didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Tj. Sinnke , ako krace treje imash manje trauma 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Strast je dosta bitna za opstanak veze. Samo meni se cini da jedino moguce odrzati vezu sa zenom je da joj ustupis sto vise kesha. Znaci skoro pa i nemoguce.:wink:
I veza sto manje traje to ostaje u lepsem secanju.
Tj. Sinnke , ako krace treje imash manje trauma![]()
Kaze meni moj direktor, iskusan i uspeshan covek: Ne brinite se mnogo shto cete cesto putovati i biti van kuce. Ako zeni donosite pare, volece vas najvishe na svetu :razz::razz:

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...
Ma da se i sa njima srediti. Sve one vuku i i zvlace ako im dozvolis, ali ako joj lepo objasnis one jos i stede. Sa zenama treba znati.:wink:![]()
Pametno zakljuchivanje .......a kako dodje do toga kad ti veze traju po mesec dana ? Prirodna inteligencija ?
pa umereno je bitna u pocetku veze vise...nesto cisto sumnjam da medju ljudima koji su 20 godina u vezi/braku ima nesto mnogo strasti...bar ja tako mislim...tada neke druge stvari staju u prvi plan pretpostaljam...Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...

mislim za te 20 god i visekazu prvo ste ljubavnici, pa onda prijatelji pa onda brat i sestramislim za te 20 god i vise

Pa sta znam, mozda se moja i njena inteligencija ne poklapa. Ali nije mi lose istorbamo se mi dovoljno za tih mesec dana. Ne zalim se. Tako da ne falim ni ja njima ni one meni.
qq crnjakkazu prvo ste ljubavnici, pa onda prijatelji pa onda brat i sestramislim za te 20 god i vise

to u prevodu znaci brat i sestra kad ne moz vise da ti se digne![]()
ops:
to u prevodu znaci brat i sestra kad ne moz vise da ti se digne![]()
Прво љубавнициkazu prvo ste ljubavnici, pa onda prijatelji pa onda brat i sestramislim za te 20 god i vise

lepo receno..to je ono sto se negde konstantno pitam...sta je to sto zameni strast,ali da nije puka navika...
tu se kriju jutarnja buđenja, zajednička kafa, nežnost, poverenje...
A strast?
Mislim da je ona ustupila svoje mesto nekim možda i važnijim stvarima, i nije više na prvom mestu, kao što je bila na početku veze.
Što ne znači da je nema, samo je, eto, sada malo potisnuta i ne više toliko bitna,

Obično jedna veza počinje sa puno strasti.
Zahvaljući godinama i iskustvu koje dvoje ljudi ima u trenutku nastanka te strasti, oni bi trebali da procene da li, osim strasti, mogu da podele i život.
E sad, u dužim vezama se stiče veliko iskustvo, partner se upoznaje do najsitnijeg detalja.
I onda dolazimo do rutine.
Rutina uopšte ne mora da bude loša, tu se kriju jutarnja buđenja, zajednička kafa, nežnost, poverenje...Bliskost.
A strast?
Mislim da je ona ustupila svoje mesto nekim možda i važnijim stvarima, i nije više na prvom mestu, kao što je bila na početku veze.
Što ne znači da je nema, samo je, eto, sada malo potisnuta i ne više toliko bitna, budi se s vremena na vreme ali nije konstantno prisutna.
A veza koja se zasniva SAMO na strasti, nema baš velike šanse da potraje.
Прво љубавници
онда пријатељи,
онда брат и сестра,
а на крају: две сестре!![]()
..предухитрила си ме...Zavisi o čemu pričamo.Ako bi postojale veze koje se zasnivanju samo na jednom dodiru... verovatno bih se slozio.
Strast pre svega a i poneka druga dodirna tacka moze da drzi dvoje dovoljno dugo da zivot provedu zajedno
..neka ide zivot....
zato svi treba da se trude da strast ostane u vezi sto duze:razz:....jer,u zivotu je sve prolazno...kako najveca ljubav tako i strast u njoj:wink:
svi u nekom tripu strasti i osecanja
lol