- Poruka
- 399.550
Licno se ne bih osecala dobro u vezi u kojoj bi postojala samo strast i fizicki izgled..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yebote, pa kako vam samo ne dosadisvi u nekom tripu strasti i osecanja
zamorno u pm.
![]()
lol

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...
Au crni Ubico, šta radiš u 5 ujutro, da nemaš neki posao da završiš? :-)
lol hehe
Uh dobro je, ja sam se već uplašila da tvoj posao ima veze sa tvojim nikom. ;-)ma jok, ja sam "priiiiiivatniiik yeeebote"lol
Uh dobro je, ja sam se već uplašila da tvoj posao ima veze sa tvojim nikom.![]()
mnogo dugacko mi bilo BabyFaceHeartBreaker
LOL Hmm Ksenija74, bio sam pre deceniju i po sa jednom Ksenijom '74 godište, al sada je na Malti valjda... ehh!:|

Yebote, pa kako vam samo ne dosadisvi u nekom tripu strasti i osecanja
zamorno u pm.
![]()
lol
Hmm Ksenija74, bio sam pre deceniju i po sa jednom Ksenijom '74 godište, al sada je na Malti valjda... ehh!:|
kad je na Malti 
Ja bar ne verujem u platonske veze:-D I da se apdejtujem, temu sam shvatila bukvalno, znaci koliko je strast bitna za jednu vezu, to ne iskljucuje naravno i postojanje drugih bitnih elemenata... i da slazem se da strast nije direktno proporcionalna fizickom izgledu 

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...
Ako imas pored sebe osobu do koje ti je stalo a strast je bilo u pocetku, mislim da se zelje menjaju ali da opstaju...Ja sam bila u vezi-braku ukupno 10 godina i mogu reci da sam imala sjajan sex citavo vreme :wink:...Kad je ljubav prosla, zbog narusenog poverenja, prosla je i strast...I to tim redom...