Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Sta je...ipak si se naguzio...? Nema veze...pojescu ih ja i sad...Ali, javi mi na vreme da se spremim...:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ovo trik pitanje?Sta je...ipak si se naguzio...?

sta znam,kazu ljudi da nekada bolje opsatju veze u kojima nema strasti,da su one racionalnije,trajnije,postojanije...sto je meni skroz neshvatljivo...

jel ovo trik pitanje?![]()
ne mislim da je tacno,samo kazem da kazu ljudi![]()

pa sta znam,imas veze koje su stvarno tako i pocele,ono bez starsti,bzv,a razvile su se u duge i valjad dobre veze...:?sta god to znacilo...
verovatno je tako...u jednom trenutku postanu nezadovoljni...a pojma nemam...i kada imas strast na pocetku veze ne znam koliko ona moze da traje,to jeset moze li se zadrzati i posle 10 godina...to je ono sto bih bas volela da znam
A, posle se zale, kako su nezadovoljni svojim zivotom.
Pa, kako i da ne budu?!
To je prividno dobra veza, onda, bar ja tako mislim,
a ljudi su nezadovoljni, podsvesno zbog toga,
nisu svesni da je to razlog, bar ja tako mislim.

verovatno je tako...u jednom trenutku postanu nezadovoljni...a pojma nemam...i kada imas strast na pocetku veze ne znam koliko ona moze da traje,to jeset moze li se zadrzati i posle 10 godina...to je ono sto bih bas volela da znam![]()
I mene to zanima!
Ne bih mogla da budem u braku, a da nema strasti izmedju nas,
mislim da ona nestane posle nekog vremena.
U mojim vezama je bilo strasti na pretek,
pa je nestajala vremenom.
Kako mozes da znas da je ON onaj pravi, mislim za ceo zivot? :???:

I mene to zanima!
Ne bih mogla da budem u braku, a da nema strasti izmedju nas,
mislim da ona nestane posle nekog vremena.
U mojim vezama je bilo strasti na pretek,
pa je nestajala vremenom.
Kako mozes da znas da je ON onaj pravi, mislim za ceo zivot? :???:
Obično jedna veza počinje sa puno strasti.verovatno je tako...u jednom trenutku postanu nezadovoljni...a pojma nemam...i kada imas strast na pocetku veze ne znam koliko ona moze da traje,to jeset moze li se zadrzati i posle 10 godina...to je ono sto bih bas volela da znam![]()
Obično jedna veza počinje sa puno strasti.
Zahvaljući godinama i iskustvu koje dvoje ljudi ima u trenutku nastanka te strasti, oni bi trebali da procene da li, osim strasti, mogu da podele i život.
E sad, u dužim vezama se stiče veliko iskustvo, partner se upoznaje do najsitnijeg detalja.
I onda dolazimo do rutine.
Rutina uopšte ne mora da bude loša, tu se kriju jutarnja buđenja, zajednička kafa, nežnost, poverenje...
A strast?
Mislim da je ona ustupila svoje mesto nekim možda i važnijim stvarima, i nije više na prvom mestu, kao što je bila na početku veze.
Što ne znači da je nema, samo je, eto, sada malo potisnuta i ne više toliko bitna, budi se s vremena na vreme ali nije konstantno prisutna.
A veza koja se zasniva SAMO na strasti, nema baš velike šanse da potraje.
...sta je to sto zameni strast...
Baš bih volela da se javi neko sa stažom od preko 10 godina.

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...

...iz nekog cudnog i neshvatljivog razloga
bolje veze su mi bile one u kojima nije bilo previse strasti...
Obično jedna veza počinje sa puno strasti.
Zahvaljući godinama i iskustvu koje dvoje ljudi ima u trenutku nastanka te strasti, oni bi trebali da procene da li, osim strasti, mogu da podele i život.
E sad, u dužim vezama se stiče veliko iskustvo, partner se upoznaje do najsitnijeg detalja.
I onda dolazimo do rutine.
Rutina uopšte ne mora da bude loša, tu se kriju jutarnja buđenja, zajednička kafa, nežnost, poverenje...Bliskost.
A strast?
Mislim da je ona ustupila svoje mesto nekim možda i važnijim stvarima, i nije više na prvom mestu, kao što je bila na početku veze.
Što ne znači da je nema, samo je, eto, sada malo potisnuta i ne više toliko bitna, budi se s vremena na vreme ali nije konstantno prisutna.
A veza koja se zasniva SAMO na strasti, nema baš velike šanse da potraje.
Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...