kafa, kava ili kahva...?
nemoj mi samo odgovoriti da "tetka" kaze da je sve to isto...

nemoj mi samo odgovoriti da "tetka" kaze da je sve to isto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hehe...taj u profilu je moj omiljeni glumac...ima 15 godina više od mene.Karlito, ako si ti u profilu, moram priznati da si dobrodržećiali ipak čikica..... a uz to se i farbaš
tako da razumem reakciju u potpunosti
![]()
Ne bih se bunio da sam on.
...a tebi bih preporučio da svim muškarcima za koje nisi sigurna da imaju više od 35 godina tražiš ličnu kartu...da ne bi posle objašnjavala po forumu zašto voliš ''čike''.

kafa, kava ili kahva...?
nemoj mi samo odgovoriti da "tetka" kaze da je sve to isto...![]()

jok tetka bila sa sestricinom a ta imal dude kao te dve crkve bliznakinje kako se i zovu.... tako da sam bio u trilemi.. dal sam tu zbog starog rima i kulturno istorijaskih spomenika, njenih duda ili zbog esspressa koji je mirisao blazenim i bozanskim mirisom....mmmmm![]()

esspressaa sta tebi dodje ta tetkina sestricina?:shock:
razocarao si me...nisi cak morao da potegnes do Rima samo radi esspressa i duda.
p.s. ja bih ili radi produzenog...esspressa

Ninani, molim te da makar ponekad odgovoris na temu pre nego sto zachatujes.
Ili da se taj chat makar vrti negde oko teme.
Marlone, molim te da ne nasedas na ovakav glup nacin za ubijanje dosade.

kolko osh kafitja, greenet, biblioteka, paleta, ima i na senjaku i dedinju tushta i tma da ih ne reklamiram sad.
zhurka ako te zanima, kod mog drugara advokata.... taj kake zhuraje pravi to se pamti. a sve takvi parovi, muski u najboljim 50 tim i 60 tim a devojke lepotice najvise 26 godina.. bila jedan matorka od 30 al' stalno pravila scene pa nije hteo da je vise zove.... za ono ostalo o shvatanju zivota, faksu, navikama i potrebama... to nek se dogovore oboje.. akademski su građani pa valjda umeju... ako ne umeju nisu ni jedno za drugo. slazesh se?
Osim kad su pare u pitanju...onda je većina ko pok. Ann Nicolle Smith.Marlone..budi ozbiljan..Muskarac od 60 godina sa devojkom od 26..mislim zar je to primer..zuraje kod tvog advokata...Stvarno sam liberalna po pitanju godina ali ovo je previse za sav normalan svet... Muskarci ne razmisljaju o godinama..Zene su te koje o tome stalno tule i prave problem..
...tako da to što je Marlon rekao uopšte nije paranormalna pojava.Marlone..budi ozbiljan..Muskarac od 60 godina sa devojkom od 26..mislim zar je to primer..zuraje kod tvog advokata...Stvarno sam liberalna po pitanju godina ali ovo je previse za sav normalan svet... Muskarci ne razmisljaju o godinama..Zene su te koje o tome stalno tule i prave problem..
jel se secas henry millera.. on u kolicima i kezi se sa 120 godina aona.... 25.. a? 
Paranormalna nije ali nije normalna ma kako to pokusavali mnogi da prikazu..novac jeste motiv na zalost..i to vrlo zivotan..priznajem..sve ima svoju cenu..i sve je na prodaju..pa i karakter..on cak i pri vrhu top tenOsim kad su pare u pitanju...onda je većina ko pok. Ann Nicolle Smith....tako da to što je Marlon rekao uopšte nije paranormalna pojava.
![]()

top ten u formi da ima ten sa 60 ili u vrhu top ten u smislu top liste![]()
pa ako ti kazem da neki put on izgleda mladje od nje... ono sve ima ko mladić...jedino lifting ona mora da mu odradijel se secas henry millera.. on u kolicima i kezi se sa 120 godina aona.... 25.. a?
![]()
Citaj gore sta sam napisala..i ne zezaj..kada sve dobro razumes..primer koji si naveo ipak je ekstreman ..u takvim odnosima predugovor je jasno definisao sta i koliko kome..mnogi nadju u tome svemu racunicu..
kakav je to osmeh...:shock:...kad ima vise ociju nego vlastitih zuba.
neke stvari ne moze da nadoknati ni cuveni master card...
Ninaniiiiiiii...daj machko..ni sama ne verujes u ovo zar ne?..mislim stvarno..ako cemo posteno..sta je to sto ni master card ne moze da nadoknadi..ako svesno i sa ciljem ulazis u vezu takvog tipa..pri tom..necu emotivno da razmisljam ni o cuvenom ljubav nema cenu i ja nisam na prodaju..
Pronađite negde statistiku koliki procenat muškaraca voli da se ljubi...vama je mama priroda dala poljubac kao način da otkrijete svog idealnog partnera.nisi me razumela...uopste nisam pravila paraleu izmedju master card_a i ljubavi...
pricali smo o godinama, zar ne?
novac ne moze da nadoknadi nedostateke koji se javljaju u neminovnom procesu starenja
stomatologija jeste uznapredovala...ali koliko je prijatan i lep poljubac devojci od 26.g.
da dedom koji ima totalku...![]()

kuco salis se, el da?novac jeste motiv na zalost..i to vrlo zivotan..priznajem..sve ima svoju cenu..i sve je na prodaju..pa i karakter..on cak i pri vrhu top ten
nisi me razumela...uopste nisam pravila paraleu izmedju master card_a i ljubavi...
pricali smo o godinama, zar ne?
novac ne moze da nadoknadi nedostateke koji se javljaju u neminovnom procesu starenja
stomatologija jeste uznapredovala...ali koliko je prijatan i lep poljubac devojci od 26.g.
da dedom koji ima totalku...![]()

Pronađite negde statistiku koliki procenat muškaraca voli da se ljubi...vama je mama priroda dala poljubac kao način da otkrijete svog idealnog partnera.![]()

pa to se lako resi ...opali je preko zuba pa i njoj naprave takvu istu...
shalu na stranu, koliko je prijatan poljubac ili dodir na silikonske usne ili jos gore sifone...i to jos ako to uradi ista ta od 25 .... a rade mnoge koje imaju love i dosadno im....
Većina ne bira zdravorazumski,pa se posle pitaju kako su se za**bali!...i nas uglavnom vaspitavaju majke,koje iako nam misle najbolje,samo nam napune glavu glupostima koje nam pomažu da udaramo glavom u zid...izgleda da nije dovoljan samo uvid u l.k.
da ne kazem u stomatoloski karon...
i statisticke podatke moracu da analiziram...
nadam se da negde u anexu pise i nacin
kako muskarci otkrivaju svoju idelanu partnerku...
ne znam koliko je prijatan...meni nije cak ni estetski lepo...
ali ne verujem da se zene "budze" samo zbog dosade i viska novca...
mozda su ih neki, ponavljam neki muskarci ubedili da je to veoma lepo
i privlacno...(naravno zabu nije tesko u vodu naterati)![]()
Većina ne bira zdravorazumski,pa se posle pitaju kako su se za**bali!...i nas uglavnom vaspitavaju majke,koje iako nam misle najbolje,samo nam napune glavu glupostima koje nam pomažu da udaramo glavom u zid...![]()