Koliko puta ste prevarili dečka/curu

oduvek me je zanimalo da li je i samo razgovor,iskren...u nekim trenucima i perverzan...koji vodimo sa osobom koju smo slucajno sreli,a nije nas partner...u kojoj nalazimo sve ono sto nasa druga polovina bi ustvari trebalo da ima,a nema..da li je to prevara..da li varam svoju zenu ako u potaji i preko neta pricam sa drugom,nepoznatom zenom....na neki nacin da...mada,ima ih raznih...uvek zanimljivih kao iskrenih...koji cekaju neka razocarenja u svojim vezama i onda se odlucuju na neki nesiguran korak ka prevari..i onda stalno neki lom u sebi,a ustvari nisu dovoljno hrabri da se otrgnu od letargije u kojoj se nalaze...skoro sam upoznao jednu curu...mislio sam i osecao sam da ce biti nesto vise od pukih reci....ona je ta koja bi prevalila decka sa mnom...ali prevarila se sama...jer vidim da ona ustvari i nije zelela u stvarnosti da prevari svoju ocajnu vezu i svog ocajnog momka koji je ni ne poznaje,a nikada je nece ni upoznati...i tako se sve to zavrsilo sa jednim telefonskim pozivom i dva svrsavanja preko telefona..prvi put sam doziveo orgazam koji me je drzao nekoliko sati i to preko telefona...i to se ispostavi kao nesto najuzbudljivije sto sam doziveo u skoro vreme..uglavnom,ta cura koja je trebala da se vidi u stvarnosti sa mnom...vratila se nekom svom malom dosadnom zivotu,punog dosadnih dana koje provodi kraj kompa ili u krevetu i drkajuci samu sebe i usput mastajuci o uzbudljivom zivotu...cudan neki svet...zanimljiva neka cura,bila je zanimljiva...sto je najvaznije...slobodan sam da radim sto zelim..i da nikog ne povredim..i uzivam u svojoj slobodi misli i delovanja...a ona....vratila se u kavez monotonosti malog zivota...mada ce joj sledece nedelje,trubadur na uvce pevati sve one divne teheran pesmice na ispracaju kod nekog tamo.....gde sreeeeeeecuuuuuuuuuu nadjeeeeeeeeeeeeee....tan-da-ran-dan..dan,dan.....
ps.Ovo je bio moj odgovor na sinocni prekid komunikacije sa devojkom koja zivi u masti ispod jorgana i prstom na klitorisu...i rekla mi je sinoc u zadnjem sms da sam je na kulturni nacin odjebao...ne nisam...jer zaboravio sam da ti kazem..**** OFF...
pps.******,sta ja u zivotu dozivim i kakve sve budale sretnem...al tako mi je u horoskopu za prosli mesec...
..i da odgovorim na pitanje...da,ako se ukaze prilika..varacu je sa drugom i sa drugim zenama...jer...ako bi kojim slucajem imao onako dosadnu devojku koja misli da sam pao na njene sise i veliko dupe..varao bi je po difoltu....

