Razlika u godinama je bitna nekima.
Što se godina tiče drugima je bitniji broj.
Muškarci koji misle o porodu sigurno da prednost daju do 27 godina.
Istovremeno gledajući zrelost i vaspitanje devojaka, minus je sve što je ispod 21, u blagom minusu ono što je do 24.
Tako je biološkim manijacima najelitnije žensko godište od 24 do 27...
A za vezu koja nema veze sa porodicom i sa decom?
Pa očigledno da je onda nebitno i zrelost i zdravlje , a prednost je "lakoća" življenja.
Iz ženskog ugla danas je vrlo česta varijanta lov na mladjeg muškarca , naročito u godištu od 24-28 kao poslednji zez pred ulazak u voz, a kasnije je to dobra terapija da se zaboravi propušteni voz i čekanje na sledeći.
Sa druge strane stariji muškarac osim što mu je deblji novčanik i mirniji tok misli ima prednost i u zrelijim stavovima i stabilnom čuvanju zajednice....
Inače važi pravilo ukrštanja, kad se izbegava veza. Tako sam i ja sa mladjim bratom -10 delio moje poznanice, a on meni svoje, ali to je sve gubljenje vremena na ego igre i naprcavanja, a i stavovi koje mediji nameću i reakcije svih u društvu umaju veze sa tim....
Kad neko izjavi da neće da se vezuje u 19 jer je rano i već vidiš da će to biti negde u 28oj onda možeš da glumiš tatu, batu, da se smaraš i da lečiš svadjama, ili da ne padaš na fore razmaženosti i da ispadaš manje atraktivan od nekog idealizovanja frajera sa ćoška koji je tako lepo obučen i slatkorečivo fin (o ćurkama sve najlepše).Ili možeš da rešiš da šetaš sa tom idejom u gomili istih , da će svi juriti u zezanju do neke 25 i onda se polako povezivati i smirivati....i prihvati igru....