Koliko je strast bitna za opstanak veze?

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...

Ukoliko pricamo o vezicama i prolaznim avanturama, tu je strast ta koja uopste pokrece stvari ... Ali je neminovno bitna i za opstanak duzih i ozbiljnijih veza ... Jer, iako vremenom biva nekako potisnuta, a ljudi se srode kao 'brat i sestra' ... sve postane nekakva navika i sl. ... upravo je ta strast, koju su nekada dozivljavali (ili makar prisecanje na istu) - cvrst kamen temenac koji kasnije uspeva da odrzi vezu ...
Verovatno sa demantima ... ali ovo je neko moje misljenje ;)

Samo Strast Srbina Spasava
071.gif

Veoma. Sigurno je da veza tesko moze da funkcionise bez strasti i dobrog seksa, sem ako se ne radi o bakuti i dekuti :) Ja bar ne verujem u platonske veze:-D I da se apdejtujem, temu sam shvatila bukvalno, znaci koliko je strast bitna za jednu vezu, to ne iskljucuje naravno i postojanje drugih bitnih elemenata... i da slazem se da strast nije direktno proporcionalna fizickom izgledu :)

...битно ми је да страст није основни мотив уласка у везу или останка у њој(значи у везу...у нешто што улазиш са надом да ће трајати...или бар не видиш разлоге за крај...не неке комбинације и сл...тада је то основно). А да ли бих могао без ње?...не знам, знам само да своју никако не кријем...:)

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...

Evo prvo da ti odgovorim , bitna je. Kao sto je bitno i poverenje i razumevanje i postovanje. Bez jednog od ta cetiri sastojka , mi vishe nemamo vezu , nego nesto drugo...
Sto se tice fizickog izgleda.
Postoji nesto za sta imash subjektivan , i objektivan osecaj da je lepo. Kao snezna ledenica , prelepa , kristalna i hladna. Volish da je gledash , ali ne i da je diras.
Postoji nesto sto nije lepo ali je privlacno , kao tajlandjanka pored koje zatvorish oci i prepustish se magiji dodira.
Drugim recima , treba razloziti uzivanje po svojim culima i prepustiti se.To je strast , nema mnogo veze samo sa izgledom.

Back