Koliko su muškarcima bitne godine?

pa, dobro, koliko su muskarcima bitne godine?
Uglavnom, devojke pisu da ne bi sa cikama...
A muskarci...nesto sam propustila da "u'vatim" smisao... kao mladje, pa da radjaju, sta li?
Mislim da bi svako normalan (musko/zensko), dakle sa ljudskom teznjom da prosiri vidike i usavrsi se, MORAO da proba sa osobom koja je starija od njega. Najozbiljnije.

A kad dodjem u situaciju da sam mnogo starija, pa da su stariji vec senilni, kupicu sebi, u slucaju potrebe (na sat-dva, koliko se moze, u svakom pogledu :)) decka... Mislim, sta ce mi "veza", pa da mi maznjava penziju...

pa, dobro, koliko su muskarcima bitne godine?
Uglavnom, devojke pisu da ne bi sa cikama...
A muskarci...nesto sam propustila da "u'vatim" smisao... kao mladje, pa da radjaju, sta li?
Mislim da bi svako normalan (musko/zensko), dakle sa ljudskom teznjom da prosiri vidike i usavrsi se, MORAO da proba sa osobom koja je starija od njega. Najozbiljnije.

A kad dodjem u situaciju da sam mnogo starija, pa da su stariji vec senilni, kupicu sebi, u slucaju potrebe (na sat-dva, koliko se moze, u svakom pogledu :)) decka... Mislim, sta ce mi "veza", pa da mi maznjava penziju...
Bi one sa čikama...lažu uglavnom.:lol:

Dakle(m),da pojasnimo,koliko vam je bitna razlika u godinama,i šta je toleratna razlika u plusu ili minusu za vašu ženu/devojku?
Kako i koliko se menjao vaš stav o razlici u godinama kako ste postajali stariji?
Svedoci smo velikog broja veza i brakova,gde je razlika i do 30 godina.Kako gledate na takve veze i brakove? Šta mislite da li je presudan interes ili emocije,mešavina jednog i drugog,ili nešto treće?

Trenutno, razlika je 5-6. godina (plus-minus). U ovim godinama, koje sada imam.
Poznajuci sebe, ne znam hoce li se to nesto drasticno promeniti u buducnosti. Do sada se nije menjalo, pa ne znam zasto bih ista menjao kada napunim 40-50 godina.
Lepo njima, meni je jos lepse. Ako im se svidja tako, ja nemam nista protiv ali licno - nikada.
Hmm...ovako kako razmisljam, ne mogu da povezem emocije, ljubav, vezu, brak (sta vec) sa tolikom razlikom u godinama. Valjda oni koji su u takvim vezama to znaju najbolje, zasto su u takvoj vezi. Prosto mi zvuci neverovatno, kao naucna fantastika, da mogu voleti nekog ko ima 30. godina vise od mene.

Zavisi od čoveka.
Viđala sam parove sa velikom razlikom koji su se potpuno uklapali u standardni stereotip "ma mora da je pun k'o brod", kao i one koji su se i pored razlike onako baš našli.
I ja sam, slično kao Sevilja, češće bila sa starijima, tako me zapalo.
Neću da postavljam granice, ko zna šta ću sve u životu da napravim :mrgreen:
Znam da bih Zdravku Čoliću dala bez da me pita, onako iz zatrke, sa sve njegovih 57 godina :mrgreen:

Zavisi od čoveka.
Viđala sam parove sa velikom razlikom koji su se potpuno uklapali u standardni stereotip "ma mora da je pun k'o brod", kao i one koji su se i pored razlike onako baš našli.
Znam da bih Zdravku Čoliću dala bez da me pita, onako iz zatrke, sa sve njegovih 57 godina :mrgreen:
A Miku Džegeru?:D

pa, jesu bitne... na primer... u 28 je u najboljem dobu za fudbal... ima snage na pretek, a i dovoljno iskustva... kasnije, na primer, ima jos vise iskustva kad ode da se kladi... nema vise zaletanja... il', kad se ide u kafanu... ako si stariji, uvek ima slobodnog mesta... a ako si mali, kazu ti: ti si mali, ti mozes da stojis... na primer...

e ovde...
ma to je jedno tipično kliše pitanje....mooškarci počinju da obraćaju pažnju na ženske godine...kad postanu otromboljeni matorci......pa zbog kinte mogu da manipoolišu mladim ženskim mesom...a znaju da su tropa......kako god da okrenu.......u prevelikim razlikama u godinama....rade komplexi....traoome...... znam za neke takve veze koje traju decenijama.....zanimljivo je da su sve ljoobavičke....
jedan partner i dalje umišlja da je mlađan............. ...počeli su na primer vezi kad je njoj bilo 20 a njemu 40....posle 20 godina....to nije prerpaslo ni u šta.....osim što ovaj čilager ima slooškinju.......i to bez ikakvih obaveza prema njoj...........nema tu ničeg lepog......

Zavisi od čoveka.

osh da mu kažem... zdravku...nemo posle da se izvlachish, nisam mislila, salila se i tako to... :lol:

Back