Pazi.. ne kažem da je nemoguće da sam te pomešala sa nekim.. svi ste ovde na isti kalup, stvarno vas jedva razlikujem..
Ostalo mi je u sećanju da imaš ženu taman takvu ko i ti što si (vrlo pohvalno, ovo se ne zezam), oboje promiskuitetni na maks.. zatim da vas je u zbiru izj*ebalo jedno 60 do 90 ljudi, da se tucate na veliko, na vanbračno, na grupno, na bum kad vas zasvrbi na nekog/neku tamo random osobu, na blagoslov onog drugog, na slepo, na obično napaljivanje na neki novi ku*rac/pi*čku jer što da ne.
Ti si srećan i zadovoljan, ona isto.. i to je super, našla krpa zakrpu.
Na mene si ostavio utisak jako površne, nepromišljene, arogantne, neodgovorne, samožive i neuravnotežene osobe. To što si sav upakovan u nekakvu slobodu i liberalnost samo pojačava negativan skor.. sve kao nešto ti razumeš i odobravaš, ništa ne osuđuješ, sve može..
Zajedno sa manemom78 i džonidžonom deo si "svetog trojstva" koje je skinulo sa trona mog "voljenog" Araona..
Ovo ti je uvod.. Za neki konkretan post ili temu ću ipak morati malo da iščitam krstaricu.. jesam se odvikla i evo, već počela da zaboravljam.. aliiiiii ako me večeras j*ebe nesanica (kao što me već j*ebe) a sutra na poslu budem u nekim čekanjima i to je rešena stvar.. čim uzmognem šaljem materijal da se malo prisetimo tvojih j*ebonazora.
Ako se predomisliš pliz javi da ne čitam i tražim džaba, uopšte se ne zezam kad kažem da mi ne prijaju priče likova čiji kur*čevi nema gde svoju glavu nisu zavukli.. tj. koji su bunarili mnoge analne i vaginalne otvore.. a ti si jedan od njih.