in our image, after our likeness: and let them have dominion...". This passage emphasizes a unique relationship between God and humans, setting them apart from the animal kingdom.Ne znam na šta misliš.
evo jedan od tih prelaznih oblika ( majmun - čovek ) koji su Darvinisti lažirali pa su posle priznali da su lažirali:Prelaznik oblika imamo na stotine , bukvalno vidimo stvaranje coveka fosil po fosil.
Sve je podložno bolestima...i životinje i ljudi...Ne moze da imas fosle viruse na istm mestima ako ih nije prelezao neko , u nasem slucaju zajdnicki predak sa simpnzama.
Davno odbacio, ne treba mi niko da skontam, procitao i Bibliju i Kuran nikakve veze ni sa cim.Koliko vas bi odbacilo veru u slucaju da je evolucija cinjenica ?
Lepo si postavio pitanje...''da je evolucija činjenica''....
Nije činjenica uprkos napretku nauke. Naprotiv, sve veće upuštanje u molekularnu biologiju, govori suprotno. Postoji 0% šanse da se određeni procesi dese sami od sebe.
Uzmeš kockicu za jamb i 1.000.000 puta za redom moraš baciti keca...pa tako i dvojku, trojku...itd...
Mozda nas je Bog stvorio iz istog izvora, to ti je ko programeri koju su od half life source-a napravili 5 igrica,ako ne i vise,ali te igrice nisu iste kao half life samo je izvor istiPostoji oko 10 miliona mesta u genomu gde ti virusi mogu da se zakace , mi delimo oko 90% tih virusa na istim mestima kao i simpanze , bukvalno matematicki nemoguce bez zajednickog pretka sa njima.
Ta prevara je otkrivena od strane naucnika koji prihvataju evoluciju , ovaj primer je isto kao kad bi ja rekao da Hriscanstvo nije tacno jer je u nekoj crkvi lazirano neko cudo.evo jedan od tih prelaznih oblika koji su Darvinisti lažirali pa su posle priznali da su lažirali:
Radi se o krivotvorenju tzv. "piltdaunskog čovjeka" (polumajmun - polučovjek), koji je započeo 1912. godine. U vezi s tim, akteri su izradili fosil lobanje, sklopljen iz skeleta ljudske lobanje i čeljusti majmuna orangutana, u koje su usađeni ljudski zubi. Lobanju su prikazali kao "uzorak koji nedostaje u nizu etapa evolucije i da je to karika između stadija majmuna i čovjeka". Taj postupak krivotvorenja je obmanuo čak i velike naučnike biologe i stomatologe, koji su krivotvorenu lobanju ispitivali narednih četrdeset godina. U vezi s tim napisane su hiljade knjiga, urađene brojne doktrorske disertacije. Objavljeno je oko milion naslova s raspravama o tome. Godine 1949. naučnik Kenet Pejdž Oukli, s Oksfordskog univerziteta, na toj lobanji je uradio flourescentni opit na osnovu kojeg je ustanovio da lobanja nije stara onoliko koliko se tvrdilo (prethodno se tvrdilo da je stara preko pola miliona godina). Nakon što je urađena detaljna pretraga putem x-zraka ustanovljeno je lobanja sasvim krivotvorena i podmetnuta. U izvještaju 1953. godine, u vezi s tim slučajem, iznosi se sljedeće:
"Piltdaunski čovjek nije ništa drugo nego plod krivotvorenja i podvale vješto izvedene od strane profesionalaca. Lobanja pripada savremenom čovjeku, a što se tiče kostiju majmunske čeljusti, ona je pripadala desetogodišnjem majmunu orangutanu. Zubi su ljudski, vještački umetnuti i nasađeni na čeljusne kosti. Ispostavilo se, također, da su kosti podvrgnute postupku hemijskog nagrizanja rastvorom kalijevog dihromata, da bi se proizveli tragovi pjega i otisaka koji im daju drevan historijski izgled."
Moguce , ali evolucija ostaje cinjenica.Mozda nas je Bog stvorio iz istog izvora, to ti je ko programeri koju su od half life source-a napravili 5 igrica,ako ne i vise,ali te igrice nisu iste kao half life samo je izvor isti
da ali ti ja dajem primer prelaznih oblika koji nedostaju pa je zato pokušana ova podmetačina.. ti kažeš da ih ima na hiljade..Ta prevara je otkrivena od strane naucnika koji prihvataju evoluciju , ovaj primer je isto kao kad bi ja rekao da Hriscanstvo nije tacno jer je u nekoj crkvi lazirano neko cudo.
Da. Ali u biološkom smislu nema mnogo razlike...na to sam mislio.The Bible distinguishes humans from animals by highlighting that humans are created in God's image and given dominion over other creatures. Genesis 1:26-28 describes God's creation of humanity, stating, "Let us make man in our image, after our likeness: and let them have dominion...". This passage emphasizes a unique relationship between God and humans, setting them apart from the animal kingdom.
To su ti nesretnici koji se ne mogu pohvatati s životom pa eto za sve im je kriv bog koji nije bio dovoljno milostiv prema njima.Evolucija i postojanje Boga nisu međusobno isključivi.
Ne razumem zašto ljudi pokušavaju da to predstave kao međusobno isključivo?
meni Bog nije kriv i nisam nesretnik.. zadovoljan sam svojim životom, srećan može se reći i zahvalan sam Bogu na tome..To su ti nesretnici koji se ne mogu pohvatati s životom pa eto za sve im je kriv bog koji nije bio dovoljno milostiv prema njima.
Nisi pažljivo čitao.Davno odbacio, ne treba mi niko da skontam, procitao i Bibliju i Kuran nikakve veze ni sa cim.
Dodaju elemente koji se nisu desili.naravno da se desila
imaš ime i prezime čoveka
https://en.wikipedia.org/wiki/Antony_Flew
na Vikpediji o njemu je opisan ovaj prelazak iz najvećeg polupalog Ateiste u vernika
možda lažu a?![]()
Geri Habermas, 2004 te na nekom faksu ( kog boli krac na kom ) gde se inače debate organizuju..Dodaju elemente koji se nisu desili.
Sa kojim je vernikom bio u debati, kada se ta debata desila i gde?
Možda najistaknutiji ateista među filozofima, ali da li ti stvarno misliš da je to znači biolozima koji bolje poznaju svoje polje rada od tebe, mene i Flua?Geri Hamermas, 2004 te na nekom faksu gde se inače debate organizuju..
brt nebitno..očigledno da je najveći Ateista svih vremena promenio mišljenje i priznao da Bog postoji
već sam proverio, uštedi sebi vreme..Možda najistaknutiji ateista među filozofima, ali da li ti stvarno misliš da je to znači biolozima koji bolje poznaju svoje polje rada od tebe, mene i Flua?
Proveriću ovo, pa ću da ti kažem da li su te slagali.
Zanimljivo je to da mi svi proizilazimo iz istog genetskog koda, sto znaci da zivot kakav znamo je najverovatnije rezervisan samo za ovu planetu, ili za planete koje imaju zivotne uslove kao nasa planeta,ali velika je veratnoca da je samo nasa planeta u pitanju.Moguce , ali evolucija ostaje cinjenica.
Nešto nisi dobro proverio...tvoj tajmlajn se ne slaže sa činjenicama.već sam proverio, uštedi sebi vreme..
Ne...niti je to tema razgovora.hoćeš da kažeš da biolozi ne veruju u Boga, da baš svi bilozi veruju u Darvinovu teoriju?![]()