koliko ima prevarenih ljudi..prevarenih zena i muskaraca...svakodnevno se srecemo sa sitnijim ili krupnijim lazima..kao sve nas ovde na forumu i sire je neko prevari ili smo sami nekog prevarili..a ja cu pricati o jednoj drugoj prevari..kako sam prevario jednu devojku sa foruma i sada se javno izvinjavam dragoj gospodjici X ...mom malom gusaru..sa predivnim smehom sto dolazi iz nje...dakle,posto smo se pre nekog vremena upoznali,pocelo je da se radja nesto lepo iz nas..ona je u pocetku bila stidljiva ali svojom zeljom da saznam ko je ona vremenom sam polako poceo da otkrivam njenu stranu zivota...nisam skrivao svoje zelje prema njoj..nisam skrivao svoja osecanja...kao blesav sam visio po cele dane za racunarom samo da bih na kratko pricao sa njom...ovo njoj vise necu pisati jer zelim da joj se obratim licno od sada...draga X( oprosti zbog x ali neka ostane tvoje ime pod tim )..znas da se nisam skrivao pred tobom..niti sam te lagao...znas ko sam i gde i u kojoj poziciji sam trenutno...svaki novi dan koji je osvanuo od kako sam te upoznao je bio novi najlepsi dan u mom zivotu...kakav je moj zivot,moj polozaj,moje godine...sve to znas jer nisam zeleo da se skrivam od tebe i ne zelim da te lazem..ali svaki novi dan je bio najlepsi..koliko sam samo cekao,iscekivao nas susret na ovom forumu..jedina osoba sa kojom sam pricao,iskreno i bez lazi si ti...svaki intiman trenutak proveden sa tobom mi je drazi od svega sto sam imao do sad..do danas...do ovog kobnog jutra kada sam te izvredjao najstrasnije...a nisi to zasluzila jer nisam ti dao vremena..a vremena je bilo ispred nas i jednom sam to i rekao..i onda je moja rusilacka priroda u meni podigla talas nezadovoljstva,nestrpljenja,mrznje..i sve to za manje od 7 sati...od sinoc do jutros..secas se onih smajlija koje sam ti poslao..na najruzniji moguci nacin sada sam ti pokazao sta se krilo iza tih laznih nasmejanih smajlija..ako sam ti svaki dan pokazivao sebe u pravom svetlu...u najlepsem svetlu sto je tvoje srce osecalo da ga greje..tako i jutros sam pokazao svoju nastranu prirodu vredjanja i ubijanja svega onog sto sam zavoleo na tebi i u tebi...moja unutrasnja mrznja,sav bes koji imam u sebi jutros sam iskalio na tvoje podeljeno srce i ja sam to dobro znao...znao sam u kojoj si poziciji..pricali smo o tome svaki dan...i opet ti nisam dao mira...da razmislis...nisam ti dao vremena...osetio sam ili sad ili nikad...i opet nisam razumeo tvoje nezno srce sinoc..zeleo sam da ubijem sve ono sto smo stvorili...da zgromim i tvoje i moje srce...sada si tuzna,uplakana,besna i opet usamljena u sebi...verovala si da te necu povrediti ali ja sam ti dokazao suprotno jutros...i znao sam posledice toga...i znao sam da ces mi opet odgovoriti porukom...i opet si mi dokazala da moj bes je ipak slabiji od tvojih umirujucih reci...i opet smo se culi danas i opet sam cuo tvoj glas...mozda poslednji put u zivotu..i cuo sam tvoj smeh kada si mi rekla da brises gacicama suze ne licu.i ja sam se nasmejao tada...boli me u srcu kao i tebe...placem sada...a nad prosutim mlekom ne vredi plakati kazu ali zelim da placem..rec je izgovorena i to ne mogu ispraviti..svaki moj sledeci postupak prema tebi je da opet,mozda jednog dana iznenada upadnem u tvoj zivot...neplanirano..da opet mogu da te nasmejem,da te slusam kako si provela dan..da saznam koja ti je omiljena boja..garderoba,doberman i bmw x5..da opet saznam kako se umusavis kad jedes cokoladu...da opet vidim tvoje smedje oci...tvoje siske koje zaklanjaju tvoje lepo lice...i nismo se nikada sreli,a zavoleli smo jedno drugog...zavoleo sam te i to te je bolelo jer u isto vreme volis jos jednog muskarca...i sve one varijante sinoc sto smo pricali ..samo jedna je meni odgovarala i to dobro znas koja...ti i samo ti..do kraja zivota..tako sam te zeleo..nisam te zeleo na dva dana..na sex vikend...zeleo sam te i zelim te...da imamo nesto vise...da budemo zajedno i da delimo ovo malo zivota...da izgradimo nas zajednicki novi zivot...tako sam te zeleo..i nisam ti dao vremena da razmislis..i postavljao sam ti ultimatume...i uspesno sam postavio i smestio sam sebi u istoj meri koliko i tebi..i zeleo sam da me upoznas u potpunosti..zeleo sam i dao sam ti sve lepo,najlepse sto zasluzujes...i svoju tamnu stranu sam zeleo da upoznas ali ne na ovaj nacin..to su oni smajliji..secas da sam ti rekao da se iza njih skiva nesto veoma ruzno...i na pp i javno sam te izvredjao...a dobro znas da sam lupao gluposti napamet o tvom zivotu jer te znam tek nesto malo...o tvovoj spoljasnosti sam pricao gadosti iz cistog vredjanja..kako da budem iskren u tim recima kada si ti i mladja i lepsa od mene...a lepa jesi...i zgodna poprilicno...imas predivna ledja i prelep struk..guza ti je bas onakva kakvu zelim da imam pod sobom...tvoje grudi velike sam u svojim snovima ljubio,mazio,gnjecio...jeste,rekao sam da smo imali sex preko telefona...ne stidim se toga da kazem pred ovim forumom i niko od forumasa nema prava da me osudi sto ovo pricam..ne bezim od sebe i od svojih dela..i bilo mi je lepo tada..to vece...cula si me...uzivao sam kao nikad tad...taj tvoj glas...doziveo sam jaci orgazam tad nego kad sam bio sa bivsom,kada sam imao fizicki kontakt sa njom..a ti,ubila si me to vece...a zelim te u stvarnosti...da me ucinis najsrecnijim covekom na planeti..sve ono sto smo pricali intimno zelim da podelim sa tobom...znam da nemas dobar sex sada sa tvojim momkom...nemas ni dobru komunikaciju sa njim kao sto imas sa mnom...znam da ti nije rekao o sebi sve kao sto ti ja pricam...jer zelim da znas ko sam...i videla si moje slike..i kao sto si njih gledala,tako sam ti pruzio u uvid i sliku sebe sto ne moze golim okom da se vidi..samo tvoja lepa rec je uspela da otkljuca bravu u mojoj dusi i da ti pokaze ko sam ja zapravo...ne stidim se svojh zamisli,svoje maste,svojih stavova,svog zivota..stidim se sto sam te javno prozvao..i bolje sada na ovom skromnom pocetku da saznas kakav sam i sta sve imam u sebi nego kasnije kada je i srce ranjivije...da ne zamisljam negu drugu situaciji u kojoj bi saznala ovo sto sam ti danas prikazao...zenu koja me prihvata takvog kakav jesam je ona koju trazim..i znam da imamo dosta zajednickog i ako smo suprotnost dusa...i opet smo se privukli jedno drugom..tvoju zelju necu ispostovati sto se tice slike jer postavicu u dodatku sliku tj.crtez radjen po tvom modelu..videla si ga u boji...ovo je original..pitalasi me tad da li sam ga radio iz glave...da,iz secanja..nisam gledao u fotografiju...ostala mi je urezana u pamcenje i srcu...tvoje predivno telo koje zelim da ljubim po hiljadu puta...i zalim za tvojim slatkim recima..Dragane,Dragane,nerviras me..koje mozda nikada vise necu cuti,a zelim da ih slusam svaki dan....voleo bih da mozes da mi das sansu da nastavim tamo gde sam sinoc stao..jednu malu sansu..ako imas snage za to...oprosti mi mali gusaru...

