Koliko su muškarcima bitne godine?

mora da je bio wink na kraju.... a?

pa razlika između matorca, matorke, dede, babe i primerka je kao nebo i zemlja. matorka je ljudsko bice u godinama a primerak je hodajući penis, znachi bez ljuckijeh osobina :)
Aaaa. :D Ok.
Nisam znala za tu klasifikaciju ... ali eto tebe tako informisanog & dosetljivog, svašta čovek nauči pored tebe. :-D

E sad si zaslužio wink - :wink:

@Kvinsi - to nije nasedanje nego ljubopitljivost. :lol:

pa tebi vidim do zaebancije :) al pazi sad ti govorim najozbiljnije, isti nivo je kad se skupe tri ribe i ogovaraju kakav je bio neki tamo u krevetu i sta je radio kao i tri morona koja to isto pricaju za neku tamo. s tom razlikom sto ovi drugi obicno pricaju ribarske price.

ja se nadam da ne pripadas nijednoj od tih grupa.... :)

pa tebi vidim do zaebancije :) al pazi sad ti govorim najozbiljnije, isti nivo je kad se skupe tri ribe i ogovaraju kakav je bio neki tamo u krevetu i sta je radio kao i tri morona koja to isto pricaju za neku tamo. s tom razlikom sto ovi drugi obicno pricaju ribarske price.

ja se nadam da ne pripadas nijednoj od tih grupa.... :)
:lol:
Jao dečko, ti si tako zabavan. :-D

Njihove su priče ribarske, a njihova ogovaranja nisu ... A s kim se onda žene valjaju po krevetima ? Loša ti matematika. :wink:
A i nije bitno šta pričaju i da li je istina, nego u kom je maniru rečeno. Valjda je to suština.

Opa...slihta mi se moderatorka sa dechko... zavaljujem gospodichna elica :)

Paaaa zhene nemaju obichaj da mnogo lazhu kad su u istopolnom intimnom drushtvu, barem koliko ja znam.. radije neki put precute nego da izmisljaju ... laz i fantazija je sklonija mushkarcima. niti su sve zene iste pa ni svi muskarci. pricam o "primercima" jel'te :)

sad jasnije?

Poenta mog posta je da bih da sačekam da porasteš,bez stalnog ponavljanja šta ne voliš.;)...al' ne vredi.:(
Pa koja je onda fora sa godinama, kad bude imala 30 verovatno će joj čike biti manje odbojne, svašta..... ni ja baš ne patim za tim da me startuju čike koje mi mogu biti tata. A rade to redovno, jer imaju muda i valjda tripuju da nemaju šta da izgube, jao kad se samo setim nekih jao :lol: ..... sad manje-više, bar sam punoletna, ono - ne rade ništa protivzakonito ali..... :roll:

Što se teme tiče, nemam neku generalnu granicu za druge. Rekla bih da mi je bezveze kada vidim takav neki par, ali onda se setim par čikica koje sam našla jako privlačnim i možda jednog klinca u istom svojstvu, ali bila bih težak pedofil da ih je bilo više.....

Note: lepo on izgleda, ponaša se i fin je, i može biti, privlačan..... ne znači da bih se udala za njega ili mu bila švalerka :)

+ - 10 maksimalno...

Pa koja je onda fora sa godinama, kad bude imala 30 verovatno će joj čike biti manje odbojne, svašta..... ni ja baš ne patim za tim da me startuju čike koje mi mogu biti tata. A rade to redovno, jer imaju muda i valjda tripuju da nemaju šta da izgube, jao kad se samo setim nekih jao :lol: ..... sad manje-više, bar sam punoletna, ono - ne rade ništa protivzakonito ali..... :roll:

Što se teme tiče, nemam neku generalnu granicu za druge. Rekla bih da mi je bezveze kada vidim takav neki par, ali onda se setim par čikica koje sam našla jako privlačnim i možda jednog klinca u istom svojstvu, ali bila bih težak pedofil da ih je bilo više.....

Note: lepo on izgleda, ponaša se i fin je, i može biti, privlačan..... ne znači da bih se udala za njega ili mu bila švalerka :)

+ - 10 maksimalno...
Jeste li vas dve klonovi jedne iste osobe,ili šta?:roll:Odavno sam hteo da postavim temu s naslovom ''Da li vam se sviđaju žgoljave studentkinje,i ako da,zašto?''...i onda sam se setio da samo vas dve iskačete ko zečevi iz kutije kad se postavi ovakva ili tema sa sličnom tematikom,pa sam odustao zato što sam se setio mnogo više devojaka sa prosekom 25 godina koje vole ''čike''.:razz:

Jeste li vas dve klonovi jedne iste osobe,ili šta?:roll:Odavno sam hteo da postavim temu s naslovom ''Da li vam se sviđaju žgoljave studentkinje,i ako da,zašto?''...i onda sam se setio da samo vas dve iskačete ko zečevi iz kutije kad se postavi ovakva ili tema sa sličnom tematikom,pa sam odustao zato što sam se setio mnogo više devojaka sa prosekom 25 godina koje vole ''čike''.:razz:
aha znaci ipak JESTE problematicno to sto ne volimo cike,iako cemo jelte voleti kad i same budemo tete.dobro karlito sto nisi odma reko nego se natezemo ovde :)
ne nismo klonovi :)
i izvini sto imam misljenje i naravno sto ne volim cike :)

kralju... pomenu ja na nekoj temi vec... ti nema nista vise da brines... ja sam pricao sa Kokijem i rek'o mu da si ti ljubitelj dobre narodne igre i on je rek'o da ce mu biti vrlo drago da te vodi u austriju... +, rek'o je da ce jedno kolce specijalno nazvati po tebi... zvace se :brzo baki kolce... kaze da ce biti veselo,al' da ce trileri govoriti vise od bilo kojih reci... jer, triler vredi kao hiljadu reci...

Back