Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
i meni je ljigav a i ne volim muskarce koji se farbaju...zdravko vojislav bora drljaca berluskoni pavaroti...bljak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zavisi od čoveka.
Viđala sam parove sa velikom razlikom koji su se potpuno uklapali u standardni stereotip "ma mora da je pun k'o brod", kao i one koji su se i pored razlike onako baš našli.
I ja sam, slično kao Sevilja, češće bila sa starijima, tako me zapalo.
Neću da postavljam granice, ko zna šta ću sve u životu da napravim
Znam da bih Zdravku Čoliću dala bez da me pita, onako iz zatrke, sa sve njegovih 57 godina![]()
) opsssss..ovo nije ta tema..sorry..Verujem da si se salila ovo za Zdravka..Ne bih o necijem personalitiju..to moze da zavede savim mi je jasno ali da li si ga videla uzivo..blizu..covek je istrosen..57-mo godisnjak koji se trudi da izgleda kao da ima 35..ponasanjem..manirima ..iskreno ne bih mu dala ni papir za autogram ..svaka cas njemu kao pevacu u to necu da ulazim.nisam njegov fan .. ali sve ima svoje..
@tema...Muskarcima nisu mnogo bitne godine..ne razmisljaju o njima..bar ne na nacin na koji to cine zene..razlika od 10 godina je sasvim prihvatljiva..mislim muskarac od 40 godina ..sve do zenskih 30 mu odgovara..kao i za zenu..sve ispod 30 godina je za muskarce i dalje privlacno za sex..sta posle...na primer..muskarac od 40 godina .gde da izlazi sa devojkom od 24,25 godina na primer..koji kafitj..koja zurka..koje drustvo..gde je tu znak= u shvatanju zivota,smisla,potreba,stecenih navika i slicno..da..muskarac od 40 godina je sasvim odgovarajuci) opsssss..ovo nije ta tema..sorry..

Jedna manje!![]()
Za Čolu..Nikada nisam ni bila u klubu obozavateljki..Srecno..
![]()

Godine, sestro, godine ih stisle!
Verujem da si se salila ovo za Zdravka..Ne bih o necijem personalitiju..to moze da zavede savim mi je jasno ali da li si ga videla uzivo..blizu..covek je istrosen..57-mo godisnjak koji se trudi da izgleda kao da ima 35..ponasanjem..manirima ..iskreno ne bih mu dala ni papir za autogram ..svaka cas njemu kao pevacu u to necu da ulazim.nisam njegov fan .. ali sve ima svoje..
@tema...Muskarcima nisu mnogo bitne godine..ne razmisljaju o njima..bar ne na nacin na koji to cine zene..razlika od 10 godina je sasvim prihvatljiva..mislim muskarac od 40 godina ..sve do zenskih 30 mu odgovara..kao i za zenu..sve ispod 30 godina je za muskarce i dalje privlacno za sex..sta posle...na primer..muskarac od 40 godina .gde da izlazi sa devojkom od 24,25 godina na primer..koji kafitj..koja zurka..koje drustvo..gde je tu znak= u shvatanju zivota,smisla,potreba,stecenih navika i slicno..da..muskarac od 40 godina je sasvim odgovarajuci) opsssss..ovo nije ta tema..sorry..
Pa tu ste vi da pričate.Zašto da dodajemo gas dok vas ima na temi?Sludeo vas Čola totalno, a on je bio samo moja ilustracija za temu, za "nikad ne reci nikad".Svako ima svoju, valjda.
A muški deo očigledno nema više bogzna šta da kaže o godinama, principima i izuzecima?

Ja znam jednog koji se ne farba,ali dok ti porasteš,počeće i taj...i meni je ljigav a i ne volim muskarce koji se farbaju...zdravko vojislav bora drljaca berluskoni pavaroti...bljak

Pa ako je neko kreten,on nikad ne oseća nikakvu obavezu prema bilo kome...e ovde...
ma to je jedno tipično kliše pitanje....mooškarci počinju da obraćaju pažnju na ženske godine...kad postanu otromboljeni matorci......pa zbog kinte mogu da manipoolišu mladim ženskim mesom...a znaju da su tropa......kako god da okrenu.......u prevelikim razlikama u godinama....rade komplexi....traoome...... znam za neke takve veze koje traju decenijama.....zanimljivo je da su sve ljoobavičke....
jedan partner i dalje umišlja da je mlađan............. ...počeli su na primer vezi kad je njoj bilo 20 a njemu 40....posle 20 godina....to nije prerpaslo ni u šta.....osim što ovaj čilager ima slooškinju.......i to bez ikakvih obaveza prema njoj...........nema tu ničeg lepog......
Samo da primetim kako su veće šanse da Zdravko startuje mene nego neku od prisutnih forumašica.Sludeo vas Čola totalno, a on je bio samo moja ilustracija za temu, za "nikad ne reci nikad".Svako ima svoju, valjda.
A muški deo očigledno nema više bogzna šta da kaže o godinama, principima i izuzecima?