Zavisi sta ko podrazumeva pod prevarom.Za nekoga je i flert prevara, sta ima ja da flertujem sa tamo nekim.Prevara je i kada razmisljas o tome...opet za nekoga.Ja kazem da je prevara kada se predje granica, od poljupca pa nadalje...(u stvari gadno je i to pred poljubac....mislim, kako je bre doslo do toga..a?)
Nekada sam i varala(ako se to tako moze nazvati)
sadasnjeg nikada...
i ne pada mi na pamet...
P.S.Probacu da procitam sta to Dragan sve napisa

Ni jednom, niti zhelim. Samo pomislim kako bih se ja osecjala da on mene prevari. Uostalom, ako mi je lepo s njim, ne vidim razlog zashto bih ga prevarila :)

Da. Prevara je tu da napravi nesto lepo u vezi. Ili je tu da raskine vezu. Ili prevarim decka da bih tako poboljsala vezu. Ili prevarim decka da bih lakse raskinula. Veza posle prevare ili pukne ili postane jaca.

Da. Prevara je tu da napravi nesto lepo u vezi. Ili je tu da raskine vezu. Ili prevarim decka da bih tako poboljsala vezu. Ili prevarim decka da bih lakse raskinula. Veza posle prevare ili pukne ili postane jaca.

Ne slazem se u vezi prevare... Mada ako se prevazilaze pojedini problemi i teskoce onda i veza jaca.. Ali kad pogledas i prevara je problem.. Pa tako moze se nesto skontati!:D

Back